• Maximálna spokojnosť

Reakcia obchodu BRASTY.SK

ďakujeme, že ste sa s nami podelili o svoje skúsenosti. Sme radi, že ste s objednaným tovarom spokojní.❤

• Expresne dodanie, kvalitne zabaleny tovar proti poškodeniu

Reakcia obchodu BRASTY.SK

Ďakujeme vám za zdieľanie vašich skúseností! Sme radi, že ste našli produkty, ktoré najlepšie vyhovovali vašim potrebám, a že služby splnili vaše očakávania.

• Super cena
    • Nádherná vôňa

Reakcia obchodu BRASTY.SK

Ďakujeme za vašu recenziu, sme radi, že ste s našimi produkty spokojní. Prajeme Vám pekný deň.

Nakupovala som prvy krat

Reakcia obchodu BRASTY.SK

Ďakujeme za vašu peknú recenziu, sme radi, že ste s našimi službami spokojní. Prajeme Vám pekný deň.

BRASTY.SK

Super obchod , rýchle doručenie a tie ceny ? Až som neverila ze je to pravda , tak som si musela nájsť recenzie či to neni podvod a keďže nebol tak som nadmieru spokojná určite ešte prídem nakúpiť :)

• velmi rychle dodanie
    • dobre ceny
    • seriozny eshop

Reakcia obchodu BRASTY.SK

Ďakujeme vám za dôveru a nákup na našom eshope. Prajeme pekný deň a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

BRASTY.SK

Skvelá cena, rýchle dodanie, dobre zabalený tovar, spokojnosť s výrobkom. Za mňa super :)

Všetko OK

Reakcia obchodu BRASTY.SK

Ďakujeme za vašu recenziu, sme radi, že ste s našimi službami spokojní. Prajeme Vám pekný deň.

• super

všetko ok

BRASTY.SK

Rýchlosť doručenia. Bezchybná komunikácia.

BRASTY.SK

• Super cena, rýchlosť vybavenia objednávky
    • -

Reakcia obchodu BRASTY.SK

Ďakujeme vám za nákup na našom eshope. Prajeme pekný deň.

BRASTY.SK

• Rýchle odoslanie a dodanie tovaru.

BRASTY.SK

Určite spokojnosť,našla som si najlepšiu cenu, tovar bol skladom, rychlo odoslany tak,ako.som.si vybrala..nie je čo vytknúť.Rada nakúpim.opäť

• rýchle doručenie,

• Rýchle dodanie
    • žiadne

Spokojnosť

Reakcia obchodu BRASTY.SK

Ďakujeme vám za váš čas pri písaní tejto recenzie.
    Vaša spokojnosť nás veľmi teší.

S pozdravom a prajeme pekný deň
    BRASTY.SK

Išlo o stojan na kvety, ja by som ho sama ťažko zostavila, ale s pomocou to šlo. Zatiaľ vyhovuje taký, aký je.

• Richlé dorucenia..a tovar bol to co som chcel

Pekný deň,

• rýchlosť, spoľahlivosť

• bleskové odoslanie,slušné ceny

Reakcia obchodu BRASTY.SK

Ďakujeme za vaše pozitívne hodnotenie a dôveru v náš eshop.

Prajeme Vám príjemný deň,