Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu

• expresne dodanie
    • vyber satiek
    • ochota

Nakupoval som uz viac krat a vzdy spokojnost. Odporucam

• velky vyber satiek
    • dorucenie do 3 dni
    • pristup
    • ked satka nebola skladom, ponukli mi podobnu alternativu

odporucam

• expresne dorucenie do 3 dni
    • trpezlivost na telefone a komunikacia :)
    • nic

Urcite objednam aj nabuduce. Doporucujem.

• - skvely vyber
    • - rychle jednanie
    • - nebol problem sa telefonicky spojit
    • - satka je super

- urcite obchod este vyuzijem

• 80 %

• velky vyber satiek
    • akcia na postovne zadarmo

3x som objednal a vsetko prebehlo v poriadku. Satky su krasne

Dakujeme na pochvalu :)

• 10 %

• nic
    • Uplna katastrofa. Objednala som, neprislo ziadne potvrdenie, kym volakto zdvihol telefon trvalo to hadam 2 dni, potom 4x na telefon povedali, ze moju objednavku preveruju. Potom ze tovar bude odoslany o 2 dni. Odvtedy presli 2 tyzdne, tovar nikde, telefon uz nik nedviha, na mail nik neodpoveda.

Absolutne neodporucam! Hrozna (resp. ziadna) komunikacia, velmi neseriozne.

Dobry den,
    dakujeme za nazor a mrzi nas zla skusenost. Vasa objednavka bola realizovana v case inventury a k tomu nam aj vypadol system. Vzdy sme dbali na to, aby zakaznici dostali objednane satky do 3 dni, zial niekedy sa stanu neocakavane okolnosti.
    Ako ospraveldnenie Vam vieme dat pripradnu zlavu na vami vybrane modely. Radi Vas presvedcime ze sme seriozny obchod.

• 10 %

• Veľmi zlá skúsenosť, vyše 6 týždňov mám objednaný tovar, nedodaný, opakovane som s nimi telefonoval, stále sa vyhovoria,že sa ozvú...
    • Nechápem tento postoj.

Neodporúčam !!!!

Reakcia obchodu Buffky.sk

Dobry den p. Jan. O aku objednavku islo? Radi by sme situaciu preverili. Dakujeme

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.