- Rýchle dodanie , bezproblémová komunikácia a skvelá cena
- Rýchlosť dodania
Tovar nám ešte nebol doručený a už mame hodnotiť spokojnosť s obchodom. Zatiaľ nespokojnosť, nakolko sme objednávku spravili 12.10.2021 dali sme online platbu kartou čo prevod prebehne hneď na účet predávajúceho a v piatok 15.10.2021 nám prišiel email že sa objednávka vybavuje čo je dost neštandardná doba, dnes je utorok a tovar ešte nebol doručený ale hodnotiť obchod mame. Prvý nákup cez tento eShop a negatívna skúsenosť zatiaľ neodporúčame.
- S nákupom v obchode Buggies som maximálne spokojná. Tovar mi bol doručený do dvoch dní od objednania.
- Na tovar sme čakali dlhšie ako bola uvedene, no nakoniec dorazil aj s poďakovaním. Mile, cením. Pani na linke príjemná, informovala kde je problem, počkali sme, tovar TOP.
Chýbala ihneď komunikácia, že tovar nie je a bude meškať, že sa nedodrží uvedená dodacia lehota.
ochota vystornovat objednavku bez problemov
- Spolahlivost, vcasna komunikacia o neskorsom termine dodania aj s vysvetlenim dovodu.
Nakup v buggies odporucam.
moja prvá skúsenosť; obchod mi bol odporučený;
s prvou objednávkou ide aj moje prvé kladné hodnotenie :-) -
- Nákup prebehol v poriadku, môžem len odporučiť
- Žiadne info o meškani zásielky a do 7-10 dní ako uvádzate nič neprišlo... na telefonické kontaktovanie neragujete
Nespokojný
Spokojnosť, rýchle dodanie tovaru
Dobrý deň. Topánočky došli za necelých 24hodin. Za mňa top servis super ceny. Odporúčam urcite .
- Dobrá komunikácia
- Ústretovosť
Potrebovala som bazu skôr než bolo uvedené a zabezpečili mi ju :) darček potešil
- rychle dodanie autosedacky
- vyborna cena
- k nakupu ponukli darcek - detsku flasku - tato mi bohuzial prisla poskodena, tak to ma trosku mrzelo
Prekvapivo rýchly.
- Moja najväčšia výhoda je, že odberné miesto mam priamo u nás v Námestove.
- Výmena tovaru. Bola som vymeniť hneď pani bola veľmi ochotná a ukázala mi možnosti na výber
- Škoda ze nemajú kamennu predajňu
- Cena, komunikácia a navrh rieseni k spokojnosti zákazníka
Aj napriek výpadku zo strany dodávateľa, obchod navrhol riešenie k mojej spokojnosti. Slušná a rýchla komunikácia na úrovni.
- kočik bol skladom, dodanie do troch dni, po objednavke prišlo potvrdenie a nič viac. na druhy deň po objednavke som stranku otvorila, pri tovare bolo že sa nevyraba a až na moje otazky mi odpisali že im je ľuto ale tovar nedodaju.
Spokojnosť , rýchle dodanie :)
- príjemná komunikácia a neskutočná ochota a čestnosť predajcov
- milujem tento obchod a pracovníčky sú vždy ochotné, milé a príjemne sa s nimi komunikuje
- môžem len odporúčať všetko bolo tak ako sme sa dohodli
- okamžitá ochota pomôcť a ľudský prístup ku klientom
- jediná nevýhoda je taká že neviem kde sa ešte chcú posunúť vyššie lebo sú špičkový a na najvyššej úrovni a absolútne nemajú konkurenciu
Reakcia obchodu Buggies.sk
Ďakujeme veľmi si to ceníme :)