- Pred 10 dňami som objednal tovar a stále ho nemám a ešte sa ma pýtajú ako som spokojný s nákupom. S akým nákupom?
Reakcia obchodu Big Green Egg
Dobrý deň, ospravedlňujeme sa za neskoršie vybavenie vašej objednávky vzhľadom k tomu, že nám z dôvodu výpadku výroby pre COVID 19, meškali a stále meškajú dodávky niektorých tovarov z USA. Vaša objednávka bola medzičasom odoslaná. Taktiež opravíme náš systém a pri problematických tovaroch zverejníme predĺženú dobu dodania. Ešte raz prepáčte neskoré vybavenie vašej objednávky. Pre prípadné otázky prosím volajte: 0907 778 391. Tím Big Green Egg Slovensko.
- Super web
- Veľký výber
- Kvalitné produkty
Ak niekto hľadá kvalitného pomocníka na záhradu, odporúčam.
- Rychle dodanie v tychto pohnutych casoch
- Super rychle dodanie
- rychlo a dobry
nic
- Skvelá komunikácia
- Bezchybný servis
- Ochota
Napriek úhrade faktúry mi sľúbené vstupenky (2 dospelí + 2 deti) vôbec neprišli a to napriek písomné prísľubu, od úhrady prešlo 7 dní....
Rýchle dodanie
- rýchle dodanie
- nemá
- Ok
- Dobry vyber a rychlost dorucenia
Reakcia obchodu Big Green Egg
Ďakujeme za nákup a pozitívnu recenziu. Sme tu pre vás. Neustále sa snažíme vylepšovať služby a rozširovať sortiment.
Vsetko bolo v poriadku az na to, ze mi bol liatinovy rost dodany v roztrhanom obale..vyzera to velmi neprofesionalne a vzbudzuje to dojem toho, ze som mozno prebrala reklamovany tovar, tkory niekto vratil...
Reakcia obchodu Big Green Egg
Veľmi nás mrzí vaše sklamanie z obalu dodaného tovaru. Dodatočne sa ospravedlňujeme, že tovar vám bol dodaný v roztrhanom obale. Zrealizovali sme nápravu, poučili sme sa, dôkladnejšie kontrolujeme vydaj objednaného tovaru a pevne veríme, že steaky, ako aj iné mňamky pripravené na liatine vám chutia skvele a nahradili počiatočné sklamanie.
- rychlost, profesionalita
vsetko vyborne
- Nemožnosť vybrať inú krajinu, ako Slovensko priamo v zadaní na eshope.
Lebo je to príjemný web.
- návod na obsluhu objednaného teplomera bol k predchádzajúcemu modelu,čo zhoršilo narábanie s ním.
- Komunikacia so zakaznikom
- ziadne
- Komplexnost, komunikacia
- Cena))
Nevahajte
- Big Green Egg dáva našim záhradným párty úplne nový rozmer.
- Je to gril, ktorý som už dlho hľadal.
Obchod určite vrele odporúčam nielen pre jedinečnosť výrobkov, ale aj skutočne profesionálneho a ústretového prístupu p.Divka
- dovoz a prenesenie tovaru az na mnou dane miesto, ochota dovozcov odpovedat a poradit
hodnotim v superlativoch