- Rýchle dodanie .Maska je mega
Rychle, prehľadne a “akciové” nakupovanie
- Komunikácia
- Rýchlosť dodania
Rýchle dodanie, všetko ok.
- Rýchlosť dodávky tovaru
- Čo sľúbila, splnia
Výrobky od Bloom Robbins si objednávam už tretí raz počas leta. S výrobkami som spokojná a osvedčili sa
- Mám najlepšie skúsenosti
rychle doručenie, som spokojna s gumikmi
Všetko prebehlo v poriadku.
Som veľmi spokojná.
- rychlost, kvalita
- chuťovo to nie je bohviečo
Dlho som hladala sampon a kondicioner,ktory opat z mojich vlasov spravi hebke a zdrave. Po prvom farbeni boli ako metla. Ked som si umyla samponom growth and repair, hned som citila tie zamatovo hebke vlasy ako pred farbenim. Pouzivam snad vsetky produkty, zlanarila som aj rodicov, manzela, deti mi vyjedaju gumiky a piju kolagen :D uzasne! Dakujem
- Rýchle vybavenie objednávky
- Super
Spokojnosť
Rýchle a bezproblémové dodanie
Objednala som vitaminy na vlasy 1+1 zdarma. Dostala som len jedno balenie a poskodene.
Reakcia obchodu Bloom Robbins
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Mrzí nás, že ste mali negatívnu skúsenosť s objednávkou.
Radi by sme uviedli, že pri akcii 1+1 zdarma bolo pre jej uplatnenie potrebné mať v košíku párny počet rovnakých alebo zvolených produktov. Zľava sa následne automaticky odpočítala v objednávke za každý druhý lacnejší produkt a jej uplatnenie bolo viditeľné ešte pred potvrdením objednávky. Ak bol v košíku len jeden kus produktu, akcia sa nemohla uplatniť.
Čo sa týka poškodeného balenia, veľmi nás to mrzí. V takom prípade Vás prosíme, aby ste nám zaslali fotografie poškodeného balenia na e-mail: [email protected], aby sme mohli situáciu čo najskôr preveriť a vyriešiť k Vašej spokojnosti.
Ďakujeme za pochopenie a veríme, že sa nám podarí situáciu vyriešiť čo najrýchlejšie.
S pozdravom,
Nika (Customer care specialist)