Tovar mi bohužiaľ neprišiel
No tovar doteraz nedorazil a ani neviem či dorazí, neviem či mám urobiť novú objednavku,
alebo hľadať podobné produkty v iných obchodoch, takže asi tak
Zatiaľ hodnotím všetko negatívne -
- Dlho trvá dodanie tovaru ,preto neodporúčam.
- Myslela som,ze som nasla dobry produkt,ktory som zaplatila,ale stale mi nedorazil(vraj naskladnuju),ale pri objednavke to nebolo nikde povedane,ze to bude tolko trvat!Snad mi tovar pride,kym odidem na dovolenku.
- Neinformovanost o rychlosti dodania tovaru,neseriozne pre mna!
- Som nespokojná a prekvapená - Kontaktovala som Vás 2 x a nikto to nezdvihol a nikto ma ani nekontaktoval.
Dna 17.7 som si objednala tovar, dufala som, ze do 25.7 pride nez pojdeme na dovolenku, zial je 26.7 a tovar stale nedoruceny. Objednavam vela a rozne veci, rozne stranky vsetkeho druhu a este nikdy mi nechodil tovar tak dlho (17.7 - 26.7 stale nedodane).takze za mna tato stranka uz radsej nie.
Ziadna komunikacia a tovar ani neviem kde je
- Objednala som si kávu,káva tvrdá ako kameň,viackrát by som neobjednala
- hoci som za tovar zaplatila, doteraz mi nebol dodaný
Tovar zatial po 6 dnoch neprisiel nimto ma ani neinformoval.
Nebol mi dodaný tovar 3+1 A dôvod bol že sim to objednával cez inú stránku no objednával som cez ich Email.
Tovar zatiaľ nedorazil
Dlha dodacia doba
Pri tovare bolo uvedené 24 h.- to znamená dostupnosť. Až po objednaní a zaplatení mi v potvrdení prišlo, že tovar naskladnia za 5-7 dní a potom ho odošlú. Ja som s tovarom rátala už tento týždeň, takže som sklamaná.
Ako môže obchod umožniť vystaviť objednávku, keď tovar nemáte na sklade? A oznámite to až po pár dňoch? To nechápem, nepredávam tovar, ktorý nemám, nie?
Dlhý čas doručenia, tovar stále nemám
- Objednával som si ten čaj z ČR a bol celkom iný...o tomto si myslím, že je to len nejaká náhrada...nemá farbu a ani chuť takže nie som vôbec spokojný...
- Dlhe cakanie jak pri Aliexpre
Clovek aj umrie kym daco pride...kasel uz presiel a kvapky nikde
Doručený bol krém v inom balení ako som objednával
- Pomale dodanie
- Nulova komunikacia