9 dní od objednávky tovar, ešte stále nemám, zdá sa mi to dlhá doba. Nikto mi ani nedal vedieť, kedy objednávka dorazí.
Sietka ok
- Po objednávke sa ozvali telefonicky, že bude meškať. Odvtedy sa neozvali 11 dní.
Z môjho hľadiska nespoľahlivý obchod, zásielku nedoručili ani po 11 dňoch, vôbec ma neinformujú o stave objednávky.
- Dobrý a stručný popis tovaru.
Nemám výhrady na tento obchod. Bol trošku problém s dorucenim ale to narobili zmätky na pošte. Inak super môžem odporučiť.
- tovar mi prišiel poškodený
Nie som spokojný s obchodom. Prišla mi faktúra za tovar, ktorý som si neobjednal, hoci som v správe pre prijímateľa uviedol presný názov tovaru a cenu. Po telefonickom kontakte mi vystavili správnu faktúru. Spolu s potvrdením o prijatí platby mi znovu zaslali nesprávnu faktúru. Tovar mi bol doručený poškodený prepravcom Toptrans Poprad. Krabica bola roztrhaná a časť bicykla, ktorá trčala z krabice, bola poškodená.
Skvelý sortiment.Výborné služby.Nemám žiadne výhrady.
- Zle uvedená cena. Zrušia objednávku s tým že som podnet na zrušenie dal ja. Bez ďalšieho vysvetlenia. A na môj doraz som dostal len arogantnú odpoveď, kde som videl aby som dostal tovar za takú cenu.
- Postradam SK manual
- Termín dodania bol dodržaný, bolí zasielané info o stave objednávky, tovar bol starostlivo zabalený aj s doplnkami.
- Bol som prekvapený otázkou či som za tovar zaplatil. Keď som uviedol, že platbou prevodom na účet problém bol vyriešený. Lepšia evidencia.
- Rychla reakcia v suvislosti s dodanim tovaru
Obchod neodporúčam, objednávku mi zrušil, vraj som tovar nezaplatil. VÚB peniaze poslala, obchod viac so mnou nekomunikuje. Potvrdenie o transakcii som obchodu poslal na vedomie.
- Spoľahlivosť.
Maju cenove nezmysly
- Neberú telefón!
Zavádzajúce info o mnou vybranom produkte. 10 dni žiadná informácia o zásielke, obchod neodporúčam.
- výhoda zásielkovne
- Dodanie trvalo nie je 2-3 dni, ale 8.
- Rýchlo a kvalitne
- nasiel som tu tovar, ktory som hladal
- so zrusenim objednavky kvoli dlhej dodacoej lehote nebol problem, rovnako s vratenim penazi
- ked som sa niekomu dovolal, bola to prijemna komunikacia
- dlha dodacia doba
- podla informacii od predajcu bola dlha cakacia doba sposobena dodavatelom
- objednavka sa na stranke po cely cas tvarila ako nezaplatena, hoci po telefone mi bolo potvrdene, ze je vsetko v poriadku. Stav objednavky sa nezmenil ani potom.
- treba spomenut, ze to vsetko bolo pocas koronakrizy - za inych okolnosti by mozno bola moja skusenost s obchodom ina
- ocividne nestihali, ani komunikacne
Tovar som objednal, no dlho nechodil, udajne kvoli dodavatelovi, tak som ojednavku zrusil, peniaze bez problemov vratili, aj sa ospravedlnili. Bohuzial, na zaklade tejto skusenosti obchod odporucit nemozem...
- Opakovane ústretová komunikácia, rýchla dodávka objednaného tovaru, perfektne (bez poškodenia) zabalené.