Prišlo mi úplne iné uhlie ako som objednal.
Objednal som originál BIGGREEN a prišlo 2x vrece Slovenského uhlia a cenu ako originál !!! Normálne klamstvo !!!Reakcia obchodu Big Green Egg
Dobrý deň, Michal mrzí nás vaše sklamanie a aj takto sa vám ospravedlňujeme,
ale už dlhšiu dobu vzhľadom k logistickým problémom a nedostupnosti Big Green Egg drevné uhlie US (US uhlie sa vyrába v USA) a EU (EU uhlie sa vyrába na Ukrajine) drevného uhlia v Európe, predávame drevné uhlie od renomovaného slovenského výrobcu, ktorý drevné uhlie suchou destiláciou v rétorte vyrába pre našu spoločnosť podľa našich požiadaviek, tak aby spĺňalo náročné technické parametre jednoduchého použitia a hlavne však super regulácie teploty v zelenom vajíčku Big Green Egg. Skontrolovali sme všetky objednávky drevného uhlia za posledný mesiac a objednávky máme výlučne len na slovenské 100% prírodné drevné uhlie, extra veľké kusové vyrobené z čisto tvrdého bukového a hrabového dreva pochádzajúceho zo slovenských lesov a vypálené na Slovensku. Balené v hnedom papierovom obale bez potlače. Teda dodali sme to, čo bolo objednané - Drevné uhlie SK XL 10kg balenie.
"Slovenské XL drevné uhlie vám pri varení poskytne extrémne dlhú dobu horenia, ľahké zapálenie, jednoduchú reguláciu a jedinečný kulinársky zážitok, vyznačujúc sa jemnou aromatickou chuťou, ktorú ocení každý gurmán a grilmajster!
Chcete dodať chuti vašich jedál ešte niečo špeciálnejšie? Pridajte si do tlejúceho drevného uhlia kúsky drevenej štiepky alebo dreva na údenie Big Green Egg a vychutnajte si neskutočnú dymovú arómu údeného jedla!"
Ešte raz sa vám ospravedlňujeme za sklamanie, ale veríme, že na našom slovenskom drevnom uhlí sa vám bude super grilovať a prinesie vám neskutočný kulinársky zážitok.
Tím Big Green Egg Slovensko. -
- Pred 10 dňami som objednal tovar a stále ho nemám a ešte sa ma pýtajú ako som spokojný s nákupom. S akým nákupom?
Reakcia obchodu Big Green Egg
Dobrý deň, ospravedlňujeme sa za neskoršie vybavenie vašej objednávky vzhľadom k tomu, že nám z dôvodu výpadku výroby pre COVID 19, meškali a stále meškajú dodávky niektorých tovarov z USA. Vaša objednávka bola medzičasom odoslaná. Taktiež opravíme náš systém a pri problematických tovaroch zverejníme predĺženú dobu dodania. Ešte raz prepáčte neskoré vybavenie vašej objednávky. Pre prípadné otázky prosím volajte: 0907 778 391. Tím Big Green Egg Slovensko.
Napriek úhrade faktúry mi sľúbené vstupenky (2 dospelí + 2 deti) vôbec neprišli a to napriek písomné prísľubu, od úhrady prešlo 7 dní....
Vsetko bolo v poriadku az na to, ze mi bol liatinovy rost dodany v roztrhanom obale..vyzera to velmi neprofesionalne a vzbudzuje to dojem toho, ze som mozno prebrala reklamovany tovar, tkory niekto vratil...
Reakcia obchodu Big Green Egg
Veľmi nás mrzí vaše sklamanie z obalu dodaného tovaru. Dodatočne sa ospravedlňujeme, že tovar vám bol dodaný v roztrhanom obale. Zrealizovali sme nápravu, poučili sme sa, dôkladnejšie kontrolujeme vydaj objednaného tovaru a pevne veríme, že steaky, ako aj iné mňamky pripravené na liatine vám chutia skvele a nahradili počiatočné sklamanie.
- ziadne