- Pohodlne si možem tovar objednat
- Dlhšia dodacia doba
Uspokojivé ale nech si to vyskúša každý sam
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň Lyda. Ďakujeme za peknú recenziu. S prianím pekného dňa za celý BestSports, s pozdravom Karin.
- ?
- ?
?
- rýchle dodanie, moznost vratenia tovaru, vracala som z dovodu malej velkosti zaroven si si vyplnila novu objednavku s vacsou velkostou, vratenie penazi
- nezaznamenala som
Reakcia obchodu bestsports.sk
Zdravíme Monika, vaša recenzia nás veľmi potešila. Ďakujeme a veríme, že sa k nám opäť vrátite. Za Best s pozdravom Karin.
- Kvalita za dobre ceny
- Dlha cakacia doba dorucenia
Kvalitne veci len ta dodacia doba trosku dlha
Reakcia obchodu bestsports.sk
Zdravíme, Martin. Teší nás, že ste aj napriek dlhšej dobe dodania boli s nami spokojný. Ďakujeme za recenziu a prajeme pekný deň. Za BestSports s pozdravom Karin.
- slušný výber
- prijateľná cena
nemusím behať po kamenných obchodoch, tovar príde až domov a ušetrený čas môžem využiť lepšie. Odporúčal vás aj ostatným.
Reakcia obchodu bestsports.sk
Zdravíme Lukáš, vaša recenzia nám spravila veľkú radosť. Veríme, že k nám opäť zavítate. Prajeme krásny víkend. Za Best s pozdravom Karin.
- pohodlne vyberanie,fajn ceny
- xxx
dobre ceny,dobry vyber tovaru
- prehladne zobrazenie
- nema
dobry spokojnost
Reakcia obchodu bestsports.sk
Zdravíme Evca, ďakujeme za recenziu a prajeme pekný zvyšok dňa. Za BestSports s pozdravom Karin.
- pri obuvi nesúlad veľkostí uvádzanej pri výrobku a reálne dodanej
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň, mrzí nás situácia, ktorá sa stala. Ďakujeme ale za recenziu a prajeme pekný deň. Za Best s pozdravom Karin.
- Reagoval som na dobrú cenu. Neodolal som ponuke.
- Žiadne, ale objednával som veľkosť EU45/UK11 a prišla 46/11. Našťastie veľkosť vyhovuje.
S nákupom som spokojný, len ma zarazilo, že požiadavka na ohodnotenie tohto nákupu prišla už 3.6.-48hod. pred doručením tovaru. Bol doručený dnes 5.6. o cca 10,30hod.
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň Juraj, veľmi ďakujeme za Vašu recenziu a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu. Za BestSports s pozdravom Karin.
- široky sortiment tovaru
- dodacia doba
- Nákup v pohodlí domova
- Zatiaľ neviem o ziadnej
Dobrá komunikácia s kupujúcim prehľadnosť v tovare + kvalitný tovar aspoň teraz lebo som nakupovala prvý krát.
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň, ďakujeme za super recenziu. Spravili ste nám radosť. Tím BestSports praje krásny deň. S pozdravom Karin.
- spokojnosť
- neviem
kedykoľvek objednať
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň Juraj, ďakujeme za Vašu recenziu a tešíme sa na
ďalšie nákupy. Za Best s pozdravom Karin. -
- Čas,bezproblémové vybavovanie reklamácie-vymena,vrátenia
Odporúčam
Reakcia obchodu bestsports.sk
Zdravíme Milan, ďakujeme za výborné hodnotenie. Celý BestSports tím praje krásny deň. S pozdravom Karin.
- Slušný výber
- Dodacie lehoty
Odporúčam
- Dlzka dodania
odporúčam
- Dobre ceny.siroky vyber tovaru
- Zatial som nezistila
Urcite este nakupim v tomto obchode.som spokojna
Reakcia obchodu bestsports.sk
Zdravíme Andrea, ďakujeme za skvelé hodnotenie. Potešilo nás. Za Best s pozdravom Karin.
- Ako každý dobrý obchod.
- Označenie veľkosti tričiek. Mali by byť u každého modelu, myslím v cmm. Nie všade majú ronaký meter. Niekde chýba zloženie materiálu. Vždy som mal XXL ale tu je to o číslo väčšie takže druhú objednávku už mám XL.
Podla môjho názoru na naše pomery a mentalitu národa až moc dobrý. Pre mňa bolo dôležité, že som tu objavil kvalitné biele tričká za primeranú cenu.
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň, ďakujeme za úžasnú recenziu aj napriek komplikácii s veľkosťou. Vaša spokojnosť nás ale veľmi teší. Prajeme krásny deň. Za BestSports s pozdravom Karin.
- široký sortiment
- dlhšia dodacia doba (ale z pochopiteľných dôvodov)
- Objednávka z pohodlia domova.
- Akciový tovar s rozvozom zdarma zasielate oneskorene.
Super obchod s dobrým tovarom, akurát škoda že da nedá tovar vymeniť.
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň Juraj, áno, máte pravdu. Kus za kus pri vrátení tovaru nevymieňame.Je potrebné vytvoriť si novú objednávku. Ďakujeme však za peknú recenziu. Za Best s pozdravom Karin.