- 13.4 som objednala tovar,dodaný bol
- 23.5
Veľké problémy s doručením
Reakcia obchodu centrumkolies.sk
Tento prípad je žiaľ skutočne na hambu sveta, kolesá zrejme prešli poznávacím zájazdom kým sa dostali tam, kam sme ich chceli mať už pred dvoma týždňami. Treba však aj uviesť, že zákazník dostal za tieto patálie zaujímavú zľavu, ktorá sa do hodnotenia už záhadne ako pozitívum nedostala :)
Mgr.Michal Lavo - centrumkolies -
Komunikácia zo strany predajcu na bode mrazu! Tovar som ani po viac ako mesiaci od objednania nedostal a môžem si len domýšlať, kde nastala chyba...
Reakcia obchodu centrumkolies.sk
A tá nastala u teraz už nášho bývalého prepravcu, nepríjemné nedorozumenie sme si ozrejmili a obratom zjednali nápravu už s novou špedíciou GLS. A pre zákazníka navyše darček aby sa na nás už tak nehneval.
- velky vyber
- Ich web stranka je neprehladna..Disky su zbytocne delene do 3 kategorii.ak sa nestrafim do hranicneho rozmeru,musim vyverat disky z ineho vyberu a znova zadavat parametre hladania.
Tovar bol doruceny neskoro.
Vyhovarali sa na nespravne telefonne cislo,ktore som im zadal.Ja som im emailom den po objednavke poslal sparavne cislo.ale asi to ignorovali.
Obhedanl som si strieborne disky a dodalo mi cierne.Ziadl objednavku prevzala od kuriera sestra a nevidela to,lebo disky boli obalene celofanom a kartonom.
Ked som pridiel domov a zisti chybu ,tak mi nedvihali telefon.Bolo to 23,12 avteda mali prac dobu do 12:00.ale uz od 11:00,ked som im volal,nedvihali telefon.A na webe mali info ze maju zavrete do 6.1.2016.
Narok na vratenie tovaru mam 7 dni...co je zlozite,kedze ja uz 6.1. nebudem doma a pneua disky potrebujem.Nikto z obchodu nekomunikuje.
Je to otrasny pristup,ako si moze niekto spliest farbu diskov...
NEODPORUCAMReakcia obchodu centrumkolies.sk
Dobry den
Toto ma mimoriadne mrzi, máte pravdu je ťažko uveritelne ze to preslo rukami 2 ludi a nik si nevsimol zamenu ciernych kolies za strieborne. Ale stalo sa, uz sa treba sustredit na napravu. Zabezpecim dodanie spravnych striebornych kolies priamo od vyrobcu k Vam, aby sme usetrili cas.
Samozrejme pocas tejto doby kolesa pouzivajte, je zima a potrebujete jazdit - to berte ako normalnu vec, pripadne poskodenie beriem na nas.
Ked Vam pridu spravne tak si ich dajte prezut, naklady na prezutie Vam preplatime na ucet, staci ked si odlozite blok. Nespravne kolesa po ne si nasledne posleme kuriera.
U vyrobcu pracuju hned 27.12 takze DPDckou by to malo byt viac ako realne este buduci tyzden. Este raz sa moc moc ospravedlnujem za takuto hlupu chybu a potvrdzujem zamenu.
Do 6.1 ma volno iba autoservis, ohladom predaja pracujeme a riesime aj pripadny problem obratom a okamžite. Chapem však nahnevanu recenziu, pri pohlade na dovolenku v servise zákazník nadobudol dojem že do 6.1 sa nič diat nebude.
Aktualizujem 30.12: zákazník má náhradu na doručení, chybu sme napravili http://extranet.dpd.de/cgi-bin/delistrack?typ=1&lang=de&pknr=01575006287966A
Michal Lavo - centrumkolies -
- Všetky 4 hliníkové disky sú krivé a nedajú sa použiť.
Neseriózne jednanie, keď vám pošlú poškodený tovar.
Reakcia obchodu centrumkolies.sk
Mrzia nás komplikácie, najmä ak nás zákazník o nich sám neinformuje ako v tomto prípade s kolesami značky DEZENT . Dohodli sme sa so zákazníkom že v prípade, ak sa potvrdí informácia ktorú mu tlmočil jeho servis tak samozrejme všetky 4 kolesá vymeníme. CentrumKolies nikdy nenecháva veci nedoriešené k spokojnosti zákazníka!
- Nic
- Neochota...
Cista arogancia...neodporucam
Reakcia obchodu centrumkolies.sk
V tomto prípade je nám ľúto Vaše stanovisko, objednal ste si v piatok 16.9 1 kus disku ktorý má expedíciu do 7 pracovných dní ( 1 kus disku iste ponáhľa, avšak nie je v našich silách čas prepravy urýchliť ). Nič negatívne z Vašej strany počas tohto obdobia ani mailom, ani telefonicky nezaznelo, preto nerozumieme prečo v tento deň prišla tak zlá reakcia, navyše v deň kedy Vám tovar vezie prepravná spol.
S pozdravom,
Mgr.Michal Lavo - centrumkolies -
- Neochotny a arogantny zamestnanci v pneuservise. V predajni vsetko vyborne,ochota aj komunikacia...ale vedla za dverami v pneuservise...velmi zle...
Pán Vladislav,
Dôsledne som preštudoval kamerový záznam a vidím rovnako závažné pochybenie. Jedná sa o zlyhanie zamestnancov ktoré je potrebné jednoznačne postihnúť sankciami. Kamerový záznam bez zvuku je jedna vec, ale snažím sa pred uzavretím situácie s Vami skontaktovať telefonicky čo sa mi žiaľ nedarí.
V našej firme je alfa a omega spokojnosť zákazníka v každých dverách a netolerujeme žiadne "ale" v tejto oblasti. Každé pochybenie dôsledne vyšetrím a nenechám ho v žiadnom prípade bez nápravy na strane zamestnancov, ako aj u Vás odškodnením.
O náprave budú informovaný v tejto recenzii aj čítajúci a uistujem každého zákazníka, že aj občasné zlyhania beriem veľmi vážne a nesmú sa opakovať!
Doplnenie 8.9.15:51:
Situáciu som skonzultoval so zákazníkom, potvrdili sme si nedostatky a ako náprava bolo vykonané:
- písomné pokarhanie zamestnancov a osobný pohovor
- stiahnutie jedného z osobných benefitov do odvolania
- príkaz písomného ospravedlnenia sa zákazníkovi
Zákazníkovi som ponúkol istú kompenzáciu a dozvedel som sa, že nášmu predaju nadalej zachová svoju priazeň.
Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.
- Ak tovar uz nie je k dispozicii, tak preco ho ponukaju v zozname tovarov. Nakoniec som kupil v Cechach. Klamete ako v Smere
V buducnosti nebudem ani skusat Vase sluzby. Cest Praci sudruhovia
Dobrý deň p. súdruh Horňáček
Snáď také zlé ako v smere to nebude - objednal ste 1 ks pneu kde je uvedené "kontaktujte nás". Preveril som Vám všetky sklady kde sa dalo a informoval Vás že túto pneumatiku momentálne dodať nevieme a že ma táto info moc mrzí.
Myslím že politici majú skôr tendenciu všetko nasľubovať, u nás ste dostal priamu odpoveď :-)
- - zaujímavá ponuka
- - zaujímavé informácie
- - zavádza zákazníkov termínom
- - a poskytnutými informáciami o odoslaní tovaru
zaujímavá stránka, zaujímavá ponuka,profesionálne spracované ale neodporúčam nakoľko informácie o odoslaní tovaru sú nepravdivé, zavádzajúce a termíny dodávky vlastne neexistujú
Reakcia obchodu centrumkolies.sk
Nespokojnosť zákazníka je plne oprávnená. žiaľ importér diskov Anzio si z nás urobil dobrý deň s dodávkami tovaru. Aj túto situáciu však iste vyriešime ku konečnej spokojnosti zákazníka, spravíme preto všetko čo je v našich silách.
So zákazníkom sme sa dohodli na zmene typu kolies, vysvetlili sme si neštastnú situáciu a nové kolesá obratom posielame.
Mgr.Michal Lavo - centrumkolies.sk -
Recenzia bola vymazaná z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Hodnotenie bolo napísané konkurenčným obchodom.
- veľký výber tovaru, ochotní zamestnanci, poradia, pomôžu
- zásielkovú službu
- Veľmi veľa užitočných informácií na web stránke nielen o pneumatikách
- Osobný odber
- Dobré ceny
- Komunikácia cez telefón
- Slabá komunikácia osobne
- Skoro som odpadol, keď sa ma pracovník pneuservisu opýtal, na aký tlak má nafúkať pneumatiky (auto nebolo moje a oni by už predsa mali vedieť, koľko by to na ten typ auta malo byť)
- Počas robenia geometrie neinformovanie zákazníka o stave, to by malo byť automatické a bez zákazníkovho pýtania sa
- Nedostal som záverečný protokol o geometrií (aj keď len na zadnú nápravu, lebo predná bola a to citujem pracovníka: "na piču")
Snažím sa napísať všetko objektívne tak, ako to bolo. Z perfektnej web stránky a komunikáciou cez telefón som si vytvoril dojem, že táto firma je tá pravá na kúpu a výmenu pneumatík. Verím, že ste firma, ktorá vie napraviť chyby a nabudúce to už bude na lepšej úrovni. Určite by bolo treba pracovníkov preškoliť na nejakom kurze o komunikácií, lebo komunikácia bola veľmi slabá. Navyše, aj správanie jedného z pracovníkov bolo neprístojné - naplul do priestoru pod autom, keď sa robila geometria...
Keby som bol sedel v priestore pre zákazníkov a nepozeral sa zblízka na auto, tak by som nevidel horeuvedené nedostatky. Dúfam, že namiesto toho, aby ste obmedzili výhľad na auto zákazníkovi, radšej odstránite tie nedostatky.
Na záver zopakujem - máte výborne spracovanú web stránku s užitočnými informáciami, množstvo produktov v ponuke, dobré ceny, ochotu poradiť cez telefón, preto by pre Vás nemal byť problém napraviť to, čo bolo uvedené.
Prajem pekný deň, s pozdravom
Gabriel NagyReakcia obchodu centrumkolies.sk
Pekný deň prajeme p.Nagy,
Žiaľ pracovník nenašiel na Vašom aute povinné štítky od tlaku pneumatík, preto sa Vás spýtal ( Auto bolo na Švajčiarskych značkách, možno je to tým ). Čo sa týka geometrie tak tá je v priestore servisu, nemáme problém s tým keď sa zákazník prizerá, ale ak má mechanik komentovať každý krok tak z 30 min sa stane 50 minút a zrazu daľší zákazníci meškajú. To je jednoducho aj zo strany zákazníka neprístojné, ak zdržiava mechanika neustálymi pripomienkami k práci. To potom samozrejme vystupňuje nervozitu, pretože aj mechanik je len človek a je rád, ked nemá časový sklz.
Rovanko ste mal auto v zlom stave - o prednú nápravu sa nikto kde ste auto servisoval pred tým nestaral, preto bolo nad sily mechanika v danom časovom priestore Vám nápravu rozbehať - robí sa to nahrievaním a auto musí byť na geometrii daľšiu pol hodinu.
Rešpektujeme uvedené pripomienky a ďakujeme za recenziu, táto udalosť však má aj druhú stránku mince a celkom ma prekvapuje, že za ten spoločne strávený čas ste sa nijako neohradil voči nedostatku, riešili by sme to okamžite.
- Široký sortiment
- Ceny
- Dodacia lehota
- Komunikácia
Objednávka dňa 11.7., dnes je 27.7.Tovar zatiaľ stále ani po viac ako 2 týždňoch od objednávky nebol doručený. Napriek prísľubom, že dodanie bude o 6 pracovných dní, po urgencií nebol dodaný ani po prisľúbených 10 pracovných dňoch.
Dlha doba dorucenia.Na 48hodin zabudnite
- - objednaný tovar mal byť dodaný do 7 dní
- - tovar uhradený prevodom na účet, no ani po dvoch týždňoch nebol doručený
Reakcia obchodu centrumkolies.sk
Mate pravdu, zial tu zlyhala nasa predlzena ruka - dopravca a 1 kus nenavratne poskodili. Stalo sa, osoravedlnili sme sa, ponukli kompenzaciu. Objednavku ste sa rozhodli stornovat a € vratit na ucet, co samozrejme respektujeme.
Michal Lavo - centrumkolies -
- Dlha dodacia lehota
Reakcia obchodu centrumkolies.sk
p.Šiatkovský - odoberáte od nás veľkoobchodne disky pre svojich zákazníkov už roky, viete že každý výrobca má svoju dobu dodania a objednali ste si produkt s dobou expedície 8 pracovných dní. A to je v pondelok 4.5.2015.
Michal Lavo - centrumkolies.sk -
- Tovar mi zatiaľ nedodali, ale na môj mail mi dnes prišlo ospravedlnenie, vraj dnes to už dodajú - tovar bol omylom poslaný na nesprávnu adresu. Bol mi sľúbený aj nejaký malý darček za spôsobenú chybu. Len dúfam že sa ozaj tovaru dočkám.
Dobrý deň p.Sabova,
Chyba sa stala, vysvetlil som ju. Vrecia pre pneu grátis sú zabalené spolu s pneumatikami. Mrzí ma sitácia, ale sme ľudia, robíme chyby, avšak vždy ich napravíme.
- personal
su aj ine alternativy
Reakcia obchodu centrumkolies.sk
Skutočne zvláštna situácia, píšete pod menom Filip a v skutočnosti sa objednávateľ volá Marek. Snažil som sa preveriť prečo nie ste spokojný, ale na správu nereagujete, preto iba fakty, ktoré mám k dispozícii:
objednávku ste si podal v nedeľu 22.3 a v ten istý deň ste obdržal informáciu, že k odberu bude tovar v utorok, spolu s informáciou resp prosbou o čo najskorší odber tovaru
v utorok, 24.3 sme tovar odbržali od dodávateľa 8:54 a obratom sme Vás telefonicky komunikovali, že je tovar pripravený k odberu ( výpis operátora nie je problém )
v piatok, 27.3 o 14:34 vytlačením bloku ste si u nás tovar vyplatil a odobral
Vyvolal som kamerový záznam a predpokladám že tmavý Fluence na ňom je Váš, 14:37 náš pracovník vydal 2 ks balíkov po 2 ks kolies ( zabalené kôli jednoduchej manipulácii ) a vložil ste si oba balíky do kufra jednou rukou.
Fotka z kamery:
Pokiaľ nám neprezradíte viac a neodpoviete na snahu komunikovať tak s tým nepohnem.
Mgr.Michal Lavo - centrumkolies.sk
Veľmi pekne Vás poprosím o stanovisko kto a kde spravil chybu, aby sme mohli náležite situáciu napraviť.