- Tovar prisiel nefukcny
- Neveril som predchádzajúcim recenziám, ale naozaj ani obraz ani zvuk o objednávke.
- Objednávku prijali ale nič ďalej .
Doručené produkty boli poškodené vplyvom tepka . Neboli vhodné na konzumáciu.
- Nie som spokojná
- Tovar mi nedorazil
- Objednávku len potvrdili a neaakceptovali
- Žiadny email ani dôvod prečo mi neakceptovali
Bezdôvodne mi zrušil objednávku a ani neodpísali na e mail že prečo !!
- Dobre ceny
- Nedostatocna komunikacia so zakaznikom
Za nakup som zaplatila v piatok a v utorok som musela kontaktovat predavajuceho pretoze som nemala ziadne informacie o mojej objednavke. Ich ospravedlnenie bolo na zalade ze .."mali toho vela"
- Dobre bude
Tovar nebol doručený.
- Vyhnite sa tomuto obchodu....tovar prisiel poškodeny.....
Po 6 dnoch mi zasielka nebola ešte doručená.
Pancovany tovar
Už nikdy viac -
Neskutočný dodací termín!!!
Tovar prišiel,ALE bol otvoreny a trocha sa vysipal boli to bcaa.Pisal som im ani neodpisali...
- Veľa nákupov a žiadna zľava
Reakcia obchodu BodyWorld SK
podľa objednávky vidíme, že nakupujete ako neregistrovaný zákazník. Naši registrovaní zákazníci majú zľavový systém uplatnený. -
Žiadna komunikácia , Tovar objednaný dva týždne a ešte nebol doručený
- Neodporúčam, lákajú na nízke “akciové ceny” a potom zavolaju s tým, že došlo k chybe a to SR už nemajú na sklade (samozrejme ten zlacnený) tak mi v tej cene pošlú iný doplnok… je to neseriózne zaobchádzanie so spotrebiteľom
Reakcia obchodu BodyWorld SK
Dobrý deň Reno,
mali sme vo výpredaji cca 60 kusov proteínu, stav nám nesedel o 1 škatuľu / 4 ks, ktorá nebola v minulosti dobre prijatá na sklad, resp. nám dodávateľ poslal v škatuli namiesto proteínu niečo iné a prijatý bol stav podľa skenu škatule. Niekedy sa to stane pri výpredaji posledných kusov. Veľmi nás to mrzí, kolegyňa sa Vám snažila v rámci našich možností ponúknuť riešenie. -
Neinformujete po 6 dňoch štáb objednávky
Predpokladaný termín doručenia 9.9... Väčšina vecí mala byť ako darček k narodeninám ibaže dnes je 15.9. a stále mi nič neprišlo. Som veľmi sklamaný, nie je to prvýkrát u tohto obchodu kedy je ich predpokladaný termín doručenia totálny úlet v porovnaní s tým kedy tovar naozaj doručia... žiadne ospravedlnenie ani žiaden dôvod, prečo moja zásielka mešká týždeň som samozrejme nedostal aj keď objednávka už je dávno zaplatená. Dokonca sú schopní vám poslať dotazník ako ste spokojný s produktami v objednávke, ktorá vám ešte ani len nedošla.. Ďalšiu objednávku si veľmi rozmyslím..
Dodacia doba 7 dní. Katastrofa.
Nedodržia to čo sľúbia!!