rýchle vybavená objednávka
zatiaľ pre mňa najlepší internetový obchod-ochota, rýchla reakcia aj doručenie, kvalitný tovar
- dobre zabalené
- rýchle dodanie
- veľmi spokojná s nákupom
- Rýchle vybavenie objednávky. S tovarom som spokojná, veľmi pekné výrobky. Nakoľko sa jednalo o keramiku, tovar bol perfektne zabalené a chránený pred poškodením.
- rýchlosť
- tovar kt. ponúkajú majú skutočne skladom
- super ceny
- kvalita
Krasne vecicky za prijatelne ceny. Ako vzdy a s kazdym nakupom som spokojna.
Dobrý výber umelých kvetov a stúh, prehľadná stránka, mimoriadne rýchle dodanie
Rýchle dodanie tovaru aj s milým odkazom
- som spokojná
- pekný tovar, príjemne jednanie
- vybavenie a doručenie zásielky ihneď
- pekný tovar
- okamžité spracovanie objednávky, rýchle doručenie, tovar veľmi pekný, dobrá kvalita
grafické zobrazenie tovaru nezodpovedá , ani na 50% skutočnosti!
Reakcia obchodu Canea Creative
Dobry den,
velmi nas mrzi, ze nie ste spokojny s našimi produktami. Nedostali sme od Vas ziadnu informaciu o tom, ze Vasa objednavka nie je v poriadku a taktiež sme sa s Vami skúšali telefonicky spojiť a zistiť situáciu, žial neúspešne.
V pripade nespokojnosti, máte možnosť vrátiť daný sortiment, prípadne nás informovať aby sme mohli danú situáciu vyriešiť k Vašej spokojnosti. Evidujeme pod Vaším kontom viac objednávok, ktoré doteraz boli v poriadku ( bez negativnych recenzii alebo vratenia tovaru), preto nás veľmi mrzí táto situácia , že ste sa na nás neobrátili aby sme mohli danú situáciu vyriešiť.
Co sa tyka produktov samotnych, predavame ich dlhsiu dobu a doteraz sa ziadni zakaznici na ne nestazovali. Kolegovia vyhotovili fotky produktov aby sa uistili, ze fotky ktore su na eshope koresponduju s realitou- vysledok si mozete pozriet tu (hore su fotky z eshopu a dole fotky vyhotovene kolegami):
Mrzi nas Vasa nespokojnost, veľmi radi by sme ju objasnili, zial nijakym sposobom ste ju nekomunikovali a ani ste produkty nevratili, preto nerozumieme Vasej negativnej recenzii, najma kedze sa tovar na fotke v eshope zhoduje s tovarom ktory ste dostali.
S pozdravom,
tím Caneacreative -
Naozaj krásny tovar
maximálna ochota a ústretovosť , a tak ako to prišlo zabalené, nemám slov ešte som sa s tak pedantným balením nestretla
Bola som spokojná s rýchlosťou dodania, s tovarom aj s komunikáciou obchodu.
- Spoľahlivosť, komunikácia, rýchle vybavenie objednávky ako aj dodanie tovaru
- Záujem o zákazníka a pri dodaní bol pribalený darček, ktorý veľmi potesil
super obchod
- rýchla dodávka