- Puklice Versaco sa veľmi ťažko nasadzujú (a áno, viem ako sa nasadzujú puklice, nerobil som to prvý krát). Výsledkom (už pred prvou sezónou) je jedna prasknutá a doškrabané disky.
- Tovar možno vrátiť, ale na vlastné náklady.
dlhé doručenie tovaru, dvakrát sa presmeroval tovar
Reakcia obchodu carstore.sk
Ďakujeme, že ste si našli čas na pridanie recenzie. Bohužiaľ za presmerovanie tovaru nenesieme zodpovednosť, ale prepravca, u ktorého nastalo zlyhanie.
Tím carstore.sk -
Objednane puklice velkosti 15 na Suzuki swift absolutne nesedia na kolesa velkosti 15,mozem ich vyhodit su mi na nic.
Vážený zákazník,
model puklíc, ktorý ste si objednali a ktorý Vám bol aj doručený sa teší veľkej obľube a nikto z našich zákazníkov nemal problém tohto druhu, preto sa domnievame, že nebol dodržaný správny postup pri inštalácii. Za kvalitou výrobku ako aj za jeho univerzálnosťou si plne stojíme a výrobok rozhodne nepatrí do koša. Tovar ste nám vrátili poškodený, ale keďže si vážime každého zákazníka, vrátili sme Vám celú kúpnu cenu za tovar.
Ďakujeme za pochopenie.
S pozdravom tím carstore.sk -
Tovar čiernidlo na plasty prisiel v baliku vytečeny.
Reakcia obchodu carstore.sk
Ďakujeme, že ste si našli čas na pridanie recenzie. Je nám ľúto, že tovar prišiel vytečený, ale počas prepravy žiaľ docháza aj k takýmto situáciám. V prípade, že Vám tovar prišiel vytečený, je potrebné nám to oznámiť mailom/ telefonicky, aby sme vedeli zareagovať buď odoslaním tovaru k náhrade alebo vrátením peňazí za tovar.
tím carstore.sk -
Oceľové disky prišli ale jeden bol dosť krivý a taktiež jedna zo štyroch pneumatík bola deformovaná, musel som všetky upravovať závažiami.
Vážený zákazník,
u nás ste si objednali plastové kryty kolies - puklice. Oceľové disky a pneumatiky nie sú v ponuke nášho e-shopu, preto sa domnievame, že táto recenzia nepatrí nám.
Ďakujeme za pochopenie.
tím carstore.sk -
- Nekompletný tovar
Dodaný tovar 4 puklice a len 3 kusy drátov do puklíc. Štvrtý drát nepotrebujem,lebo auto má len 3 kolesá.
Vážený zákazník,
Mrzí nás nekompletnosť tovaru. O vzniknutom probléme sme sa dozvedeli až z tejto recenzie. Nezrovnalosť by sme vyriešili promptne, ak by ste nás kontaktovali mailom/ telefonicky. Chýbajúci drôtený krúžok Vám samozrejme radi dodatočne pošleme.
tím carstore.sk