doposiaľ mi nebol doručený objednaný tovar, ani ma nik ohľadom neho nekontaktoval

Reakcia obchodu COBISHOP.CZ

To bude patrně nedorozumění. Níže přeposílám kopii emailu s informací. Podle nastavení emailového klienta mohou některé zprávy přijít mimo hlavní inbox do složky s názvem "Hromadné", "news Letter" atp.
    Krásný den
    Cobishop

"Dobrý den,

Ve středu naskladníme stavebnice z vaší objednávky. Obratem vše řádně zabalíme a bez odkladu předáme dopravci. O odeslání vás budeme informovat.

Děkujeme za pochopení

S pozdravem

Ondřej Vašťák,,

• lacný
    • majú dobré produkty
    • pomalé dodanie
    • rušenie objednávok

Reakcia obchodu COBISHOP.CZ

Děkujeme za vaše hodnocení. Ať už kladné, nebo záporné, ale vždy nás dělá lepším e-shopem a podněty zákazníků nás inspirují. Bohužel netušíme, čím jsme si vysloužili vaše kritické hodnocení. Vaši objednávku jsme skutečně neodeslali protože jste ji nezaplatil. Poslali jsme vám mail s nabídkou na změnu platební metody a pomoc s dořešením, ale bohužel nemáme od Vás žádnou reakci. Na Váš telefon se nedá dovolat (volané číslo je nedostupné). Objednávka je stále aktivní, nic jsme nezrušili a doufáme, že se nám s vámi podaří spojit alespoň touto cestou. Budeme moc rádi když se nám ozvete.
    S úctou
    Ondřej Vašťák