Tovar nezodpovedal fotografiám na e-shope, s hroznou kvalitou

grafické zobrazenie tovaru nezodpovedá , ani na 50% skutočnosti!

Dobry den,
    velmi nas mrzi, ze nie ste spokojny s našimi produktami. Nedostali sme od Vas ziadnu informaciu o tom, ze Vasa objednavka nie je v poriadku a taktiež sme sa s Vami skúšali telefonicky spojiť a zistiť situáciu, žial neúspešne.
    V pripade nespokojnosti, máte možnosť vrátiť daný sortiment, prípadne nás informovať aby sme mohli danú situáciu vyriešiť k Vašej spokojnosti. Evidujeme pod Vaším kontom viac objednávok, ktoré doteraz boli v poriadku ( bez negativnych recenzii alebo vratenia tovaru), preto nás veľmi mrzí táto situácia , že ste sa na nás neobrátili aby sme mohli danú situáciu vyriešiť.
    Co sa tyka produktov samotnych, predavame ich dlhsiu dobu a doteraz sa ziadni zakaznici na ne nestazovali. Kolegovia vyhotovili fotky produktov aby sa uistili, ze fotky ktore su na eshope koresponduju s realitou- vysledok si mozete pozriet tu (hore su fotky z eshopu a dole fotky vyhotovene kolegami):

Mrzi nas Vasa nespokojnost, veľmi radi by sme ju objasnili, zial nijakym sposobom ste ju nekomunikovali a ani ste produkty nevratili, preto nerozumieme Vasej negativnej recenzii, najma kedze sa tovar na fotke v eshope zhoduje s tovarom ktory ste dostali.

S pozdravom,
    tím Caneacreative

Poškodený tovar a ozdoby na stromček čo som objednala vôbec nezodpovedá tomu čo je na obrázku hotová katastrofa.

Reakcia obchodu Canea Creative

Dobrý deň, veľmi nás mrzí vzniknutá situácia. V prípade, že Vám prisiel tovar poškodený je potrebné postupovať podľa nášho reklamačného poriadku, ktorý mame zverejnený na našej stránke. Pred odosielaním vždy tovar kontrolujeme a balíme ho tak aby sa predišlo jeho poškodeniu, žial nie vždy sa podarí krehkejší tovar uchrániť najmä v súčasnom vianočnom zhone, ktorí kuriéri majú.

Fotografie produktov vyhotovujeme tak, aby čo najvernejšie zobrazovali realitu, samozrejme ak Vám dane produkty nevyhovujú máte možnosť odstúpiť od zmluvy.

Dakujeme za pochopenie a ospravedlnujeme sa za vzniknuté komplikácie.

Kvety boli na obrázku oveľa krajšie ako v skutočnosti.

Dobrý deň pani Barbora,
    mrzí nás Vaša nespokojnosť s daným produktom.
    Naše produkty sa snažíme fotit autenticky bez akýchkoľvek photoshop zásahov a úprav. Avšak vždy pred fotením kytičky sa s ňou trošku "pohráme" , poohýbame halúzky, lístky a kvety, aby sme daný produkt, čo najlepšie odfotili a ukázali čo z neho dokážete vytvoriť.
    Vami vybrané kytičky, nie sú vynimkou a taktiez presli našim fotením, samozrejme ak s nimi nie ste spokojna stačí ak nás budete kontaktovat a dané kytičky mozete vrátit.
    Dakujeme .

Kupila som biele vianocne ruze mali mat 15 cm priemer ale ani zdaleka to nieke.jedna mi prisla spinava . Obrucky na servitky su otrasnej kvality .prilepene lepidlom ktore vidno a to nie je nafotene na obrazku v obchode .Ponukaju tovar pekne nafoteny a pride uplne nieco ine.Nevraciam tovar lebo postovne by ma stalo dost a uz nie som ochotna do tohto obchodu nieco investovat a vobec neodporucam!!!!

Reakcia obchodu Canea Creative

mrzí nás Vaša nespokojnosť s našimi produktami.
    Čo sa týka vianočných ružiciek, preverovali sme rozmer a máte pravdu ružička nemá priemer 15cm ale 14,5cm- ospravedlnujeme sa za chybný udaj, už sme ho opravili- dakujeme za upozornenie.
    Kvetinová obruč na servitku, ktorú spominate -ide o rucne vyrobený produkty a kvet je upevnený na obruči lepidlom, ktore je samozrejme viditelne zo spodnej strany- je to bohuzial vyrobný proces, ktorý pri rucnej vyrobe nijak neovplyvnime, nakolko iny sposob ako upevnit daný kvet o obruc nemame.
    V prípade nespokojnosti s produktami máte moznost produkt vrátit aj osobne- sídlime v meste kde ste si zasielku vyzdvihli .
    Ak by ste nás obratom informovali o nespokojnosti s nasimi produktami verím, že by sme dospeli k riešeniu , kde by bola spokojnost na oboch stranách. Nemusite sa obávat že by ste do nášho obchodu museli investovali niečo viac, našim cielom je poskytnut produkty, s ktorými je zakaznik spokojný a v pripade nespokojnosti najist čo najlepsie riesenie, danej situacie.
    Dakujeme však za Vás podnet.