Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Po vytvořené objednávce navýšení ceny zboží.
    • Zboží objednáno na dobírku kurýrní službou.Po objednání chtěli platbu napřed na účet

S tímto obchodem nejsem spokojen s jednáním ohledně objednávky.Nedoporučuji.

Reakcia obchodu BMWtech.sk

objednali ste si originál diel BMW na individuálnu objednávku, za ktorý je nutná platba vopred.
    Za druhe do ČR neposielame na dobierku.

• THE ORDER GOT CANCELLED.
    • STILL WAITING FOR MY MONEY.

THE ITEM WAS "AVALIABLE". ORDERED/PAID. THE NEXT DAY GOT AN E-MAIL WHICH STATED THE STATUS OF THE ORDER WAS CANCELLED. THE END.
    NEVER HEARD FROM THEM ANYMORE. OBLIOUSLY THEY DIDN'T REFUND MY MONEY. JUST SORRY I HAVE TO GIVE AT LEAST A "HALF STAR".

Reakcia obchodu BMWtech.sk

Daný diel sa už nevyrába. Preto bola objednávka stornovaná a peniaze vrátené.

Obchod OK, ale kurierska sluzba dorucila balik na inu adresu, ako bola uvedena na baliku. Bol to menovec a kurier dorucil balik na adresu Rozvoj 26, kde som si musel ist pre balik sam. Pan ani nevedel co prevzal, ale balik kurierovi zaplatil, takze kurier bol spokojny a ja som balik hladal. Adresu po telefonickom kontakte mi dal kurier, kde som kontaktoval toho pana a vysvetloval som mu, ze balik je moj. Pan balik otvoril, co mi az tak nevadi, ale ak by tam bol iny tovar,co by nemal nikto vidiet, tak by som asi spokojny nebol. Dufam, ze toto s kurierskou spolocnostou doriesite, ale inac som s tovarom spokojny. S pozdravom Ľubomír Kukura.

v obednavce je psano ze posilaj na dobirku po obednani zbozi poslali emal ze chteji penize na u cet predem pritom psana obednavka jde potvrdit ze zbozi jde poslat na dobirku

• Rychle dodanie, super komunikacia

Spokojnost na 1000%

Nabízí skladem produkt, který nemají.

tovar mal byt davno dodany uvedeny skladom ziadna komunikacia eshopu o meskani ani na stranke objednavky

• nemám doteraz faktúru poprosím preposlať

Komunikácia okamžitá a k plnej spokojnosti :-)

• Výborná komunikace
    • Rychle dodání

• Rýchle dodanie tovaru

Celkom rýchle vybavenie a ústretovosť personálu.

len pozitivne poznatky

Rýchle reagujú na otázky, a poradia keď je treba.

• Support na 100%
    • Dovoz aj tovar super

• Rychlost

super, ochota, rýchle vybavenie, aj v tejto dobe veľká spokojnosť

• promtne a ferove jednanie, rychlost vybavenia a dodania objednaneho tovaru

skvely pristup a ferove jednanie, tovar dodany rychlo a bez zavad

• Som spokojny