- Promptne doručené. V popise tovaru sa písalo, že je mierne opotrebovaný. Tovar je ale v top stave. 100% spokojnost
- Nedá sa objednavka po objednati hneď zrušiť, čo považujem za veľkú nevýhodu, lebo bežné v iných e-shopoch je to možné, chcela som moju objednávku zrušiť z dôvodu že sa mi páčili ešte ďalšie knihy a chcela som si to objednať v jednej objednávke nie vo viacerých, na stránke som našla rýchly kontakt na emailovú adresu na ktorú som hneď písala v prípade problémov pri objednaní, doteraz mi nik ani stade neodpísal, takže som ostala teda ostala pri objednaní jednej knihy... Ešte aj pri preprave sa vyskytol problém, že mi písala kuriérska služba, že nemôže môj balík doručiť na vybraté miesto, že musím ho zmeniť alebo mi ho zmenia oni, s čím som sa nikdy pred tým nestretla a na vyzdvihnutie mi dali až pár dní, čo vyzerá, že sa mi skrátilo tým skomplikovanim dopravy z jedného na druhé výdajne miesto, čiže v podstate od objednania objednávky az po doručenie objednávky bohužiaľ samé komplikácie
- Tituly, ktore uz nikde inde nemaju + vyhodnejsia cena.
- Knihy za rozumnú cenu, výborný kontakt, komunikácia s obchodom, rýchle dodanie tovaru.
- vam jebe, nedorazila mi objednavka a pytate sa ci by som vas odporucil?
Reakcia obchodu citajme.sk
Dobrý deň, objednávku z 26.11 sme mali nachystanú pre prepravcu dva dni po objednávke 28.11, zvyšok je už bohužiaľ na prepravcovi, ktorý toho majú v týchto dňoch ozaj veľa. Prepravca doručil Vašu objednávku na výdajné miesto 3.12 v poobedných hodinách. Za spôsobené komplikácie sa ospravedlňujeme.
- Mesiac pred vianocami a už nestíhajú odosielať knihy ktoré majú "na sklade". Moja kniha bola odovzdá kuriérom až po dvoch dňoch, avšak kuriéri mi to oznámili až na ďalší deň. Tak neviem ... No a kuriérska služba si ju tiež dosť dlho odovzdávala a po piatich dňoch stále nedoručila. Ale oni sa aspoň ospravedlnili a že na doručení pracujú ...
Ak vám objednávka nesúri, kľudne využite služby tohto obchodu
- komunikácia a rcýhle dodanie tovaru
Doporučujem tento obchod - dobré skúsenosti, rýchle dodanie objednaných kníh.
Doporučujeme obchod - spoľahlivý a expresne rýchle dodanie objednaných kníh.
- Rýchle doručenie
Tovar som si objednal cez víkend a odoslali mi ho hneď v pondelok doobeda.
- rýchlosť dodania