- nespolupraca
- nepodavaju informacie o zasielke
- neodpovedaju na emaili
- nezdvihaju telefon
Reakcia obchodu Boodyy.sk
veľmi nás mrzí, že ste mali s nákupom u nás zlú skúsenosť.
Vašu spätnú väzbu berieme vážne a urobíme všetko preto, aby sa to v budúcnosti neopakovalo.
Ohľadom dlhšie doby doručenia z dôvodu nedostupnosti tovaru sme Vás informovali po prijatí Vašej objednávky.
Počas minulého týždňa sme riešili niekoľko nečakaných technických problémov. Počas týchto pár dní nebola bohužiaľ naša zákaznícka podpora na takej úrovni, ako sú naši zákazníci zvyknutí.
Kontaktovali sme Vás hneď nasledujúci deň a problém s objednávkou sa snažili urgentne vyriešiť k Vašej spokojnosti.
Dúfame, že ste napriek vzniknutých problém s tovarom z nášho obchodu spokojná.
Ešte raz sa ospravedlňujeme a ďakujeme za pochopenie.
Dlho trva dodanie tovaru
Akoze komunikacia prebehla ale neakore dorucenie...zasielku neprevezmem.
Reakcia obchodu Boodyy.sk
veľmi nás mrzí, že Vám zásielka nebola doručená vo Vami požadovanom termíne.
Vo vašej objednávke ste uviedli požiadavku ohľadom úpravy grafiky na mieru, čo štandardne nebolo súčasťou Vami objednaného produktu. Na základe toho sme Vás obratom kontaktovali, aby sme Vám objednávku pripravili podľa Vašich predstáv. Z tohto dôvodu však došlo k predĺženiu doby doručenia.
Zdržanie zároveň nastalo aj na strane doručovacej spoločnosti, čo sme však bohužiaľ nemohli nijako ovplyvniť.
Tovar nám samozrejme môžete do 14 dní vrátiť a uhradená platba Vám bude vrátená na Váš účet.
Ak máte nejaké otázky kontaktujte nás na náš e-mail [email protected].
Ospravedlňujeme sa za vzniknuté komplikácie
S pozdravom Tím boodyy.sk -
- Doručenie bolo rychle
- Tričko ,na ktoré tlačia je hrôza
Tlač na tričku je pekná, ale to tričko je hrôza. Úplne divný strih. Rukávy dostávajú. Proste nepodarok. Ak je tričko zle ,tak ho nezachráni ani krásna potlač. Určite by mali zmeniť základné tričká. Objednávala som pre synčeka na narodeniny (2 roky) . Bohužiaľ, ani veľkosť nezodpovedá. Bolo velke. Tričko som si však nechala , lebo prišlo na poslednú chvíľu a chcela som pekne narodeninové fotky. Tak sa synček fotil v ňom. Ale nabudúce ,určite využijem inú stránku na ,,narodeninové tričká,, .
Reakcia obchodu Boodyy.sk
mrzí nás, že nie ste s objednávkou z nášho obchodu spokojná.
Tričká odoberáme od slovenského výrobcu a na kvalitu tričiek sme mali doteraz iba pozitívne recenzie.
Je nám ľúto, že ste objednali zlú veľkosť a tričko tak nebolo podľa Vašich predstáv.
Odporúčaný vek uvedený pri tričkách je iba orientačný. Pre lepší výber veľkosti máme na stránke dostupnú aj tabuľku veľkostí s presnými rozmermi:
Taktiež ste uviedli že tričko Vám bolo doručená na poslednú chvíľu. Dobu doručenia sme preverili a objednávku sme Vám odosielali ešte v deň objednávky a bola Vám doručená nasledujúci deň.
V prípade, že sa podľa Vás nejedná o chybne zvolenú veľkosť, ale výrobnú chybu trička prosím kontaktujte nás na náš e-mail [email protected] a problém sa budeme snažiť vyriešiť k Vašej spokojnosti.
Tím boodyy.sk -
Tovar mohli by ste posielať aj na dobierku,a nie do predu vyplatiť....
Reakcia obchodu Boodyy.sk
nakoľko sa jedná o produkt pripravovaný na mieru, platba na dobierku v tomto prípade bohužiaľ nie je možná.
Vašu objednávku sme preverili a evidujeme ju ako neuhradenú.
Z tohto dôvodu sme Vám objednávku zatiaľ neodosielali.
Po uhradení objednávky Vám tovar čo najskôr pripravíme a odošleme.
Ak máte nejaké otázky kontaktujte nás na náš e-mail [email protected], radi Vám odpovieme.
Tím boodyy.sk -
Tovar som objednala pred 7 dnami a este stale nemame......
A ani sa ich neda zavolat....
HanbaReakcia obchodu Boodyy.sk
mrzí nás vzniknuté nedorozumenie.
V termíne od 23.8. do 2.9. sme mali v našom internetovom obchode dovolenku.
Oznam o dovolenke aj neskorší termín doručenia bol uvedený na našej stránke, pravdepodobne ste ho bohužiaľ prehliadli.
Z tohto dôvodu samozrejme nebola dostupná ani naša zákaznícka linka.
Sme malá rodinná firma a bohužiaľ nás nemá v prípade neprítomnosti kto zastúpiť.
Objednávku sme Vám odoslali už včera 2.9., teda prvý deň po nástupe z dovolenky a bude Vám doručená nasledujúci pracovný deň.
Dúfame, že budete s tovarom spokojná.
Tím boodyy.sk -
- pekna a kvalitna potlac triciek
- nestandardne cislovanie triciek
Objednala som si tricko pre moju dceru velkosti 134. Tricko, ktore mi prislo bolo uplne obrovske - obliekla som ho aj ja 172 cm vysoka zena. Dcere, ktora bezne nosi tricka velkosti 134 , je velmi velke. Obchod argumentoval tym, ze cislovanie oblecenia nie je standardizovane a oni odoberaju tricka od nejakeho slovenskeho vyrobcu. Tricko mi nevymenili, lebo tam bolo vytlacene meno mojej dcery. Mojej dcere sa tricko paci a tak bude oslavovat oblecena v obrovskom neforemnom tricku.... Mne je to luto, zbytocne vyhodene peniaze.
Reakcia obchodu Boodyy.sk
mrzí nás, že veľkosť trička nesedela.
Pri číslovaní máme uvedený odporúčaný vek, čo je pri veľkosti 134 - 8-9 rokov.
Na našej stránke máme dostupnú aj tabuľku veľkostí s uvedením presných rozmerov pre jednotlivé veľkosti.
V tejto veľkosti ste objednávali tričko s narodeninovým motívom na 6 rokov. Nakoľko sme Vám objednávku pripravovali na mieru, v takomto prípade bohužiaľ nie je možné veľkosť vymeniť. Na spokojnosti našich zákazníkov nám záleží a preto sme Vám ponúkli aj zľavu na nákup trička v správnej veľkosti, o ktorú ste však záujem nemali.
S pozdravom Tím boodyy.sk -
- Veľmi dlhá dodacia doba.
Reakcia obchodu Boodyy.sk
mrzí nás Vaša nespokojnosť s nákupom v našom e-shope.
Aktuálne vládne obmedzenia sa dotýkajú bohužiaľ aj nás, robíme však všetko preto, aby boli objednávky doručené čo najskôr.
Doba doručenia je aktuálne dlhšia ako obvykle, upozornenie však máme uvedené aj na našej stránke.
Vašu objednávku sme preverili a bohužiaľ došlo ku chybe na strane dopravcu a balíček bol omylom odoslaný do Brna a následne vrátený na Slovensko a odoslaný na Vašu pobočku, čím sa doba dodania bohužiaľ ešte predĺžila.
Za komplikácie sa Vám chceme týmto ospravedlniť.
Dúfame, že k takýmto problémom bude dochádzať čo najmenej aby boli objednávky čo najskôr u našich zákazníkov. -
Vážená spoločnost s Vaším výrobkom som absolutne nespokojna obidvoje dupačky po vyprati a to na 40 stupnov prane zafarbili belost dupaciek zafarbili sa z nápisu ktorí som si dala napísat žiadam o reklamaciu a vrátenie peňazi inak Vase recenzie urcite neposunem ba naopak upozornim na socialnych sietiach ze su vyrobky zle a nekvalitne
Reakcia obchodu Boodyy.sk
vzniknutá situácia nás veľmi mrzí, aj keď sme takýto prípad ešte nemali a túto technológiu používame už vyše dva roky. S praním máme naopak dobré skúsenosti, pričom grafika ostáva bez poškodenia aj po viacerých praniach. Ak však vo Vašom prípade došlo ku výrobnej chybe, ktorá takýto problém spôsobila vopred sa ospravedlňujeme a Vašu reklamáciu čo najskôr vybavíme. Bližšie informácie ohľadom uplatnenia reklamácie Vám zasielame na Váš e-mail. Ešte raz sa ospravedlňujeme za vzniknutú situáciu.
nedostala som zatiaľ nič
Reakcia obchodu Boodyy.sk
Vašu objednávku sme Vám zasielali už 14.11. a podľa našich informácií je od 15.11. uložená na Vašej pošte.
O odoslaní objednávky Vám bol zasielaný aj informačný e-mail s podacím číslom balíka.
Podacie číslo sme Vám opätovne zaslali e-mailom.
Dúfame, že sa Vám balíček podarí čo najskôr vybrať.
Tím boodyy.sk