- Extremne dlha doba dorucenia zo strany dorucovatela, odporucam zmenit dopravcu.
Tovar som do dnešného dňa nedostala.
Tovar som si objednavala v piatok 9.6.2023 a tovar mi do dnesneho dna 16.6.2023 nedorazil - neviem ani kedy a ci vobec mi bude doruceny- velka nespokojnost - viac si z tejto sranky neobjednam
Samoopalovacia voda na telo mi prišla vo vrchnačiku vytečena hnedým obsahom, a mam pocit ze product nebol v záruke, pretože to balenie sa už rok nevyrába a existuje už v 140 ml balení, čo som videla aj na pokožke po nanesení.
Laky na nechty prišli správne; avšak balzam na pery som si objednala iný; než mi bol doručený.
Poslala som reklamáciu, na ktorú firma nereagovala, odpísali mi až na 3.mail; kde sa mi ospravedlnili za popletenú objednávku a navrhli vrátenie peňazí za balzam (pretože balzam medzitým vypredali). Suhlasila som a poslala číslo účtu, dokonca po nereagovaní opät 3x...Avšak už mesiac bez reakcie a peňazí...
Tovar hodnotím kladne, avšak ak je problém s objednávkou, reakcia a riešenie v nedohľadne ... -
- snažia sa predať tovar pred skončením záručnej doby za plnú sumu
- ignorujú e-maily od zákazníka
-objednávala som prvý a zároveň a posledný raz
-Caltha bylinné mydlo Mäta, 100 g mi predali za plnú sumu, bola som ale šokovaná, keď mi balíček prišiel, pretože výrobku sa o 2 týždne končila záruka
-odpoveď obchodu = "to ma veľmi mrzí. Kolegyňa pri expedícii si to zrejme nevšimla. Môžeme vám to nejako vykompenzovať?" Žiadala som vrátiť 60% sumy tovaru na účet - doteraz nemám žiadny feedback zo strany obchodu ani vrátené peniaze
-zrejme sa spoliehajú na to, že pri malej sume sa zákazníkovi aj tak neoplatí výrobok vrátiť -
Dorucene tekute mydlo bolo 9 mesiacov po expiracii! Na moj mail hned reagovali, ze sa ospravedlnuju a ze mi vratia peniaze, presiel mesiac a napriek styrom mojim urgenciam peniaze dodnes nedosli. Nejde o sumu, ide o princip. Pre mna tento obchod nikdy viac...