- Rýchlosť
- tovar dodaný na druhý deň po objednaní
- Dobrý výber tovaru
- Rýchle dodanie tovaru
- Dobrá komunikácia s obchodom
Reakcia obchodu blackcomb.sk
Dobrý den, děkujeme za vaši reakci a hodnocení. Jsme rádi, že jste s nákupem u nás a našimi službami spokojená. S přáním příjemného dne, Soňa, Blackcomb.sk
- Rýchlosť doručenia
- Rychle dobanie
objednala som v nedeľu a v pondelok bola objednávka vybavená aj odoslaná. Maximálna spokojnosť. Pribalili aj darček
Veľká ústretovosť pri výmene tovaru,taktiež vymenené do pár dní.
Reakcia obchodu blackcomb.sk
Dobrý den, děkujeme za vaši reakci a hodnocení. Jsme rádi, že jste s nákupem u nás a našimi produkty spokojená. Pro spokojenost našich zákazníků děláme maximum. S přáním příjemného dne, Soňa, Blackcomb.sk
Spokojnosť nadevše
- Rýchle odoslanie a doručenie
- Rýchle vybavenie objednávky, zo dňa na deň
Jeden deň objednané, druhý deň doručené do Zásielkovne.
- rychle dodanie,fajn ceny,dobry vyber
- objednavam uz roky a furt dostavam len naramok a nalepky
Reakcia obchodu blackcomb.sk
Dobrý den, děkujeme za vaši reakci a hodnocení. Prosíme, před odesláním vaší další objednávky, uvést do poznámky zákazníka, že si přejete vložit do balíčku nějaký další z našich reklamních dárečků a my vám rádi vyjdeme vstříc :) S přáním příjemného dne, Soňa, Blackcomb.sk
- siroky sortiment produktov
- bezproblemove a skore dorucenie
- zasielkovna.sk
- Zatiaľ veľká spokojnosť
- Rýchlosť
- Ako na obrázku
- bezproblévosť, rýchlosť
- Ochota
- Korektnosť
- Neviem
Ochota keď som zistil ze môj tovar bol malý a nemali už číslo peniaze vrátili bez komplikácií
Reakcia obchodu blackcomb.sk
Dobrý den, děkujeme za vaši reakci a hodnocení. Jsme rádi, že jste s nákupem u nás a našimi službami spokojen. Pro spokojenost našich zákazníků děláme maximum. S přáním příjemného dne, Soňa, Blackcomb.sk.
o ničo väčší výber, ale inak priemer. inak nemam co vytknuť ani vyzdvihnuť. k cenam samozrejme to iste.
Topka všetko bez problémov
Veľmi rýchle doručenie, tovar skladom.
Reakcia obchodu blackcomb.sk
Dobrý den, děkujeme za vaši reakci a hodnocení. Těší nás, že jste byl s nákupem u nás spokojen. Hezký den, Soňa, Blackcomb.sk
- Super zlavy
- Velky vyber
- Rychlost dodania
- Male cislo oblecenia som vymenil bez problemov za vacsie
- Rychla komunikacia