• Velmi dlhe čakanie

Reakcia obchodu Blancheporte.sk

ďakujeme za komentár. Vašu objednávku sme dňa 19.11. odoslali. Verím, že zásielku čoskoro dostanete.

Jana z Blancheporte

• Casto maju malu dostupnost tovaru - jednotlivych velkosti.
    • Doruceny tovar vyzera v skutocnosti horsie, ako na fotkach.
    • Nedostatocny zakaznicky servis
    • Velkosti nepasuju, treba si objednavat o cislo mensie ako nosite.
    • Vratenie tovaru nie je zadarmo.
    • Kvalita tovaru nezodpoveda cene.

Z tohoto obchodu som objednala v zivote 3x. A stacilo. Vsetky tricka a topy su siroke, nesedia na velkost, ktoru uvadzaju. Zakazdym som nieco musela vracat. Potom, ked som vymenila velkost, tak mi prisiel vadny kus. Kvalita tovaru nezodpoveda jeho cene, je drahy. Priemerny tovar za pomerne vysoke ceny. Saty na obrazku vyzeraju elegantne, pride neforemne vrece. Podotykam, ze som objednavala velkost 38, nie 46 na to, aby to mohlo tak vyzerat. Nechala som si od nich jednu suknu, jedno pyzamo a jednu bluzku (aj to zle usitu, lebo po prvej vymene velkosti sa mi to zas nechcelo vracat a platit dalsie postovne).
    Poslednykrat, co som u nich skusila objednat bundu, sa na ich stranke nedalo objednavat. Mali tam nejaku chybu. Skusala som niekolkokrat z mobilu, nasledne som poziadala zakaznicky servis o pomoc. Prva pani ma informovala, ze momentalne sa da objednavat telefonicky alebo emailom. Chcela som si objednat do Z-boxu, lebo nemam rada nahanacky s kuriermi a zaplatit kartou. Na to mi odpisala druha pani, ze sa da len na dobierku s doplatkom 1,50 eur a len kurierom, do Z-boxu sa na dobierku posielat neda. Bez toho, aby som pani cokolvek potvrdila, mi vytvorila objednavku a potom ma informovala, ze tovar je odoslany kurierom na dobierku. Ak nechcem, nemam ho preberat. Neoverila si ani adresu dorucenia a poslala kuriera k nam domov, pricom tam sa pocas pracovnych dni nezdrzujem. Pani sa tvarila, ze oni technicky problem s objednavkami nemaju, ze platby kartami im chodia. Skusila som si vyklikat inu objednavku na pracovnom pocitaci a k odoslaniu objednavky, ani platbe som sa nedostala, lebo po kliknuti na potvrdi objednavku mi zakazdym vyprazdnilo nakupny kosik. Pani zo zakaznickeho servisu som poslala printscreen, ze som to teda skusila aj z ineho internetu a ineho zariadenia a dosla som k tomu istemu vysledku. Na to uz nereagovala. Dalsi pracovny den ma kontaktovala ina pani (uz tretia) s tym, ze neobdrzali platbu za moju objednavku (tu druhu, co som namatkovo vyklikala a potom to spadlo, ale im zjavne presla do systemu, prezrela som Reklamy aj Spam a nic mi na mail nedošlo) a ci mi to teda moze poslat na dobierku. Na co som jej presne o 2 hodiny odpisala, ze to je omyl, aby to zrusila. Zase ina pani (stvrta osoba) mi o par hodin odpisala, ze zasielka uz bola odoslana na dobierku a ked ju nechcem, nemam ju preberat. Ceresnicka na torte: pani ju odoslala na dobierku do Z-Boxu, do ktoreho sa to predtym na dobierku udajne nedalo poslat!!!

Reakcia obchodu Blancheporte.sk

ďakujeme vám za spätnú väzbu a vašu úprimnosť. Ľutujeme, že vaša skúsenosť nebola pozitívna. Chceli by sme sa vám ospravedlniť za zlú skúsenosť s komunikáciou s našim zákazníckym centrom. Vaše pripomienky sú pre nás veľmi cenné a pomáhajú nám zlepšovať naše služby.

Jana z Blancheporte

Na tovar cakam uz tyzden

Reakcia obchodu Blancheporte.sk

ďakujeme za komentár. Vašu objednávku som preverila. Detský župan je práve na ceste od dodávateľa. Akonáhle bude Vaša objednávka zabalená, pošleme Vám info na email. Verte, že pre rýchle vybavenie objednávok robíme maximum.

Jana z Blancheporte

Tovar nezodpovedá obrázku som sklamaná.

Reakcia obchodu Blancheporte.sk

ďakujeme vám za spätnú väzbu. Mrzí nás, že máte negatívne skúsenosti s našimi produktmi. Radi by sme vám pripomenuli, že ak s produktom nie ste spokojná, môžete nám ho vrátiť a my vám peniaze vrátime. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.

Jana z Blancheporte

neprišla ani správa o odoslaní tovaru, tovar ani nedorazil a pýtate sa na hodnotenie. Objednane pred 8-mi dňami.

Reakcia obchodu Blancheporte.sk

ďakujeme za komentár. Vašu objednávku sme dňa 18.11. odoslali. Verím, že zásielku čoskoro dostanete. Na recenziu odpovedajte, prosím, až po doručení zásielky. Info o odoslaní tovaru sme Vám zaslali na email spolu s faktúrou dňa 18.11. Pozrite si prosím spam alebo hromadnú poštu, či Vám info nezapadlo tam.

Jana z Blancheporte

Už druhý krát mi neprišiel tovar, som onkologický pacient a preto som závislá len na internetovom obchode. Ďakujem

Reakcia obchodu Blancheporte.sk

ďakujeme za komentár. Vašu objednávku som preverila. U našej spoločnosti ste si objednala tento rok 4 objednávky a ani jednu ste neprebrala. Všetky sa nám vrátili späť. Ak máte o náš tovar naďalej zájem, urobte si prosím objednávku znovu s platbou vopred. Ak zvolíte na dobierku, objednávka sa automaticky zruší z dôvodu nepreberania zásielok.

Jana z Blancheporte

Objednala som pulover,ktory mi zatial neprisiel,ani ziadna komunikacia,co prislo akurat dotaznik spokojnosti.

Reakcia obchodu Blancheporte.sk

ďakujeme za komentár. Vašu objednávku práve odosielame. Verím, že zásielku čoskoro dostanete. Na recenziu, odpovedajte, prosím, až po doručení zásielky.

Jana z Blancheporte

• Doručený tovar je horší ako z Číny...nepremokava obliecka na madrac vôbec nieje nepremokava....kvalita o ničom...zial každý sa učíme na vlastných chybach

Jana z Blancheporte

Nepockali ba platbu kartou a hned mi zmenili doručenie na dobierku. Peniaz e, že mi vrátia na účet. Načo teda majú rôzne možnosti platby a doručenia, keď si robia čo chcú?! Takto som zbytočne zaplatila cca 5e a dobierku. Ďalej, bol výber doručenie na postu obce, Nie, Oni mi sami dali Zbox do vedľajšej obce! Ohradila som sa emailom, ale zbytočne, síce komunikujú, ale nie tak ako majú nastavený košík aj potvrdenie objednávky. Robia si čo chcú!

Reakcia obchodu Blancheporte.sk

ďakujeme za komentár. Vašu objednávku som preverila. Platba vopred pohužiaľ neprišla v termíne a preto Vás kolegyňa upozornila na zmenu platby na dobierku. Bohužiaľ nemôžme ovplyvniť ak dojde k technickej chybe pri platbe vopred. Žiadnu zmenu odberného miesta neevidujeme. Ak bysme museli zmeniť dodace miesto, info bysme Vám zaslali na email rovnako ako pri zmene platby.

Jana z Blancheporte

Poslali ste mi iné plavky ako som si objednala a chodiť na poštu a mať dalšie starosti nepotrebujem

• Velmi dlha dodacia lehota

Reakcia obchodu Blancheporte.sk

ďakujeme vám komentár. Verte, že pre rýchle vybavenie objednávok robíme maximum.

• Všetko bolo zle

Jana z Blancheporte

Tovar vraciam späť.nie som spokojná so šatami. Zla tvrdá látka,nepríjemná na dotyk .nevyzerajú ako na obrázku

Reakcia obchodu Blancheporte.sk

ďakujeme za komentár. Veľmi ma mrzí, že šaty nesplinli Vaše očakávania. Tovar nám môžete poslať späť. Vrátíme Vám peniaze alebo si môžete vybrať iné šaty z našej bohatej ponuky.

Jana z Blancheporte

Pred rokom som si tento istý pulower objednala v žltám a teraz mi vyskočil na internete V růžovom tak som si ho objednala strešný strašne vypracovaný obrovský výstrih мы rukavé strešné príšitý veľmi som sa sklamala a za 32 €

Jana z Blancheporte

Zatiaľ tovar nedorazil. Nemám čo hodnotiť

Reakcia obchodu Blancheporte.sk

ďakujeme za komentár. Na vybavení Vašej objednávky intenzívne pracujeme. Akonáhle tovar odošleme, budeme Vás informovať na email. Verte, že pre rýchle vybavenie objednávok robíme maximum.

Jana z Blancheporte

Tovar som potrebovala do týždňa.aj som volala, či je na sklade. Ze je, do týždňa bude u mňa. Ale nebol, a ešte stále není.

Reakcia obchodu Blancheporte.sk

ďakujeme za komentár. Veľmi sa ospravedlňujeme za dlšiu dobu dodania. Aktuálne čakáme na doskladnenie tovaru, lebo s prvej dodávky sa na Vás bohužial nedostalo. Akonáhle tovar príde, obratom Vám ho zašleme. O odoslaní zásielky Vás budeme naďalej informovať.

Jana z Blancheporte

Už som fakt naštvaná, už druhý krát ste mi poslali zlú veľkosť
    Vy tam máte dementov čo pripravujú objednávky???? Objednala som si 90C, poslali ste mi 105C
    Minule som si objednala 90B, poslali ste mi 105B

Reakcia obchodu Blancheporte.sk

ďakujeme za komentár. Podprsenka, ktorú ste si zakúpila, je vyrobená vo Francúzsku a má teda aj francúzske číslovanie. Ich veľkosť vychádza z obvodu cez prsia, zatiaľ čo slovenského obvodu pod prsiami. Z tohto dôvodu bude vždy na etikete uvedená veľkosť o 15 cm väčšia.

Je nám ľúto, že Vám zakúpená veľkosť nesedí. Podprsenky si, prosím, najskôr vyzkúšajte a v prípade že Vám nebudú sediať Vám ich radi vymeníme. Informáciu o číslování podprseniek uvádzame tiež vo faktúre.

• Zatiaľ žiadne...

Tovar skladom, objednany, zaplateny.
    O 3 dni, e-mail že tovar nie je skladom.
    Objednávka zrušená.
    Neseriozny obchod. Neodporúčam.

Reakcia obchodu Blancheporte.sk

ďakujeme za komentár. Veľmi ma mrzí Vaša nespokojnosť. Niektoré produkty majú veľký úspech, a tak sa rýchlo vypredajú všetky alebo niektoré veľkosti. Stále sa snažíme sklad dopĺňať a pridávať vypredané veľkosti čí nové produkty. Info o vypredanom tovar sme Vám zaslali obratom, akonáhle sme zistili, že sa na Vás už nedostalo.

S prianím krásneho dňa

Jana z Blancheporte

Dorucenie tovaru je O.K.,ale ked uvadzate,ze tricko alebo bluzka je farba BIELA,tak prosim,nech je biela a nie ZLTA !!!

Pekný deň

• rýchle dodanie
    • objednaný tovar nemám a peniaze tiež
    • poslali mi prvýkrát uterák pre niekoho iného
    • po reklamácii poslali opäť iný uterák
    • kúpila som uterák s osobným textom a poslali ho bez textu a ešte aj rozpáraný
    • 13€ som v tomto e-shope vyhodila zbytočne, plus čas a čakanie aj po reklamácii

Nikdy viac, veľké sklamanie a strata €.

Reakcia obchodu Blancheporte.sk

ďakujeme za komentár. Veľmi sa ospravedlňujeme za problémy spojené s vybavením Vašej objednávky. Peniaze za reklamovaný tovar sme Vám dňa 13.9. poslali späť na kartu, z ktorej ste objednávku hradila. Poštovné sme Vám preplatili a peniaze sme Vám dňa 16.9. poslali na Váš bankový účet. Verím, že ste peniaze na kartu aj na účet v poriadku dostala.