- Mne sa nepáčilo, že prsteň má uvedenú váhu 2,30g, chápala by som nejakú malú odchýlku, ale prsteň ktorý som obdržala ma váhu len 1,58g o tretinu menej čo je viac ako dosť pri rovnakej cene. Ak by mal aspoň o 0,5g viac, bol by dokonalý.
Škoda je, že si nemožno pozrieť tovar, fotografie dosť skreslujú, mala som problém s váhou šperku, ktorá je o tretinu menšia ako bolo uvedené. Ťažkopádna bola aj komunikácia, šperk som nedostala v pôvodnom termíne, nakoniec sme sa dohodli na 13.7., prišiel o deň neskôr a ozvať som sa musela ja.
Radšej by som v budúcnosti vyberala šperk v predajni.
Prvá reakcia bola asi sklamanie, keďže prstienok je moc drobulinký, ale kameň má nádhernú farbu a spolu s maličkým briliantom dodávajú prstienku luxus, je neodolateľný. -
- prehľadne spracovaná stránka
- dobré možnosti vyhľadávania podľa špecifík
- výborná komunikácia s obchodom
- nezistil som zatiaľ žiadne
keď mám kupovať šperk cez internet,tak radšej priamo u výrobcu šperkov kde mám zaručenú kvalitu a pravosť materiálov, ako u importérov hlave z Turecka a pod.
- Zákaznícky servis má málo kde vídaný najvyšší štandard.
- Personál je veľmi ochotný. 10 z 10.
- Primerané portfólio šperkov, kvalitu zatiaľ neviem ohodnotiť, lebo ešte šperky nedorazili, ale podľa mňa to bude na takej úrovni ako zák. servis, čiže excelentný.
- -
Všetko OK. Jedine čo by sa dalo možno ešte vylepšiť, je priebežné informovanie zákazníka o stave výroby šperku (začiatok výroby - výroba - koniec výroby - balík na ceste).. ale to možno už iba ja som taký náročný :)
- doručenie
- neviem
rýchlosť, kvalita,
- Siroky vyber, kvalita
Velmi som bola spokojna. Jedine co by som vytkla ze ma neinformovali ci platba ktoru som zaplatila online prevodom bola v poriadku prijata. Musela som sa dodatocne sama informovat. Inak vsetko v poriadkyu, kvalitny tovar. Urcite odporucam.
- Je to obchod výrobcu a tým mám na mysli, že nie je to "akože výrobca". Pretože na Slovensku je minimálne jedna firma (z Trenčína), ktorá hovorí že tieto šperky vyrába priamo ona. Ale skutočnosť je iná. Personál ústretový, ochotný maximálne vyjsť v ústrety. Netreba sa báť fyzickej lokácie firmy v západných Čechách. Dnes všetko dotiahnete na diaľku bez väčších problémov.
- Ešte musí dotiahnuť pár detailov na stránke - tu a tam s tou slovenčinou - ale nič závažné pre proces nákupu/objednávky.
Podľa mňa je nákup priamo od výrobcu najlepší spôsob. Každý medzičlánok je možná komplikácia (povedzme pri riešení reklamácie ak obchod zanikne atď.). Dostal som aj certifikát súdneho znalca atď.
Reakcia obchodu Briliantove-sperky.sk
Dobrý deň, ďakujeme za recenziu, sľubujeme, sa slovenčinou sa polepšíme, chyby opravíme a za prípadné upozornenia aj ďalšie pripomienky budeme len radi :)
Za spoločnosť DANFIL JEWELLERY s.r.o. pavla Bartlová -
- Rýchlosť dodania, prehľadnosť ponuky.
- Chýbajú náhľady prsteňov na ruke.
Spoľahlivý, rýchle dodanie.
Reakcia obchodu Briliantove-sperky.sk
Dobrý deň, veľmi ďakujeme za Vašu recenziu, sme si vedomí, že náhľady navlečených prsteňov by boli veľkým prínosom, než však tieto fotografie budú k dispozícii, zasielame náhľady navlečených prsteňov po vyžiadanie na email zákazníka. Za spoločnosť DANFIL Pavla Bartlová
- pekné produkty, prehľadné stránky, dobrá komunikácia, rýchle dodanie
spokojnosť, odporúčam
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- možnosť objednania na internete
- široký výber
- kvalitné výrobky
- žiadna ma nenapadá
Kamarátka mi odporučila tento obchod, a preto som objednávala . Dodacia lehota bola krátka, tovar prišlo v dobrom stave .
- prehľadný eshop
- dobrá špecifikácia produktu