- zabalenie
- Rychle doručenie a dobra cena. :)
- Zle napísane otváracie hodiny na predajni.
Uplne bez chyby.odporucam.
Vynikajici
- Žádal jsem kontrolu bot a i přesto přišly jedna bota velikost 42 a druhá 41 a to mě zjišťovaly e-mailem,že kontrolují vždy vše nejspíš bych se přesvědčil o kvalitě zaměstnanců nejhorší na tom je,že jiný kus těchto bot již prý nemáte
Hrůza a děs
Vážený zákazník,
nezamestnávame robotov, ale ľudské bytosti :) Každému sa môže stať, že sa pomýli. Našim zamestnancom prejdú rukami tisíce párov tenisiek.
Sa vzniknuté komplikácie sa Vám ospravedlňujeme, ale za prácou našich zamestnancov si stojíme.
Veríme, že to dokážete pochopiť. BP -
Rýchla ,super komunikacia odporúčam
- Rychle dodanie
- Nevhodne balenie
Co sa tyka mikiny, ta je topkova, co sa tyka dodania , tak to bolo rychle . Ale co sa tyka balenia♂️♂️ Mikina len tak hodena do krabice , ktora bola dopolovice otvorena ♂️ Konkurencia to aspon zabali lepsie a da tu mikinu do folie. Cize objednavanie cez Boardparadise si nabuduce rozmyslim.
- Peknae veci
Vyhoda je modny tovar oproti priemeru
- Rýchlosť
- Oproti konkurencii výhodná cena
- komunikacia super
- rychle dodanie
- super veci
- Ceny
- Rychlost dodania
- Velkosti nohavic podla ich tabulky sadli perfektne ( coho som sa trocha obaval, kedze niesom zvyknuty kupovat nohavice bez vyskusania v obchode )
- Konecne obchod, kde som nasiel to, co som chcel.
- Tento obchod ma bude stat este dost penazi, lebo ked bude treba, urcite tu nakupim znova.
O obchodu nikomu nepoviem, lebo potom by si tam mohol kazdy kupit perfektne oblecenie, ktore som tam zohnal ja a to ja nerad. Nech sa dari.
- Rýchle dodanie, výhodná cena oproti konkurencii.
Vážený zákazník,
Ďakujeme za pozitívne hodnotenie nášho obchodu, veľmi si ho vážime :)
Zároveň ďakujeme za vytvorenú objednávku
- Rýchlosť dodania
Vážený zákazník,
Ďakujeme za pozitívne hodnotenie rýchleho dodania tovaru
Rýchly a vynikajúci servis. Ďakujeme
Vážený zákazník,
Ďakujeme za pozitívne hodnotenie nášho obchodu. Sme radi, že oceňujete to, na čom si najviac zakladáme - rýchle dodanie tovaru a zákaznícky servis
Ďakujeme za nákup v našom internetovom obchode :)
- Rychlost
- Kvalita tovaru
Vážený zákazník,
ďakujeme za pozitívne hodnotenie a teší nás, že Vám prišla zásielka vo veľmi krátkom čase.
S pozdravom BP -
Skvelý prístup. Rýchle dodanie. Tovar v poriadku. Takýto servis by mal mat každý predajca ! Ďakujem
Vážený zákazník,
Ďakujeme za pozitívnu reakciu, vážime si ju :)
Zákaznícky servis, rýchle dodanie a zaujímavý tovar - sú našou prioritou
Zároveň ďakujeme za nákup v našom internetovom obchode!
- Rýchle vybavenie objednávky
- Objednávka mi prišla hneď na ďalší deň
- Drahé poštovné
- Pri vrátení platíte poštu k Vám (4 eurá) aj naspäť, čiže sa to neoplatí
Legíny dnes vraciam, nesedeli, hrozný materiál. A štve ma vysoke poštovné aj ku mne (4 eura) aj eura za poslanie naspat o ktore som prisla. Viac neriskujem a pojdem objednavat na istotu z obchodov, ktore to maju cele zadarmo..
Milá zákazníčka,
mrzí nás, že sa Vám zdá poštovné pridrahé. Nemuseli ste však nikam chodiť, kuriér Vám priniesol tovar presne na adresu. Poštovné zadarmo máme až pri objednávkach nad 80 Eur.
Mrzí nás, že si na jednej strane vyberiete tovar, ktorý je v atraktívnej zľave ( u Vás bol tovar v 60% zľave), ste ochotný zaň zaplatiť aj poštovné, ale akonáhle sa Vám nepáči, tak aj poštovné, aj tovar, aj vracanie považujete za negatívne skúsenosť.
V každom prípade ďakujeme za recenziu!
S pozdravom Zákaznícky Servis -
Všetko OK