Nic nedošlo cakam uz 2 tyždne možno sa do vianoc dočkam
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň Pišta Bači. Mrzí nás, že ste s nákupom u nás neboli spokojný. Pokiaľ Vám tovar nebol doručný do 10 pracovných dní, kontaktujte nás prosím na [email protected]. Za BestSports s pozdravom Karin.
nekonečne čakanie .skór než pridu tie trička leto skonči . nakupujem cez net ale tak dlho .nečakam nikde .ešte stale tovar nemam .
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň stenly. Mrzí nás, že ste s nákupom u nás neboli spokojný. Pokiaľ Vám tovar nebol doručný do 10 pracovných dní, kontaktujte nás prosím na [email protected]. Za BestSports s pozdravom Karin.
- dobré ceny
- kvalitný tovar
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň, ďakujeme za vynikajúce hodnotenie. Prajeme pekný deň. Za Best s pozdravom Karin.
- ****
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň Ester, veľmi pekne ďakujeme za recenziu a prajeme pekný deň. Za tím Best s pozdravom Karin.
- predavaju veci zo sportdirectu,vy objednate u nich oni to do 10dni stihnu objednat z anglicka a predaju vam to za drahsie,radsej si tie veci sami objednavajte zo stranky sportdirectu ako od nich,usetrite dost
neodporucam
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň. Mrzí nás, že ste s nákupom u nás neboli spokojný. V prípade otázok nás prosím kontaktujte na [email protected]. Za Best s pozdravom Karin.
dlha dodacia lehota
- široký sortiment tovaru
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň, ďakujeme za recenziu a prejeme pekný deň. Za Best s pozdravom Karin.
- Široký sortiment, dobré ceny
Reakcia obchodu bestsports.sk
Zdravíme Tena, ďakujeme za výborné hodnotenie. Celý BestSports tím praje krásny deň. S pozdravom Karin.
- Dlhá dodacia doba
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň. Teší nás, že ste aj napriek dlhšej dobe dodania boli s nami spokojný. Ďakujeme za recenziu a prajeme pekný deň. Za BestSports s pozdravom Karin.
ušetrí mi to čas.
- velmi dlha cakacia doba na tovar
- nepravdiva ionformacia na nete
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň Ladislav. Veľmi nás mrzí ak ste s nákupom neboli spokojný. Boli by sme ale radi, ak by ste nám o probléme napísal na [email protected]. Za Best s pozdravom Karin.
Zatiaľ neviem ohodnotiť, nakoľko obuv my zatiaľ nebola doručená.
- Dodacia lehota je príliš dlhá!
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň, mrzí nás ak ste s nami neboli spokojný. Na dodaciu dobu ste ale upozornený ešte pred dokončením objednávky. Za Best s pozdravom Karin.
- Kvalitný tovar
- Dľžka doručenia
Prehľadná stránka, dobrá komunikácia obchodu so zákazníkom, zatiaľ spokojnosť.........
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň, ďakujeme za peknú recenziu. Prajeme pekný deň. Za Best s pozdravom Karin.
- Veľký vyber
- Dobrá kvalita za nízke ceny
- Spoľahlivý obchod
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň, ďakujeme za parádnu recenziu, ktorá nás neskutočne potešila. Celá naša BestSports rodinka praje krásny deň :-) S pozdravom Karin.
- Široký sortiment.
- Možnosť vrátiť nepoškodený, nepoužitý, nevyhujúci tovar do 30 dní
- Pomerne dlhá doba dodania.
- Dlhšia dodacia lehota
Reakcia obchodu bestsports.sk
Toto bol môj prvý nákup,tak skúsenosti s ním ešte nemám
- Výborná komunikácia, ústretovosť obchodu pri doručení zásielky
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň, ďakujeme za výbornú recenziu. Celý BestSports želá pekný deň. S pozdravom Karin.