- Pri korálkach je písané cena za balenie a dôjde vám jeden kus, tak isto dole v popise sa píše Balenie 1ks, ak si kúpite viac balení máte lepšiu cenu. Dosť je táto informácia zavádzajúca, nakoľko vám za tú cenu príde jedna korálka!
Odporúčam opraviť popis balenie korálok/ 1 KS korálky, je to dosť veĺký rozdiel za danú cenu!
Dobrý večer,
mrzí nás toto hodnocení a Vaše zkušenost. U všech produktů (nejen korálků) je uveden počet kusů v balení a to v katalogovém zobrazení po najetí na produkt a detailu produktu v parametrech. Některé produkty mají balení 1ks , 10g, 1pár některé 100ks atd... vždy je to ale u produktu uvedeno. Slevy jsou vždy u produktu od 5 bal - 3% a od 10 bal -6% . Zboží můžete také bez udání důvodu do 14 dnů vrátit. Přeji pěkný den -
- Ak si poriadne neprečítate ponuku, tak vám príde v balení 1 kus. Je to zavádzajúce, pretože si myslíte, že objednávate balenie s viacerými kusmi a je to omyli, objednávate v balení 1 kus. Drahé. Je to rozpísané v ďalších info. Pozor, výdy si prečítajte celú ponuku aj to ako tovar vyzerá a koľko kusov vám príde v jednom balení.
Reakcia obchodu České-korálky.sk
Dobrý den, moc nás mrzí vaše hodnocení. U vaší objednávky vidím v historii že vše proběhlo naprosto v pořádku, včetně rychlosti doručení a informovanosti o stavu objednávky a zásilky. Některé korálky a komponenty jsou prodávané na balení a některé na kusy, vše je vždy uvedeno u produktu. Kokám že v objednávce máte korálky z minerálů a ty jsou všechny na kusy (jen tromlované jsou na balení 5g jak je uvedeno). Některé jsou dražší a to záleží na druhu minerálu ale ceny odpovídají trhu. Pokud nejste s nějakým produktem spokojena není problém jej zaslat zpět. Děkuji a přeji pěkný sváteční den.....
nespokojná.polovica tovaru nepoužitelna. bez dierok, ktoré si asi musím vyvŕtať sama.
Reakcia obchodu České-korálky.sk
Dobrý den, po kontrole jsme objevili u jednoho druhu kapliku ucpane průchody lešticima kuličkama z galvanizace. Přehlédli jsme to při naskladneni. Jde to lehce vydloubnout, popřípadě nám je zašlete zpět a obratem opravime. Omlouvám se za naši chybu. Vše jsem vám napsal na e-mail . Děkuji a pěkný den
Nie som spokojna s dodanym tovarom. Moja objednavka bola kapliky 13x5mm.ziaľ boli mi dorucene 11mm kapliky.ktore sa nedaju pre moju vyrobu pouzit. nakolko sa nedaju ani zväcsit . Material-vzor je krasny ale pre mna nepouzitelny.
Reakcia obchodu České-korálky.sk
Dobrý den, moc se Vám omlouvám za chybu. Chyba se stala při naskladnění produktu, skladník si nevšiml rozdílu v rozměru 2mm. Můžete kdykoliv zboží reklamovat a můžeme zboží vyměnit či vrátit peníze. Ještě jednou se Vám moc omlouvám, byla to lidská chyba. Přeji krásný den, Lukáš....
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
- skutočný vzhľad korálikov vôbec nezodpovedal zobrazeniu
- označenie veľkosti korálikov vie ľahko zmiasť kupujúceho
- tri koráliky boli polámané (z 15 ks sa mi to zdá dosť veľa)
- Bohužiaľ metráž drôtu tmavozeleného nebola v poriadku.
Reakcia obchodu České-korálky.sk
Dobrý den, u těchto drátků máme na webu uvedeno balení cca 10m (na některé cívce je 9m, na jiné 11m 12m atd). Bohužel nejsme schopni ovlivnit konkrétní délku, takto je to dáno od výrobce. Pokud vám zboží nevyhovuje, můžete je vrátit.
Objednala som si retiazku na kabelku šírky 0,6mm a došla mi retiazka tenká asi 3m.Niečo hrozne. Veľké sklamanie s týmto predajcom. Nikdy viac.
Reakcia obchodu České-korálky.sk
Dobrý deň, ospravedlňujeme sa za chybu. Jednalo sa o ľudskú chybu av sklade sa prehmatali o položku vedľa. Zaslali som vám na email reklamačného asystent na podanie zásielky + posielame správnu reťaz. Ešte raz sa Vám veľmi ospravedlňujeme za chybu. Pekný deň
- zlá sieť distribútorov
Reakcia obchodu České-korálky.sk
vaše recenze nás mrzí, s čím konkrétně jste měl problém? Jsme e-shop, nemáme žádnou distributorskou sít. Máme velkoobchodní partnery, ale ty jsou zcela samostatní. -
Dlhá doba dodania ,objednané 1.4.2020 a 12.4.2020 ešte nedodané,hlavne že chcú hodnotenie.Zaplatiť sa lem dá na dobierku čo samozrejme len predražuje zbytočne dodanie. Neodporúčam.
Dobrý den, pane Pavol,
u této objednávky jste zvolil platbu kartou online ale neuhradil, automat vám poslal email o neúhradě a objednávka se stornovala. Na našem webu jde platit všemi způsoby: bankovní převod, kartou online, dobírkou. Poté máte další objednávku u té jste zvolil dobírkou, bohužel jsem jí díky náporu nestihly odesalt do víkendu, jelikož jsem ale pracovali i o víkendu, natipovali jsem ji pro dopravce do systému a vám zaslali veškeré údaje na email a SMS. Hned v pondělí jsem ji předali dopravci, ten bohožel v této době také nedoručuje stadartně přez různé oparžení. Nicméně nebýt svátku v pátek byla vám doručena viz váš odkaz na zásilku. Děkuji za pochopení a přeji hodně energie a hlavně zdraví..... -
Bolo mi dorucene nieco ine ako som si objednala
Reakcia obchodu České-korálky.sk
vaše reakce v těchto zlých časech nás velice mrzí.
Vaše objednávka přišla v neděli 15., kdy u nás začala karanténa a měli jsme problém se dostat do práce. Do ní jsme se dostali až za pár dní.
Mezitím jsme obsloužili stovky telefonátů zákazníků, kteří se ptali na doručení gumy.
Během chvíle se vyprodali některé barvy, tak jsme zákazníkům místo čečné kloboukové gumy dávali automaticky jinou barvu s dopisem, že se omlouváme. Pokládali jsme to jako nejrychlejší řešení, jak zboží doručit k vám domů.
Problém měla bohužel ze začátku i Zásilkovna, která přijala objednávku 19., ale na Slovensko ji byla schopná doručit až 26.
Materiály jsme pro vás obstarávali od dodavatelů, první dny vůbec nepsali, opravdu se snažíme dělat maximum.
Prosím tedy o pochopení
Společně to zvládneme