Veľmi pekne a rýchlo doručená zásielka. Ďakujem

Reakcia obchodu Čmuchacíkoberečky.cz

Moc děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Přejeme aby pejsek byl spokojený. Budeme rádi, když nás opět navštívíte. Tým Čmuchacíkoberečky.cz

• Rýchlosť, spoľahlivosť

Rýchly, spoľahlivý, kvalitný tovar

Reakcia obchodu Čmuchacíkoberečky.cz

• Opakovane profesné chovanie eshopu, rýchlosť, spoľahlivosť

Reakcia obchodu Čmuchacíkoberečky.cz

Moc děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Přejeme aby pejsek byl spokojený. Tým Čmuchacíkoberečky.cz

• Opakovane spoľahlivý a rýchly eshop!
    • Žiadna j89Prostenal

Reakcia obchodu Čmuchacíkoberečky.cz

• Objednávka doručená na 2 krát nakoľko v prvej zásielke nebolo všetko objednané a vyfakturovane a to až po upozornení obchodu

Reakcia obchodu Čmuchacíkoberečky.cz

Dobrý den, mrzí nás vzniklá situace, na kterou jsme reagovali obratem, co jste se nám ozval. Bohužel jsme při balení nedopatřením nezabalili i druhý kobereček, který jsme po Vašem upozornění neprodleně odeslali včetně balíčku pamlsek jako omluvu za vzniklou situaci. Jak jsme Vám psali už do e-mailu, nejednalo se v žádném případě o úmysl a moc se Vám za vzniklé nedopatření ještě jednou omlouváme. Věříme, že čmuchací koberečky a pamlsky udělají Vašim čtyřnohým parťákům radost.

S pozdravem

Ivana