• Ceny,kvalitný tovar,originálne oblecenie

Obchod, ceny, kvalitu ponukaneho tovaru hodnotím vysoko, tak tiež predajcu

• Tovar mi bol doruceny v podiadku doba dodania je napisana pri produkte staci len citat ak chcete tovar ktory inde nezozeniete tak tu vam ho objednaju a poslu ak nemaju na sklade postovne som mal zadarmo bunda je original telefonicky kontakt bol pohode

• Celkom v pohode, aj keď som čakal trochu dlhšie. Ale je zaujímavé, že daný tovar na stránke nenájdete cez ich vyhladávač. Dostal som sa na tovar cez heuréku

• Cena
    • Dlhšie dodávke lehoty

Vše v pořádku ,krásné zboží.

• V krátkom čase vedia presne poradiť
    • Prehľadná komunikácia
    • Dodržia dodaciu lehotu presne podľa www stránky
    • Balia do obalov z iných výrobkov, čo však nepovažujem za výrazné mínus.

• :
    • tovar bol objednaný 9.4, dnes je 19.4 a tovar ešte nemám doma..:-(

• Zaujímavé produkty
    • Popis tovaru
    • Prepracovanost stránky

Ja som kupoval čiapky a som spokojný.

• Kvalitu a vynikajúcu komunikáciu so zákazníkom
    • Pokiaľ sa bude o svojich zákazníkov starať obchod tak ako omna tak žiadne

Maximálna spokojnosť z môjho pohľadu zákazníka

• tovar som si dala zabalit darcekovo ,kedze som ho chcela darovat no nedalo mi to a rozbalila som balenie a kozeny naramok co som obejdnavala bol priserne zabaleny v sacku plus chcela som dnu odkaz ktory tam nebol ,s nakupom,dodanim som spokojna ale toto ma sklamalo !!! ak nebalite tovar dokladne (aby to aj vyzeralo) radsej ho nebalte vobec ! dakujem

Reakcia obchodu Bronx.sk

Dobry den,
    V pripade zvolenia darcekoveho balenia nikdy nedavame dolu originalny obal, v ktorom sme tovar obdrzali od dodavatela /s vynimkou prstenov, hodiniek, retiazok a naramkov, ktore sa zmestia do original darcekovej krabicky/. Na tovar, ktory nie je mozne zabalit do original darcekovej krabicky, pouzivame kartonovu krabicku, ktoru obalime sviatocnym baliacim papierom, previazeme stuzkou a na vrch nalepime ozdobnu hviezdu. Oblecenie balime original do darcekovych krabic, ktore takisto prevezujeme stuzkou a nalepujeme ozdobnu hviezdu. Co sa tyka odkazu k darceku - za to sa Vam ospravedlnujeme. Po detailnejsom pozreti Vasej objednavky v admine sme nasli text, ktory mal byt uvedeny pri balicku.

• přehlednost, rychlost, orientace na zákazníka

Velmi spokojená, překvapená z rychlosti dodání a s pravidelným podáváním informací o objednávce. Děkuji!

• nákup z domu, rýchle dodanie, kvalitný tovar
    • zatiaľ som neanšla

Zatiaľ maximálna spokojnosť.

• Určitě široký výběr produktů.
    • Možná delší čas dodání,ale chápu,že je to až že Slovenska. ;-)