- rychle odoslanie objednavky
- skvelé ceny
- rýchle dodanie
Prípadný problém ochotne telefonicky prejednajú a hľadajú východisko, aby zákazník nezostal poškodený
Spokojný
- rýchle vybavenie a doručenie objednávky-bezproblémové
- rychlost
- Prvý krát mi bol tovar doručený za štyri dni a teraz až za desať dní
- zretelná komunikácia
Všetky oki
- Rýchle dodanie a ústretovosť
- rýchle dodanie
- Zatial cena a rychlost odosielania.
- Pristup neviem ohodnotit,kedze som z nimi nemusel komunikovat,pretoze som vedel co presne chcem.
- Postovne.Skutocne postovne je nizsie aj o 2 eura.Ved cenu balika,resp.balenia by mali mat uz v cene tovaru,a tak mi pripada ze este aj na postovnom sa zaraba.Mozno ze je to len pocit,ale mala by byt aj volba dorucenie na postu,nie na adresu kde je cena skutocna nizsia.
- V tom pripade tam necham o tych 2 eura viac,aj ked by na tych 2 eur mali zarobit co i len 50 centov,stale su to peniaze.A napr.1000 zakaznikov sa jedna 500 eur.
- ponuka
- doprava
- spoľahlivosť
- vernostný systém
- rýchlosť doručenia, presnosť objednávky
- žiadne nevýhody
odporúčam každému tento skvelý obchod
- Dobra cena tovaru
- Neviem
Dostupny tovar za dobru cenu
- Draha a nekonecna doprava
Reakcia obchodu bomba-cig
Tuto recenzi považujeme za hodně nespravedlivou, každý si na základě následujících údajů může udělat obrázek sám:
25.10. 09:03 hodin – učiněna objednávka
Neprodleně provedena platba kartou z Vaší strany
25.10. tedy tentýž den byla objednávka z naší strany vyřízena a předána přepravci.(o této skutečnosti jsme Vás neprodleně informovali)
Bohužel tato kritika by měla mířit spíše na přepravní společnost, která byla schopná zásilku doručovat za cca 10 dnů. A za omluvu nepovažujeme ani skutečnost, že v tomto období se vyskytl státní svátek. Občas se stane, že se zásilka zatoulá, někdy i ztratí. Ale osočit kvůli tomu nespravedlivě náš eshop je na základě výše uvedených údajů hodně nefér.
www.bomba-cig.sk -
Rýchli, ne komplikovaný eshop. Neviem síce ako reagujú ak tovar nemajú, myslím tým komunikáciu. Pre mňa odoslali hneď ďalší pracovný deň. Pol hviezdičky dávam za komunikáciu preto lebo mi to nechce odoslať reakciu bez vyplnenia všetkých poli, a za druhe že neviem ohodnotiť to s ci nemám skúsenosť. Ale vrátim sa sem.
- ponuka
- ceny
- spoľahlivosť
- super rýchle doručenie
Odporúčam :)
- ochota komunikovať a navrhovať individuálne riešenia
- snaha o expresné zaslanie