• ochotný personál pri samotnom osobnom kontakte

personál mi len prezvoil 18:50 ( o 19 zatvárajú )a keď som sa v zápätí chcela ozvať naspäť tak mi už nik nedvíhal a na druhý deň, pokiaľ by som sa poobede neozvala ja a nespýtala na to, tak ma nikto so skutočnosťou neoboznámi zároveň mi nebol zaslaný ani mail o tom, že tovar je pripravený na vyzdvihnutie

• jednoduché a prehľadné objednanie
    • rýchle a časovo voliteľne doručenie
    • kvalitný tovar
    • tovar mi bol doručený poškodený
    • slabo zabalený

Obchod prehľadný, doprava super.
    Mrzí ma že som si objednal posteľ a prišla mi poškriabaná a obuchaná.
    Navyše v popise je napísaná jednoduchá montáž, osobne sme to skladali 2 ľudia 5 hodín.
    V balení chýbal kábel na prepojenie usb portov.

Vsetko by bolo v poriadku,len uchytky na taku policu onicom. Sama o sebe polica tazka a to este daco by som do toho aj dala ked uz som to kupila nie len tak aby prach na to sadal. Ale tie uchytky by to neudrzali. S manzelom sme to museli z kazdej strany istit ( prevrtat a este milion skrutiek do tohk navyse sme davali). Odporucam premysliet bezpecnost uchytenia. Lebo to dakoho zabije... som sklamana...

• Obchod suppe
    • Sedačka pekna
    • V konečnom dôsledku sme spokojný

• Spoločnosť má informovala telefonicky, takže som presne vedela kedy príde.
    • Komoda prišla poškodená (na viacerých miestach bol odlúpnutý povrch)

• Ochota skladníka v ZA, ústretový, pomohol pri naložení tovaru
    • Slabá komunikácia, museli sme niekoľko krát volať, písat, aby sme sa dozvedeli o produkte
    • Zle dodaný tovar a dokonca dodanie bolo až 6 týždňov (objednaná biela kombinácia stola a dodana hnedá)
    • Už v tomto obchode nič nekupim

• Tovar nebol doručený ani po 14 dňoch ako bolo napísané pri objednávke. Po kontaktovaní predajcu mi nevedeli ani približne povedať termín doručenia.

Dobrý deň. Tovar mi nebol do dnešného dňa doručený.

Nepáči sa mi, že tam propagujú tovar, ktorý už dávno nepredávajú...

• Zle naceneny tovar..mala som e-maili menší sumu keby som nepovedala tak predaju drahšie ..keď našli správnu cenu predavačka nemala som to mať lacnejšie ale cena bola na e-maili tú ktorú mám platit

Neochota predavacky

obchod o ničom!!!!!!!

To najlacnejšie čo v Poľsku zohnali. Lacné materiály ponúkajú za vysoké ceny. Ako zväčša, krásny obrázok a realita úplne iná.

• Komunikacia bez urovne,tel. kontakt nefungoval, vobec som sa nevedela na predajnu dovolat, museli sme ist na predajnu osobne, e-maily z predajne koncili v spamoch.

Tovar bol síce v pôvodnom balení, ale prelepované balenie, čiže už otvorený a znovu prelepený. Po otvorení som zistila , že jedna hrana stolíka je poškodená.Vzhľadom k tomu,že som nebola spokojná ani s prepravcom,ktorý je nespolahlivý a arogantný som sa rozhodla, že tovar
    nemienim reklamovať a túto kúpu považujem za omyl.

• dlhá doba doručenia trvalo skoro mesiac pokým prišila objednávka,

Niesom vôbec spokojná. Zostava, ktorá mala merať 170, merala 120.Zaplatila som za večerné doručenie od 16 hod. Doniesli mi ju asi o pol druhej a zaplatila som 16 eur. Som sklamaná.

Prišlo mi to úplne polamane

Tovar nebol doruceny /podobnu skusenost mam s oneskorenou dodavkou komody/,ani po telefonickom oznameni o jeho dodani.

tovar prišiel o týždeň neskôr ako mal a ešte k tomu posteľ mala celé dno -preglejku dolámanú na oboch stranách postele riešila som reklamáciu síce pani bola milá ale už je to pomaly 2 mesiace a ešte to nik nebol ani pozrieť

• Tovar mi bol privezeny na inu adresu ako som zadala pri objednavke. Musela som telefonicky zhanat niekoho kto by ho prevzal. A kurier zabudol vylozit jeden balicek.