- Objednaný tovar mi doposiaľ neposlali, ani žiadne oznámenie o pohybe objednávky. 2 týždeň nič. Otrasná firma.
Otrasné doručovanie zásielok. Čakaj Somár zásielka dôjde.
po objednani tovaru ma firma informovala, ze cena za dopravu nebola uctavana a ze je potrebne ju doplatit. jej vyska predrazovala tovar, takze som objednavku zamietol. povazujem za nekorektne neuvadzat cenu dopravy v konecnej kalkulacii;
- týždeň odo dňa objednávky zatiaľ sa nikto neozýva
- Tovar mi neprišiel - žiadne vysvetlenie
- Nekomunikujú
Úbohá garážová firma
- Nekomunikujú
- Neodpovedajú na email
Objednaný tovar sme objednávali 15.04.2022. Do dnešného dňa (25.04.2022) nám tovar nedorazil. Zaplatili sme vopred. Žiadne info o objednávke, žiadna komunikácia. Celé zlé. Už nikdy viac!
Můj názor na tento obchod?
Absolutní katastrofa!!
S horším jsem se za celou dobu nesetkal, a že jsem jich již využil hodně.
3.1.2022 jsem dělal objednávku,ale ješě jsem se doptával na některé díly. Dotaz byl bez reakce. Po několika telefonických urgencích, mi bylo slíbeno že dostanu odpověď. Až 17.1. přišla odpověď...ČÁSTEČNÁ. 19.1. další urgence o zaslání zbytku odpovědi. OPĚT bez reakce. 7.2. jsem tedy udělal objednávku alespoň na ty díly, které jsem už opravdu potřeboval. 9.2. mi přišla strohá sms, že objednávku ruší, že do zahraničí neposílají. Přitom při objednávce to po mě chtělo vyplnit doručovací adresu a STÁT!!
Psal jsem tedy mail, a bylo mi odpovězeno, že to pošlou jakmile pojedou do Čech.
21.2. mi přišel mail, že 23.2. by měly jet do Čech.
Tak jsem čekal...samozřejmě zbytečně. Ani nikdo nedal vědět.
24.2. jsem se ptal co tedy...? Přišla mi odpověď že cestu odložily.
27.2. jsem tedy psal, že si pro to klidně přijedu....ikdyž to mám 3 hodiny tam, a 3 hodiny zpět.
Odpověď? ........správně ŽÁDNÁ!!!!!
Takže buďto si ze mě dělají srandu, nebo je to podvod, a díly nemají a pokoušejí se je někde sehnat....nevím.
Každopádně takto jednat, navíc z firmou která chce nakoupit za nějakých 2000 eur.... -
- Dostal som tovar inych parametrov ako deklarovali. Aj po mojej otazke, ci sa skutocne jedna o take parametre, ma uistili ze ano, a potom aj tak poslu ine.
Reakcia obchodu carhelp
mrzí nás, že ste neboli spokojný s nákupom, ale nakoľko nás nikto nekontaktoval, že mu prišiel iný tovar, ako mal objednané, môžete nám dať bližšie info, aký tovar Vám prišiel?
Podľa ID Vašej objednávky sme Vám poslali to, čo je napísané v objednávke.
Ďakujeme a želáme pekný deň.
Tím Carhelp -
Objenane 23.1 dnes 3.2 ziadna info o objednavke
Reakcia obchodu carhelp
nakoľko Vaša objednávka nebola zaplatená do 7 dní vybranou platobnou bránou, bola stornovaná prostredníctvom služby Heureka, pričom oznámenie je posielané na e-mail.
Sme radi, že sme Vám pomohli vyriešiť tento problém a tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku! :)
Tím Carhelp -
Objednal som tovar-fridex stabil,na faktura bolo vystavena na tu polozku ale fyzicky som dostal uplne ine!Pisomne som reklamovla,hned,ale doteraz ani slovo som nedostal naspat!!!
Reakcia obchodu carhelp
Veľmi sa Vám ospravedlňujeme za naše pochybenie v prípade tejto objednávky, úprimne nás to mrzí. Reklamáciu, rovnako ako aj kompenzáciu za vzniknutú situáciu riešime a celú ponuku sme Vám poslali na Vašu emailovú adresu.
Veríme, že sa nám podarí vyriešiť túto situáciu k Vašej spokojnosti.
Ďakujeme za recenziu a prajeme Vám krásny deň.
Tím Carhelp