Platba nefungovala / nepresla a nedalo sa to vratit. Ak by som zrusila objednavku musela by som znova vsetko vyhladat a zadat, tak som poziadala zmenit na dobierku, kedze administratorka mi nevedela poradit inac. Komunikacia a riesenie ma stalo cas a este mi fakturovali za dodavku ca 2 EUR, pri objednavke vyse 400 EUR. System nie je flexibilny, strata casu a este musim doplacat ... Taky mizivy zakadnicky pristum som este nezazila
Zakaždým po zaplatení mi príde mail, že som nezaplatila alebo som sa pomýlila v zadávaní sumy, variabilného čísla. Už sa mi to stalo 4 x. Ale teraz naposledy dokonca aj po zaslaní výpisu o zaplatení mi zrušili objednávku
- komunikacia
Objednany tovar mi nebol doruceny, namiesto toho mi poslali nieco ine, napriek odoslanym emailom 3x, fotografie nespravneho tovaru, ziadna reakcia od obchodu k vyrieseniu problemu. Otrasna komunikacia.
slubovali mi 4 Eura na prvý nákup,, ktoré mi ale nezahrnuli
folia prišla hrubá červená , cez ktorú vobec nevidieť, nedá sa použiť, neodporúčam -
- I was unable to pay by the barcode provided
I was unable to pay by the barcode provided
- Chýbalo upozornenie že prípravok najprv vyžaduje konzultáciu s lekarom
Platba do ceskej banky nebola dobre sparovana. Ziadost o uhradu uz zaplatenej faktury neposobi korektne.
- V krátkom časovom rozhraní som 2 krát objednávala produkt, zakaždým mi bolo oznámene mailom, ze som neuhradila faktúru. čo nebola pravda. po urgencii a telefonickom rozhovore mi bolo oznámené, že všetko je v poriadku. V dôsledku toho sa termín dodania predlžil. Stratila som dôveru vašej firmy.
- Klamú v popisoch u produktov (exspirácia, materiál)
- Tovar pred koncom záruky
Nevýhoda tovaru - skreslenie obrazu, obraz je červený.
Tovar som zaplatil pri vytvarani objednávky, napriek tomu mi obchod samovolne objednavku zrusil, tovar nedorucil a peniaze nevratil.
Nebolo mozne uhradit objednavku kartou,pricom na strane mojej karty bolo vsetko ok, vsade platim tou istou kartou (aj v den objednavky. Vysledok-vianoce bez darceka pre blizkych. Urcite tu uz neobjednam nic
- vyrobcu nezaujima co predava
V priapde vyzivovych doplnkov nedokazu poskytnut zoznam neziaducich ucinkov ako napr.pri vyrobku T-3 kedže vyrobca sam ich neuvadza a predajcu nezaujimaju(inak by si tieto informacie zohnali) pri tomto konkretnom vyrobku by mohlo ist aj o poskodenie zdravia,kedže to ma vyplyv na fuknciu štitnej žlazy. Predajca mi odpisal nech sa poradim s lekarom.
- ...peniaze hneď odoslané...urgujú že som nezaplatil...majú viacero účtov...majú v tom hokej...idú ma poúčať ako prebiehajú platby...nakoľko som mal účet v tej istej banke peniaze tam mali hneď...nevedeli dohľadať...I am sorry-nikdy viac!
- Bol dorucen ne ten tovar
Objednovala jeden liek a prísiel iný.
Písala dom vám o tom.
Odpoved ne oderzala. -
Objednavka nedorazila a ja mam hodnotiť ako som spokojny chore
Dobrý deň, pred 6 dňami som objednal tovar, ešte v ten večer som ho zaplatil cez kartu, no od vtedy sa mi nik neozval a tovar mi nebol doručený.
Sľúbená komunikácia neprebehla - viď mail.
tovar zatiaľ nedorazil.
akýkoľvek telefonát alebo SMS