Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Rýchle dodanie , bezproblémová komunikácia a skvelá cena

• Rýchlosť dodania

Tovar nám ešte nebol doručený a už mame hodnotiť spokojnosť s obchodom. Zatiaľ nespokojnosť, nakolko sme objednávku spravili 12.10.2021 dali sme online platbu kartou čo prevod prebehne hneď na účet predávajúceho a v piatok 15.10.2021 nám prišiel email že sa objednávka vybavuje čo je dost neštandardná doba, dnes je utorok a tovar ešte nebol doručený ale hodnotiť obchod mame. Prvý nákup cez tento eShop a negatívna skúsenosť zatiaľ neodporúčame.

• S nákupom v obchode Buggies som maximálne spokojná. Tovar mi bol doručený do dvoch dní od objednania.

• Na tovar sme čakali dlhšie ako bola uvedene, no nakoniec dorazil aj s poďakovaním. Mile, cením. Pani na linke príjemná, informovala kde je problem, počkali sme, tovar TOP.

Chýbala ihneď komunikácia, že tovar nie je a bude meškať, že sa nedodrží uvedená dodacia lehota.

ochota vystornovat objednavku bez problemov

• Spolahlivost, vcasna komunikacia o neskorsom termine dodania aj s vysvetlenim dovodu.

Nakup v buggies odporucam.

moja prvá skúsenosť; obchod mi bol odporučený;
    s prvou objednávkou ide aj moje prvé kladné hodnotenie :-)

• Nákup prebehol v poriadku, môžem len odporučiť

• Žiadne info o meškani zásielky a do 7-10 dní ako uvádzate nič neprišlo... na telefonické kontaktovanie neragujete

Nespokojný

Spokojnosť, rýchle dodanie tovaru

Dobrý deň. Topánočky došli za necelých 24hodin. Za mňa top servis super ceny. Odporúčam urcite .

• Dobrá komunikácia
    • Ústretovosť

Potrebovala som bazu skôr než bolo uvedené a zabezpečili mi ju :) darček potešil

• rychle dodanie autosedacky
    • vyborna cena
    • k nakupu ponukli darcek - detsku flasku - tato mi bohuzial prisla poskodena, tak to ma trosku mrzelo

Prekvapivo rýchly.

• Moja najväčšia výhoda je, že odberné miesto mam priamo u nás v Námestove.
    • Výmena tovaru. Bola som vymeniť hneď pani bola veľmi ochotná a ukázala mi možnosti na výber
    • Škoda ze nemajú kamennu predajňu

• Cena, komunikácia a navrh rieseni k spokojnosti zákazníka

Aj napriek výpadku zo strany dodávateľa, obchod navrhol riešenie k mojej spokojnosti. Slušná a rýchla komunikácia na úrovni.

• kočik bol skladom, dodanie do troch dni, po objednavke prišlo potvrdenie a nič viac. na druhy deň po objednavke som stranku otvorila, pri tovare bolo že sa nevyraba a až na moje otazky mi odpisali že im je ľuto ale tovar nedodaju.

Spokojnosť , rýchle dodanie :)

• príjemná komunikácia a neskutočná ochota a čestnosť predajcov
    • milujem tento obchod a pracovníčky sú vždy ochotné, milé a príjemne sa s nimi komunikuje
    • môžem len odporúčať všetko bolo tak ako sme sa dohodli
    • okamžitá ochota pomôcť a ľudský prístup ku klientom
    • jediná nevýhoda je taká že neviem kde sa ešte chcú posunúť vyššie lebo sú špičkový a na najvyššej úrovni a absolútne nemajú konkurenciu

Reakcia obchodu Buggies.sk

Ďakujeme veľmi si to ceníme :)