- Písali, že doručenie do 48 hodín a bolo to 10 dní. Inak spokojná.
- Dopraviť tovar načas.
- S dodaným tovarom som veľmi spokojná.
- Vaše služby sú bez chyby.
Kvalitný tovar, rozumná cena, spoľahlivé a rýchle doručenie.
- rýchlosť, spoľahlivosť, informovanosť o stave objednávky, dobrá komunikácia, ochota poradiť, kvalita
určite odporúčam, nemala som žiadne zlé skúsenosti.
- rychlost, spolahlivost, kvalita, myslim ze najnizsia cena penazeniek ktore su naozaj kvalitne, komunikacia
som velmi spokojny s mojimi objednavkami
- široká ponuka výrobkov
- neviem posúdiť
No momentálne neviem,lebo tovar čo som objednala nedošiel.Zamenili mi objednávku.
- mape tam pekne a kvalitne ponuky a produkti ,,,a dvoverihodne to vizera byt ,a rychla dobierka :P
- nezbadal som ,ale tie farby froduktou trosku inakcie vizera na zivo :P
je to dvoverihodni obchod ,bol som spokojni z nakupom aj produktom ,dobra spolocnost stale ma informovalo o mojom nakuope ,..... to ası vsetko
- Nikdy viac pretoze aj napriek ospravedlneniu mi tovar nebol doruceny a o taketo sluzby nemozem mat zaujemc
Nedoporucim
Reakcia obchodu BUGELAR.SK
mrzí nás že ste s našimi službami neboli spokojný. Avšak tovar Vám bol doručený a bol aj Vami prebraný od poštára, o čom svedčí potvrdená doporučenka a prijatie Vašej platby na náš bankový účet.
Tovar Vám bol dodaný oneskorene, no dňa 2013-01-08 10:05 sme Vás mailom upovedomili o jeho meškaní, napriek čomu ste si želali na tovar počkať. Následne Vám bol tovar doručený.
Za toto omeškanie o ktorom ste boli informovaný sa ospravedlňujeme a veríme že nám dáte príležitosť túto chybu napraviť.
Váš Bugelar.sk -
- Kvalitny tovar za bezkonkurencne ceny
- Pohotova komunikacia
- Ustretovy personal
- nákup doma
- dobre ceny
- dany vyrobok najnizsia cena oproti inym obchodom
- okamzite reakcia na Vase poziadavky, presnost, rychlost
- -
- -
Objednala som si tovar na adresu našej firmy poštovým kurierom no nakoniec mi to prišlo na poštu v mojom bydlisku... S doručením tovaru niesom spokojná!
- pohodle
nemam ziadne vyhrady
- ponuka červených peňaženiek
- prehľadný
- rýchle doručenie
- nepoškodený tovar
- kvalita obchodu
Vzhľadom ku tomu, že som nákup chcela čím skôr, bála som sa, že mi nepríde do stredy, ale prekvapila ma rýchlosť dodania.
S tovarom som úplne spokojná je kvalitný, nepoškodený a pekný. -
- dobré ceny
Veľmi spokojná :))) odporúčam,keďže majú perfektný tovar,ktorý je kvalitný + rýchle doručenie :) :)
- rýchle dodanie
- dobré ceny
- žiadne
Obchod určite odporúčam, majú rýchle dodanie, dobré ceny a kvalitný tovar
- výhodné ceny
- rýchle dodanie
- široký výber sortimentu
- kvalitný tovar
Veľmi veľký sortiment tovaru, rýchle dodanie, pohodlné nakupovanie. Úplná spokojnosť.
- Páči sa mi, že je to tu všetko pokope
- - lebo sa mi nechce ísť do obchodu a tu som si mohol vybrať značku, ktorú poznám a verím jej
- - je tu fajn online servis
Pretože som si ho vygúglil a bol mi sympatický východniarsky názov pre peňaženku
Nemal som žiaden problém pri objednávaní, dokonca som dostal online radu od agenta predaja
Určite, je to pomoc keď nemusíte behať pred Vianocami po obchodoch a všetko si necháte elegantne doviezť
Nemám žiadne "nie," pre ktoré by som mohol obchod neodporúčať