Spokojnosť
Reakcia obchodu Brainmarket
děkujeme za Vaše hodnocení a důvěru v náš obchod. Jsme rádi, že jste byli celkově spokojeni a že zásilka dorazila v pořádku. Pokud by Vás kdykoli napadlo, co bychom mohli ještě vylepšit, budeme moc rádi za zpětnou vazbu.
Reakcia obchodu Brainmarket
děkujeme za Vaše hodnocení a plných 100 %! Jsme rádi, že jste byli spokojeni s rychlostí doručení – je to pro nás jedna z priorit, aby se zásilky dostaly k zákazníkům co nejdříve a v pořádku.
Budeme se těšit na Vaši další objednávku. -
- Veľmi rýchle dodanie.objednala som v pondelok doobeda a v utorok ma čakal kurier
Dobrý den, Dominiko,
děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Máme radost, že Vás potěšilo extra rychlé doručení – děláme maximum pro to, aby se k Vám objednávky dostaly co nejdříve.
Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.
- rýchle doručenie
- dobre zabalené, sklenené fľaše prežili
- široký výber
Dobrý den, Martino,
moc Vám děkujeme za Vaše milé hodnocení! Jsme rádi, že jste byla spokojená s rychlostí doručení, pečlivým balením i výběrem produktů. Dáváme si opravdu záležet, aby i skleněné obaly dorazily v pořádku – o to víc nás těší, že vše dorazilo bez problémů.
Budeme se těšit na Vaši další objednávku.
- Výborná ponuka doplnkov výživy
- Možno ceny
Reakcia obchodu Brainmarket
moc Vám děkujeme za krásné hodnocení! Jsme rádi, že oceňujete naši širokou nabídku doplňků výživy. Co se týče cen, snažíme se, aby odpovídaly kvalitě použitých surovin a čistotě složení, které jsou pro nás naprostou prioritou.
Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.
Mějte se krásně, Kristýna. -
- Rýchlosť , kvalita produktov , balené do skla, kvalita balenia..
Dobrý den, Marcy,
moc děkujeme za Vaše milé hodnocení a 100 % spokojenost! Velmi si vážíme, že oceňujete rychlost doručení, kvalitu našich produktů, skleněné balení i celkové provedení zásilky – právě na tyto detaily se snažíme klást důraz.
Budeme se těšit na Vaši další objednávku a kdykoli se na nás neváhejte obrátit. -
- Odporúčam
Dobrý den, Ivet,
děkuji za Vaše milé hodnocení a doporučení. Jsme moc rádi, že jste byla s nákupem spokojená. Pokud byste kdykoli narazila na něco, co by se dalo zlepšit, budeme rádi za zpětnou vazbu.
Výhoda
Reakcia obchodu Brainmarket
děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že vnímáte nákup u nás jako výhodu, a věříme, že budete i nadále spokojeni. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.
Mějte se krásně, Kristýna. -
- Ľahké objednanie, profesionálne jednanie na callcentre, proaktívny prístup
Reakcia obchodu Brainmarket
moc děkujeme za krásné hodnocení! Těší nás, že jste byla spokojená jak s rychlostí doručení, tak s přístupem naší zákaznické linky. Uděláme vše pro to, aby i příště proběhlo vše stejně hladce příjemně.
- Gls kuriér
Reakcia obchodu Brainmarket
děkuji za Vaše hodnocení a důvěru v náš obchod. Mrzí mě, pokud doručení přes GLS neproběhlo zcela podle očekávání. Pokud by se v budoucnu objevily jakékoli komplikace s dopravou, určitě se nám ozvěte – rádi vše prověříme a případně navrhneme jiný způsob doručení, který Vám bude více vyhovovat.
Mějte se krásně, Kristýna. -
Spolahlive nakupovanie a rychle dodanie.
Dobrý den, Terezia,
moc děkujeme za krásné hodnocení! Jsme rádi, že jste s nákupem i rychlostí doručení spokojená. Vaše důvěra nás moc těší a budeme se snažit, aby každý další nákup byl stejně příjemný.
Mějte se krásně, Kristýna. -
- rýchly a kvalitný nákup
žiadne
Reakcia obchodu Brainmarket
děkujeme za Vaše milé hodnocení! Jsme rádi, že byl nákup rychlý a bez jakýchkoliv komplikací. Vaše spokojenost nás opravdu těší.
- Veľmi rýchle doručenie
Reakcia obchodu Brainmarket
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu! Jsme moc rádi, že doručení proběhlo opravdu rychle – přesně tak to má být. Vážíme si Vaší spokojenosti.
Kristýna. -
Super rychle dodanie,kvalitny tovar.
Dobrý den, Veroniko,
děkujeme za krásné hodnocení! Máme radost, že jste byla spokojená jak s rychlostí doručení, tak s kvalitou zboží. Jsme rádi, že jste si nákup u nás užila.
- Kvalita, spoľahlivosť , rýchlosť
Dobrý den, Marcy,
moc děkujeme za Vaše stručné, ale výstižné hodnocení! Jsme rádi, že jste spokojená s kvalitou, spolehlivostí i rychlostí, a věříme, že u nás budete vždy nakupovat s jistotou.
Kristýna. -
- Vždy tu nájdem to čo hľadám a preto sa do tohto eshopu kazdomesačne (niekedy viac krát) vraciam a nakupujem ☺️
Dobrý den, Zuzano,
děkujeme za Vaše milá slova i důvěru, kterou nám opakovaně projevujete! Máme velkou radost, že se k nám pravidelně vracíte a vždy u nás najdete to, co hledáte. Taková spokojenost je pro nás obrovskou motivací.
Kristýna. -
Velka spokojnost a velmi prehladny eshop
Velka vdakaReakcia obchodu Brainmarket
moc děkuji za milé hodnocení a Vaši spokojenost! Těší mě, že jste byli spokojeni nejen s rychlostí doručení, ale také s přehledností našeho e-shopu. Vaše slova jsou pro nás velkou motivací.
V případě dalších dotazů mě neváhejte kontaktovat.
- Rýchlosť, odbornosť, kvalita
- Nepoznám, nižšia cena vždy poteší ;)
Dobrý den, Lucie,
děkuji za milou zprávu a pochvalu rychlosti i odbornosti – moc si toho vážím! A naprosto rozumím, nižší cena vždy potěší – budeme se snažit, aby u nás bylo výhodných nákupů co nejvíc.
- Seriozny obchod
Reakcia obchodu Brainmarket
děkuji vám za kladné hodnocení a uznání naší práce. Těší mě, že na vás BrainMarket působí seriózně – na důvěře zákazníků si zakládáme.
top
Reakcia obchodu Brainmarket
děkuji za stručné, ale výstižné hodnocení! Moc si vážím vaší spokojenosti a budu se těšit na váš další nákup.
Mějte se krásně, Kristýna.