- Aj na Slovensku sa dejú zázraky dnes mi vrátili z BIGY peniaze,nebola to nejaká veľká suma, ale i to poteší, keď už s tým človek neráta. Hádam aj ostatní budú mať toľko šťastia.
- Nemám
Je to ponaučenie pre mňa, aby som si pred kúpou preveril obchod i keď som s ním predtým nemal zlé skúsenosti.
- Dušan Schiffel previedol spolocnost na bezdomovcov, aby sa vyhol vazeniu
PODVOD
Dusan Schiffel od 23.12.2011 uz nie je majitelom a konatelom 2commerce s.r.o., ktory prevadzkoval Biga.sk. Pozrite si aktualny vypis z Obchodneho registra.
Pokial ste platili kartou a tovar bol nedodany, reklamujte to v banke co najskor ako podvod, mozno Vam VISA vrati peniaze nazad. Ale rychlo, ide o cas. Vela stastia.
- Dávajte si pozor, do Bigi sa nedá dovolať, napísať - nikto s Vami nekomunikuje. Mne osobne uznali reklamáciu v značkovom servise - výrobok neopraviteľný po 6 mesiacoch po kúpe, dokonca mám zistené, že peniaze do Bigi poslali a ja sa k nim neviem 3 mesiace dostať.
Pozor na Bigu - zlodeji!!!!!!
- Nič
- Nedporúčam nakupovať cez tento obchod, objednával som si v BIGE, peniaze previedli na účet salamon.sk majú také isté číslo účtu zrejme sú s nimi prepojený, tak dúfam že salamon.sk prevedie peniaze späť, kedže žiadny tovar nedodal.
- Našťastie to nebola žiadna veľká suma.
NEODPORÚČAM !!!!!!!
- nic
- Zdravím Vás..
- Po 19 dnoch sa mi konecne vratila platba ako stornovanie platby kartou odvovodnene ako podvod. Isiel som do svojej banky (Slovenska sporitelna) a podal reklamaciu platby VISA kartou. Vyplnil som jedno tlacivo plus prilozil prilohu kde som dal jednoduchy dovod reklamacie.
Nedaval som tomu velku sancu ale zabralo to.. Skuste to tiez a dajte prosim vediet vsetkym komu by to mohlo pomoct...
Blizsie info pre podvedenych: http://www.sme.sk/c/6188680/ak-eshop-nema-tovar-nesmie-peniaze-zdrzat.html
- asi ziadne
- stres pri vybavovanie zakazky
- nedostupne kontakt centrum
- a asi zruseny obchod. stranka uz nastastie nejde.
jedine pozitivum ale nedavam to ako pozitivum, ze
mi prave dnes poobede dosli od nich peniaze na ucet.
takze dufam ze dojdu vsetkym, ktory na ne cakaju.
kazdopadne neseriozne poberat objednavky ak viem ze eshop ide k parkam. -
- http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1381358653719.2046287.1224517478&type=3
- nemam peniaze, nemam tovar!
tu je pan schiffel osobne - http://a1.twimg.com/profile_images/1378662104/dusan_schiffel.jpg
mozte mu napisat na FB, iste sa potesi - https://www.facebook.com/dsch007 -
- Všetko
Nespoľahlivý obchod
- Kubo
- Aby si mohol podať trestné oznámenie, musí byť škoda ktorú ti e-shop spôsobil, viac ako 266€? Ako to vlastne je?
Poradis?
- Rýchlosť, spoľahlivosť. Skrátka super.
- Nemám s nimi žiadnu negatívnu skúsenosť.
Som veľmi spokojný s internetovým obchodom BIGA.SK. Sú a vždy boli najlepší na Slovensku. Verím, že problém je len dočasný. Pán Shiffel je najčestnejší človek, ktorý mimo podnikania nezištne pomohol tisícom ľuďom. Aj to je dôvod, prečo mu niektorí závidia a ho tu špinia. Verím, že sčernajú v base za ohováranie jeho osoby. Neverte klamárom.
Ludia pozor!!! -
- Vážení, BGA.SK ide zrejme od cca polky nov. 2011 zbankrotovať, všetko tomu nasvedčuje a chcú sa nezákonne obohatiť. NIČ TAM NEKUPUJTE A NEPLAŤTE VOPRED!!! Berú objednávky, aj platby vopred, následne prehlásia mailom, že tovar je nedostupný, aby kamuflovali vyžiadajú číslo na vrátenie peňazí a potom prerušia komunikáciu a peniaze si nechajú. Prevádzka na Satrej Vajnorskej 37 Bok H je vybielená, vysťahovaná, zostalo len logo, kontaktný telefón odpojený. p. konateľ Dušan Schiffel má telefón 0915477327, nedvíha. p. Katarína Schiffelová, ktorá žiada čísla účtov neodpovedá na maily. Objednával som pred cca 4 týždňami a nič. S ďalším podvedeným na maili [email protected] ideme zrejme podať trestné oznámenie, pridajte sa. Ak ste platili online VISA kartou, volajte do banky a reklamujte platbu ako podvod, je šanca, že Vám VISA vráti peniaze do 90 dní. Zaslali sme informácie o kauze denníkom a televíziám, pretože podvod je stále online a ľudia prichádzajú o peniaze. Mimochodom, pán Dušan Schiffel a p. Katarína Schiffelová majú verejne dostupné kontá na Facebooku, avšak osobne sa bojím týmto mafiánom čokoľvek napísať.
- Títo mafiáni Vás okradli:
- http://sk-sk.facebook.com/dusan.schiffel
- http://sk-sk.facebook.com/people/Katka-Pito%C5%88%C3%A1kov%C3%A1-Schiffelov%C3%A1/1586402320
PODVOD!!!
p. Schiffel za mreže. -
- NIC NEKUPOVAT! Su to podvodnici! Nechaju si zaplatit za tovar, ktory uz nikdy neuvidite. A nielen tovar, ale ani peniaze. Dnes som ich hladala po Bratislave, kde sa vraj prestahovali, ale nechali po sebe iba fiktivnu adresu. Jednoducho zmizli. Treba podat staznost na SOI a hromazdnu zalobu.
PODVODNICI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Reklamoval som varnú kanvicu v oktobri,v novembri mi odpísali, aby som zaslal číslo účtu že mi pošľú peniaze.Peniaze mi neposlali do dnešného dňa a to som dnes zistil, že kamenná predajňa už neexistuje.Nemajú ani napísané či sú presťahovaní a nefunguje im ani telefon.Stránku majú stále funkčnú a chudáci ľudia asi stále nakupujú,takže peniaze asi už nikdy neuvidia.To sú, ale sviniari idem písať na obchodnú inšpekciu toto sa môže stať iba na Slovensku.
Som znechutený!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Poprosím ozvyte sa tý ktorý poslali peniaze predom a peniaze nevrátili na email [email protected] uveďte sumu a t.č, aby sme sa vedeli skontaktovať...ak ste ochotný podať hromadné trestné oznámenie musíme nazbierať sumu 266€ ja som objednal za 50€ a tiež som zaplatil predom a momentálne sa neozývajú a telefón odpojený.
- Jakub K.
Vyhnite sa mu veľkým oblúkom !
- Objednal som tovar a zaplatil. Hned po uhrade mi prislo storno objednavky, ale ziadne info o vrateni penazi. Telefon je odpojeny, tak som siel osobne na adresu Kamenneho obchodu v BA. Nic tam nie je, kamenny obchod nefunguje, je zatvoreny a ziadna informacia!!! Nic od nic nekupujte!!!
Vid proti. Nic nekupovat!!!
- tovar ktorý nie je k dispozícii
Objednávka tovaru platený cez kreditnú kartu.
Nemali ho k dispozícii storno objednávky.
Vrátenie peňazí malo byť do 15 dní, už je 30 stále nič.
Mail spätná reakcia žiadna, telefón nedostupný.