Od tejto firmy mám už doma jeden produkt a objednával som druhý, taký istý. No prišiel (sklenené poháriky s platinou) šmejd kde nános platiny bol skoro žiadny, doslova miesta kde mala byť tak presvitali a na každom poháriku bola výrobná vada skla a to že dva z nich mali nepravidelný tvar, čiže neboli ako ostatné na vrchu oválne ani nespomínam, resp. spomínam. Pri telefonickom rozhovore mi pán, ktorý to má na starosti povedal že je to u nich v norme (3% z 1000ks) a je to tým pádom v poriadku. Prečo toto píšem? Výrobok môžem vrátiť a mať pokoj. Aj som chcel, ale nie....tak ako som túto firmu chválil kde sa dalo a pýšil sa ich výrobkami, tak z dôvodu arogancie a výsmechu pána tieto výrobky budem ukazovať a už nechám na ostatných či stoja za risk objednať. To že nebola objednávka kompletná a chýbalo oznámenie pre toho komu mali byť darované bolo najmenej.

Reakcia obchodu Bohemia Gold Crystal

Drahý pane Boris,
    Vaše hodnocení je hodně nesmyslné. Píšete. že naše zboží "šmejd", ale vrátit ho nechcete, i když Vám byla taková možnost nabízena. V telefonickém rozhovoru jste nám pouze vyhrožoval informacemi na ČOJ a jak všude budete naší firmu negativně hodnotit. Zboží jste mohl vrátit, když to byl takový "šmejd", byly by Vám vráceny peníze a vše by bylo vyřešeno.