Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu

Pani/slečna na druhej strane bola ústretová, ochotná pomôcť a poradiť. Na on-line chate mi hneď odpísali a pomohli s výberom darčeka pre kamarátku. ja som bola spokojná a kamarátka tiež :)

maximálna spokojnosť :)

Len samé dobré skúsenosti. Keď doplnky tak odtiaľto.

S nákupom som bola veľmi spokojná, podľa mňa má obchod naozaj krásne veci. Komunikácia s obchodom je naozaj na vysokej úrovni. Slečna alebo pani na druhej strane veľmi milá a ústretová. Ja tento obchod odporúčam ďalej.

Náramok mi bol naozaj bleskovo doručený a naživo bol oveľa krajší ako v obchode. Dostala som aj zľavu na ďalší nákup tkže ja určite nakúpim znova, bola som spokojná.

môžem len odporúčať. bižutéria naozaj krásna.

• aj keď je to internetový obchod majú príjemný ľudský prístup
    • k nákupu som dostala aj darček
    • žiadne som nenašla

• cena, kvalita a rýchlosť dodania tovaru.
    • ponukaju mnoho zaujímavých produktov a tiež ceny majú priateľske.

Zaujala ma Vaša stránka a taktiež ceny, pretože niektoé stránky majú predražené ceny a nie sú prispôsobené produtom. Skúsenosti s Vašim eshopom mám len pozitívne na rozdiel od iných stránok,kde mi prišiel tovar poškodený, prípadne mi ani neprišiel.
    Tento obchod by som určite odporučila nielen mojim známym, ale aj cuzdim nakoľko mate veľké množstvo výberu produktov a relatívne priateľské ceny a taktiež rýchle a presné doručenie zásielky.
    Ano preto ako som s avyjadrila - rýchlosť doručenia, kvalita aj cena.

• Naozaj rýchle a príjemné jednanie
    • zákazník na prvom mieste
    • majú reálne fotky na stránke
    • mohli by mať v ponuke napríklad aj kabelky alebo iné doplnky.

Inak som s obchodom veľmi spokojná a v budúcnosti sa snád aj rozšíria :)

• Komunikácia s predávajúcim na úrovni , ochota predávajúceho pomoct poradiť. Rýchle doručenie ,krásne produkty.
    • Tento obchod podla mňa nemá žiadne zápory všetko čo je na eshope zverejnené je pravdivé

Obchod má perfektnú prehladnost stránky a produktov. Ceny a vyobrazenie produktov sú bezkonkurenčné. Rýchle doručenie objednávky. Určite odporúčam nákup v tomto eshope. Som veľmi spokojný nakupujem tu pravidelne.

• rýchle vybavenie objednávky
    • tovar je vždy 100 % - ný
    • príjemné jednanie

som pravidelný zákazník
    vždy som zo všetkým spokojná
    určite odporúčam nakupovať v tomto obchode

V tomto eshope nakupujem pravidelne, mám len dobré skúsenosti a majú ochotní a milí personál. eshop odporúčam všetkým ktoré majú radi vkusné doplnky.

Super prístup ku zákazníkom. Palec hore to sa málo kde vidí :) veľmi pekné produkty a super ceny. Ja som bola veľmi spokojná, môžem len odporučiť ďalej :)