Cartridge podľa objednávky nepasuju
Objednal som si niekoľko kusov Nasty fix 20mg a prišli mi 10mg..takže mám pocit že tam nikto poriadne nekontroluje objednavky a eshop vám nahadze do košika čo mu príde pod ruku.
Doprava a komunikacia pod bodom mrazu.
Tovar stále neprišiel
Reakcia obchodu bomba-cig
Zásilka byla od 21.7.2021 uložena na Slovenské poště.
team Bomba-cig -
- Draha a nekonecna doprava
Reakcia obchodu bomba-cig
Tuto recenzi považujeme za hodně nespravedlivou, každý si na základě následujících údajů může udělat obrázek sám:
25.10. 09:03 hodin – učiněna objednávka
Neprodleně provedena platba kartou z Vaší strany
25.10. tedy tentýž den byla objednávka z naší strany vyřízena a předána přepravci.(o této skutečnosti jsme Vás neprodleně informovali)
Bohužel tato kritika by měla mířit spíše na přepravní společnost, která byla schopná zásilku doručovat za cca 10 dnů. A za omluvu nepovažujeme ani skutečnost, že v tomto období se vyskytl státní svátek. Občas se stane, že se zásilka zatoulá, někdy i ztratí. Ale osočit kvůli tomu nespravedlivě náš eshop je na základě výše uvedených údajů hodně nefér.
www.bomba-cig.sk -
- Vyber tovaru
- Objednaval som 10teho naobed a doslo kurierom 15teho vecer.
Objednal som pre znameho Aspire nautilus mini. Ked som ho rozbalil,zistil som ze sa nejedna o original,ale napodobneninu. Regulacny kruzok privodu vzduchu bol volny,na vsetkych 4roch poziciach sa nezastavil,cize sa tocil samovolne,tesnenie je prilis velke,pri zaskrutkovani do telesa pri plneni trebalo silno pritlacit a tak srubovat dokopy.
Mam take 3 z toho 1 kupeny v Slovenskom shope a 2 z ciny,ale vsetky su bezchybne a originaly. Znamemu som musel vymenit zakladnu za svoju,aby som nevyzeral ako blbec ze co som mu to poradil. Dakujem pekne,ale od Vas uz iba tak liqidy,ale nic ine. -
- Nikdy som nemal problém, až doteraz...
- 10dní a tovar nemá ani zasielkovňa, všetok tovar bol na sklade...
Tovar som si objednal..este v ten den mi zavolali ze musim cakat mali to byt 3dni objednavku potvrdili a od vtedy sa mi neozvali uz je to 14 dni..
- neriešim
- nemožno nepoužiteľný tovar reklamovať
radšej inde nakupovať, ak nechcete mať problémy s vracaním tovaru
- Dodanie
Klamanie že dodanie až domov , musel som ist po to na poštu , poštar neprišiel 2 dni som ho cakal a nič , žiadny papier že mam prist na poštu .