Velká spokjnosť
- rýchlosť
- bez potreby osobného kontaktu
- potrebovala som to
- Keďže ide o ubytovanie, ktoré som ešte " nepoužila", sama som zvedavá na deklarovanú kvalitu a luxus, či bude zodpovedať ponuke.
rýchlosť
bez potreby osobného kontaktu
potrebovala som to
odporúčam všetkým -
Ferovy a ochotny
- siroka ponuky zniaciek aut
- chcel som si na svoju klucenku aktivovat program all inclusive ale po prekliknuti na odkaz vraj nebol najdeny iny tovar
- rychla dodavka a dobra cena
- vsrko ok
odporucam su spolahlivy
- urobia objednavku podla vasich predsta
- -
doporucujem
- celkovy dojem
- ochota pracovnikov
- kvalita vyrobkov
- zatial nic ak neco bude pridam
celkom spokojnost
- Dobra cena,rychle dodanie
Odporucam 100%
Dakujeme:)
Dobrá cena, odporúčam
Reakcia obchodu Kľúčenka FindKey
Ďakujeme, snažíme sa. Vždy držíme slovo. Dodržiavame všetky dodacie lehoty a radi poradíme, ak má zákazník nejaké nejasnosti.
- vobec ziadny
- zle vysvetlene poskytnutie zlavy. uplne inak napisane, uplne inak v skutocnosti
zavadzanie kupujuceho
Reakcia obchodu Kľúčenka FindKey
vysvetlenie, ktoré ste mali na stránke jozko.sk, kde ste si kupón kúpili a ktoré ste si podľa Vašej reakcie nikdy neprečítali:
Po predložení kupónu dostanete k zakúpenej vstupenke ďalšiu vstupenku zadarmo v takej istej, alebo nižšej cene.
Príklad: Kúpite si celodenný VIP PLUS lístok v aquaparku Bešeňová za cenu 32 €. Máte vstup do všetkých bazénov - vonkajšie, vnútorné bazény, vírivky, vnútorný tobogan, átrium + bazén s umelým vlnami, toboganová veža, detský bazén s atrakciami + wellness vitálny svet. Druhý lístok v hodnote 32 € dostanete zadarmo po predložení kupónu Aqua.
Prepáčte, ale ak už toto nie je jasné, tak už fakt nevieme, že ako to napísať.
Troška objektivity by neuškodilo. dodacia lehota ** (doporučenú zásielku ste dostali do dvoch pracovných dní doporučenou poštou, presne tak, ako máme napísané na stránke) Prehľadnosť obchodu 0 hviezdičiek - na jožko.sk bol priamy odklik na kupón. Stačilo napísať počet kusov a dodaciu adresu. Môžete nám, prosím, poradiť, ako to spraviť ešte preľadnejšie? Kvalita komunikácie 0 hviezdičiek. Povedzte, prosím, objektívne, či sme Vám do pár hodín neodpovedali na mail alebo nedvihli telefón. Voláme späť na všetky zmeškané hovory.
Veľmi ťažko sa nám znáša kritika, ak vieme, že robíme úplne všetko, aby boli naši zákazníci spokojní. Mrzí nás troška aj to, že desiatky zákazníkov boli spokojní natoľko, že akciu využili aj druhýkrát. Žiaľ, kto je spokojný, nemá veľkú motiváciu písať recenzie.