Normaln ceny nepremrštene.

• Široká ponuka produktov
    • Veľmi dobré ceny
    • Promptné doručenie

Dobre popisy, rychlost

• V pripade zaslania objednavky bolo mozne doplnit objednavku o dalsie produkty emailom

• Rychlost

• Doručenie na adresu

• Rychla dodavka
    • ziadna

Ocenil by som keby som tovar obdržal ako dobierku a nemusel by som chodiť na poštu.

Reakcia obchodu Biely céder

ďakujeme za hodnotenie. Tovar sme Vám doručili na dobierku - platili ste až pri doručení. V budúcnosti zvoľte spôsob doručenia - kuriérom a balík Vám bude doručený na adresu, ktorú si želáte. V prípade slovenskej pošty nesľubujeme a ani negarantujeme doručenie balíka domov.

• kvalitná kozmetika
    • dobré ceny
    • osobný odber

• Doručovanie A

Reakcia obchodu Biely céder

3.10. v neskorých večerných hodinách ste si u nás urobili objednávku, objednaný tovar bol vyexpedovaný a odovzdaný kuriérovi na nasledujúci deň ráno a ako ste nám napísali, podľa sms od kuriéra Vám bol doručovaný 5.10. medzi 9.-12. hodinou. Mrzí nás, že Vám tovar nebol doručený kuriérom na prvýkrát, ale bol doručovaný niekoľkokrát a doručený bol až na tretí pokus. Prácu konkrétneho kuriéra my ako internetový obchod nevieme ovplyvniť. A myslím, že ani žiaden iný e-shop, ktorý nemá vlastných zamestnancov na doručovanie tovaru. My sme urobili maximum, aby ste tovar dostali čo najskôr. Doposiaľ kuriér vždy doručil tovar na druhý deň po prevzatí. Možno by bolo lepšie hneď po prvom nedoručení a obdržaní sms o nezastihnutí adresáta zavolať kuriérovi, ktorého číslo Vám prišlo v sms a dohodnúť sa s ním na konkrétnom čase, prípadne upresniť miesto, ktoré možno nevedel nájsť. Napriek nášmu okamžitému telefonátu Vám a vysvetleniu situácie a Vašej jedinej nepríjemnej skúsenosti s doručením tovaru ste sa predsa len rozhodli neodporúčať náš e-shop. Nemyslím si, že je to celkom fér, aj keď na to máte plné právo.

• produkty prišli v poriadku aj s milým malým darčekom

• Pohoda

• Veľmi rýchle dodanie

• kvalitný tovar
    • zaujímavý sortiment
    • rýchle dodanie

• Veľká spokojnosť s rýchlosťou dodania.

• Rýchlosť dodania
    • Neviem o ziadnej

• Rýchle dodanie tovaru a vybavenie objednávky, objednaný tovar je OK, podľa očakávania

Rýchle vybavenie objednávky

• Objednávka vybavená rýchlo. Dodaný kvalitný tovar.

Dodanie som ocakavala do 24 hod. od vyskladnenia. Neuskutocnilo sa tak

Ďakujeme za hodnotenie.
    Vaša objednávka bola prijatá v stredu 16.5. v neskorých večerných hodinách, balík bol odoslaný slovenskou poštou hneď na nasledujúci deň, vo štvrtok 17.5. Nakoľko pošta doručuje balíky do 2 dní od podania, balík bol dodaný v stanovenom termíne, v pondelok 21.5. v obedňajších hodinách. Ak by bola objednávka prijatá do 15.00 hod., balík by bol doručený už v piatok.
    Mrzí nás, že ste čakali balík do 24 hodín a nedostali ste ho, žiaľ nie je v našich silách meniť dodacie lehoty slovenskej pošty. Aj keď pravdou je, že niektoré balíky sú skutočne doručené do 24 hodín.
    V našich obchodných podmienkach je uvedené doručenie od 2 dní (ak je tovar na sklade) do 14 dní (ak tovar momentálne na sklade chýba).
    Od mesiaca jún zaraďujeme možnosť doručenia kuriérom, takže veríme, že sa doba doručenia skráti.