V popise aj na fotkách bolo viac rozmerov skrutiek a nedostal som to čo bolo v popise a na fotkách . V popise je aj M2,5*10 20ks, M2,5*12 20ks a v krabičke nie sú
Sada skrutiek 360KS m2, m2,5 m3 km SKRUTKY - TYP a2
Za 20 eur by som čakal , že popis bude súhlasiť s realitou... -
Obchod je v poriadku, tovar nefunkcny. Posielam na reklamaciu.
- Žiadna
- Velke sklamanie. Katastrofálna kvalita, produkt nepoužiteľný, tazky šmejd. Neodporúčam
Spokojnosť doručenia tovaru,nespokojný s tovarom ktorý som objednal,lapač komárov bolo písané nehlučný a opak je pravdou.
- Ako ostatne obchody l
- Neprimerane dlha dodacia lehota,
- Islo o darcek, ktory sa minul sa stal bezpredmetnynakolko neprisiel v cas a my sme museli obstarat druhy, cize nam vznikol duplovany vydavok.
- Neprimerane vysoka cena za dorucenie drobnej zasielky, nariek tomu ani nedosiel v cas.
Reakcia obchodu CAB Shop
Dobrý deň prajem
Vaša objednávka bola vytvorená
30.06.2024, 13:24:51 - nedeľa
odoslaný tovar bol 2024-07-01
K dispozícii na vyzdvihnutie je od 2024-07-02
A do dnes ste si ho nevyzdvihli :-)
cena doručenia 2,6€
čiže veľmi nerozumieme kde nastal problem
prajeme pekný deň
CAB Shop -
Po odstúpení od zmluvy som na vlastné náklady (4.90 EUR) poslal balík, ktorý som prevzal v zasielkovni za 37.90 EUR(34.90 hodnota tovaru + 3 doprava) mi bolo následne vrátených 34.90.
Nikdy predtým sa mi to v žiadnom internetovom obchode nestalo - vždy vrátili aj za dopravu z ich strany, je to podľa zákona.
Na môj nasledovný email neodpovedali, nekomunikujú.
Neseriózna firmaReakcia obchodu CAB Shop
Dobrý deň prajem
Vázení pane vrátili sme Vám samozrejme plnú sumu avšak problém nastal v stom že nieje možné vysporiadať vrátku za 24 hodín od jej prijatia keď my ako spoločnosť nemáme ani vašu dobierku uhradenú u seba ....
+ vo vašom prípade zmätok urobilo to že ste nevyplnili štandardne protokol o vrátení ale napísali ste rukou na papier ktorý bol prilepený na tovare.... kde sme museli dohľadať o čo to vlastne ide a aký tam je problém.
CAB Shop -
- Bol mi dodaný iný tovar ako som si objednal a naviac sa jedna o maximálny šmejd