Celkom zaujimavý obchod
- Dobre ceny
Tovar bol zaplateny,zvolila som kupu cez Heureku ako overeneho obchodnika,avsak pri prvej objednavke som zvolila platbu kartou,pri ktorej doslo ku zlyhaniu stranky a nebolo mozno dokoncit platbu, hned som kontaktovala Heureku mailom,kde mi odpisali,ze ina platba nie je mozna,objednavku stornovali a aby som urobila objednavku znova. To som urobila,avsak ako platbu som uz zadala prevod,aby som predisla problemom. Peniaze odisli a asi po tyzdni som sa zacala zaujimat,preco este nemam objednany tovar. Vytedy som zistila,ze Heureka z neznameho dovodu stornovala aj druhu objednavku.Kontaktovala som ich mailom,zaslala doklad o platbe a uz piaty den cakam. Tovar som bohuzial stale neobdrzala. Do buducna asi objednam priamo od obchodnika a nie cez Heureku!
Zatial len dobre, neviem ako sa vyvynie moja reklamácia lebo som kupil
strihačku na plech ktorá vydržala cca 5minut a bolo dostrihané nekvalitný
výrobok nekupovať. -
- Brúska ide ako má
- Cena zodpovedá kvalite
- Som spokojná
- Odporúčam na domáce využitie
- Perfektná komunikácia, rýchle dodanie, bezproblémový obchod, tovar zodpovedal popisu, spokojnosť po všetkých stránkach.
- Zamenili tovar
Tovar sa podobá. Názov tovaru nie.
Vibroaction som si objednala.
A došlo mi Verk Group.
Hlučný je.. Až tak že ho ani nepoužívam to sa nedá počúvať. Jak traktor... -
- dobrý sortiment, dobré dodacie podmienky
- výhodná cena
splnia to, čo uvádzajú v ponuke
- Rychle.
- Veduca predajne na reklamaciu nedodania tovaru s ospravedlnenim ponukla kompenzaciu
Ochota riesit problem
- rýchlosť
som spokojný
doporučujem
- rýchle dodanie tovaru
- Spokojna aj sdodanim tovaru aj stovarom
- Je to mäkké a vracia sa tomu tvar :D
- Zatiaľ necítim žiadne pozitívne účinky že moja chrbtica je z toho nadšená :D
Ak chcete podsedák tak je to fajn :) aj keď pre väčšiu postavu (zadok) to bude asi malé.
... tabatierka Gentelo 0371 bola nezabalená, poškrábaná a znak orla bol odtrhnutý. Na mieste, kde mal byť nalepený boli zbytky nejakého lepidla, ktoré sa rozpadalo pri dotyku. Nechápem, ako takto môžete obchodovať.
- Rýchlosť doručenia
- Veľmi chabý a absolútne nedostatočný popis tovaru
- Nijaké recenzie od iných zákazníkov
- Chýbali údaje o výrobcovi
- tovar bol hneď pripraveny
- super cena
- osobne nemoznost platit kartou