Reklama

Tovar mi nebol doručený a v čase v ktorom mal kuriér prísť som bol doma a čakal. Na základe mojej skúsenosti si už neobjednam z danej stránky a ani ju nebudem odporúčať .

• Po 7 dňoch stále žiaden tovar
    • Nedodany tovar
    • Nedodany tovar

• Stojan na fľašu som vyberal podľa rozmerov fľaše a ajtak je menší ako fľaša

Celé zle .... to sa mi ešte nestalo ...
    Kvetináč rozbitý na cimprrrr - camprrr a drevený podnos už bol raz zlomený a znovu zlepený ... tiež úplne polámaný ...

Ďakujem nikdy viac. Je to veľká škoda, pretože výber máte super ale
    táto skúsenosť ....

• Neserioznost!

Nenakupovat v tomto e-shope!
    Cast tovaru dorazila s poskodenim a bola zaslana spat ako reklamacia.
    Predajca prijal reklamaciu, no nevratil 100% ceny vyrobku (?!) a uz vobec nevratil naklady na postovne.
    Budem to riesit cez EU Online Dispute Resolution...

Najhorsie je, ze poskodeny tovar bol jednoznacne rucne baleny do bublinkovej folie a aj slepy by podla hmatu vedel, ze toto zakaznikovi posielat nebudeme...

• Vyzerajú dobre, ale vysoká cena
    • Nákup po 3 rokoch - mám pocit, že rovnaké utierky vyzerajú tenšie oproti tomu čo predávali pred 3 rokmi

Kiežby som tu vedel uploadovať fotky.
    Prvý dojem - bol som sklamaný, že utierky sú tenšie, pôsobia menej kvalitne.

Všetko trvá nekonečne dlho, žiadna informácia kedy bol, či bude expedovaný tovar. Musela som po 6 dňoch osobne sa informovať, čo je s mojou objednávkou. Služby zlyhali!!!!

Tovar mi este nedorazil, tazko povedat ci je to chyba obchodu alebo prepravcu sk posty. Nakolko mi nikto nevolal a "papierik" v schranke na vyzdvihnutie zasielky som si nenasla..hoci mi mal byt balik doruceny na adresu...nahodou som v mailoch nasla informacie o podani balika vo vedlajsej dedine...skoda, produkty mozu byt skvele, avsak som zatial nemala sancu to zistit.

Obchod nemá tovar.

Tovar som vyplatila a stale mi nebol doruceny.

• Nie je možná platba na dobierku
    • Dlhý čas dodania

Pri platbe na účet nevedeli spárovať platbu a opätovne ma vyzývali zaplatiť

Nádherný tovar, ale čakám na dodanie už vyše týždňa napriek tomu, že všetky položky boli skladom ...takže kvalitu neviem posúdiť.

tovar som objednala 29.11 a je 16.12 a stale tu nie je, diruciju to cez postu a trva to neskutocne dlho z ceskej republiky

Neviem, tovar som nerozbalil.

• kuriér stále prekladá doručenie, neodpovedá na telefonáty, klame o termíne doručenia.
    • zaplatila som dopredu, nemáte možnosť doručenia na dobierku, takže máte moje peniaze a ja nemám nič, len nervy
    • nijako neinformujete o meškaní zásielky
    • nechávate to na mňa, aby som tovar "vydolovala" od kuriéra

Som vrcholne nespokojná s vačimi službami

• dlhé doručovanie zásielky, nepodanie informácií čo so zásielkou je

zásielka uhradená obratom, bolo ohlásené doručenie pred týždňom a stále zásielku nemám, chýba patričná komunikácia, jediné, čo vedeli poslať obratom, je tento dotazník

• Pekny tovar
    • Tovar stale nedorazil

Zbozi nebylo doruceno v terminu 3-5 dni. Zadna informace o zpozdeni. Zadna zprava o tom, kdy a kym bude doruceno. Zadna odpoved ze zakaznickeho servisu. Pecka

• 14. deň od objednania a zásielka stále nebola doručená, pritom tovar bol uvedený na e-shope ako skladom.

Ďakujem, prvý a posledný nákup...

Absolútne niesom spokojná s komunikáciou. Objednala som si lavičku - nožičky k nej prišli obité a navyše jedna prasknutá! Keď som písala reklamáciu ešte sa mi neozvali! Takéto veci je treba riešiť promptne, aby zákazník vedel na čom je. Myslím, že to nie je seriózny obchod. Neodporúčam objednávať.