- dobre
- nepoznam
pomylila som sa neda sa to vymazat
- Rýchle spracovanie objednávky, i jej dodanie....kvalitný a pohodlný material, a velmi príjemny a ochotný personál
- Nemá žiadne
Nadštandartný prístup ku klientovi. Vysoká spokojenosť. Všetkým vrelo odporúčam!
- Skvelá a rýchla komunikácia s obchodom, určite to nebol môj posledný nákup.
- výborná kvalita produktu
- žiadne
Nakup v tomto obchode mozem len odporucit.
- ústretovosť, možnosť vyskúšať si tovar na predajni
oplatí sa vyskúšať. málokde najdete kvalitne pekne a hlavne cenovo dostupne veci pre tehotné. čerešničkou na torte je príjemná pani majitelka.
- Hlavná výhoda je že sú tam pekne napísané miery. Kvôli tomu som nerada nakupovala cez web ale nohavice mi sadli ako uliate takže som nesmierne spokojná
- rýhlosť , kvalita a neskutočne dobrá- výborná komunikácia s predávajúcim
- nijaké
som nadmieru spokojná tovar mi prišiel ihneď po objednaní legíny mi boli malé ihneď bez probléov mi ich vymenili, veľmi dobrý prístup k zákazníkom odpísanie ihneď na email keď som sa chcela niečo opýtať - veľká spokojnosť
- keďže som tehotná - PN - tak mi to výrazne uĺahčilo život, ke´d som nemusela zháňať tovar po obchodoch.
- Mohlo by by´t širší sortiment.
Skúsenosti mám veľmi dobré.
komunikácia okamžitá zo strany predávajúcej - poradila mi dobre - čo sa týka veľkosti / t,j. presné informácie/, rýchle vybavenie objednávky, jednoduché objednávanie.
nemám nič negatívne.celkovo seriózny predajca.
keďže som kupovala po prvý krát -dala som si to poslať na dobierku, pretože som mala už zlé skúsenosti s internetovým predajom všeobecne- a bála som sa zaplatiť vopred na účet- teraz by som sa samozrejme už nebála, ani keby to bola vec vyššej hodnoty..mohla som tak ušetriť na poštovnom..keďže prebiehala predvianočná zĺava - 0 eur poštovné.
obchod určite odporúčam ďalej aj mojim tehotným priateľkám. -
- prehľadnosť
- dobrá komunikácia s predávajúcou
- neviem
super, odporúčam, kvalitné veci
- Presne tento tovar mam aj od ineho predajcu ale za nizsiu cenu, kedze je tato cena bola vyssia, myslela som si ze ide o ine leginy, ale nie, rozdiel je len v cene, z toho dovodu uz by som v tomto obchode nenakupila.
Kvalitny, na telo velmi prijemny material. Maximalna spokojnost s tovarom ako aj s dodanim, ktore bolo velmi rychle. Komunikacia na 1*** vrelo odporucam :) a prajem Vam vela spokojnych zakaznikov, ktorum som aj ja.
- Tovar ktorý som si objednala je velmi nekvalitný , kúpila som si tehotenske termo leginy , mala som ich na sebe asi tri krát a normálne v okolí sitia cez ne vidím...tak rýchlo sa rozisli ...pritom sú mi volne
Reakcia obchodu Bublinka
Je mi ľúto, že máte zlú skúsenosť s našim tovarom, podobnú reklamáciu neevidujeme a ani v kamennej predajni sa nikdy nikto nesťažoval. Termolegíny predávame už viac rokov, preto je mi to čudné. Upozornili sme výrobcu na Vašu sťažnosť, na ktorú reagoval slovami, že pokiaľ sa rozchádza šitie, je potrebné objednať si väčšie číslo. Vy ste si objednali to najväčšie číslo ktoré predávame, možno potrebujete ešte väčšie, ale to žiaľ náš dodávateľ neponúka, takže ho nemôžeme ponúknuť ani my Vám.
- skvelé ceny
Super obchod, komunikácia, ceny aj doprava
- vtipné, nevšedné,iné ako v obchode
- viac tovaru na bežné nosenie
- nohavice,bundičky,dlhé svetre
zaujímavé ponuky
vtipné
nemusím behať po obchodoch
donáška do domu -
- tehotensku modu,dobry vyber
- rozsirit vyber o saty na leto_vacsi vyber, rozsirit vyber o tzv. kapri gate (nie leginy)
ok
- super ceny
- málo na sklade
Super obchod.
- rýchla dodacia lehota,veľa farebných možností a variacií oblečenia
- mohlo by byt aj viacej motívov na tých trickach a veciach
velmi spokojná,odporúčam
- odporucam
odporucam
- skvelý servis a komunikácia
- žiadne
konečne neaký seriózny online obchod, vrelo odporúčam