Žiadna komunikácia od odoslania objednávky žiadna správa, žiadny tovar neviem ci mam čakať a ci vôbec niečo odoslu.
Reakcia obchodu Bestpet
Zákazníka jsme obratem informovali, že zvolená položka byla zcela vyprodána, ale bohužel se k němu tato informace nedostala. Takže se ještě jednou omlouváme, ale položka je dlouhodobě vyprodaná.
- Obchod v pohode no nie dodacia doba
Za takú dobu by som to doručil aj na kolobežke
Reakcia obchodu Bestpet
Slovenský přepravce doručil produkt do 4 dnů namísto do 2 dnů. Toto bohužel nedokážeme ovlivnit.
- Chýbal mi srob k výrobku,, nedomysleny vyrobor,,, neviem priskrutkovat vrch dosky k škrabadlu!
- Katastrofa
- Žiadna možnosť dohody
- Načo spolupracujú s DHL keď tam niesu žiadne iné možnosti vyzdvihnutia ako doma
Tazko mozem hodnotit tovar, na ktory cakam uz 11 dni a zatial ani zmienka obdoruceni.
prvá skúsenosťn tovar nedorazil
Reakcia obchodu Bestpet
Došlo k nedorozumění s Městskou policí, která si produkt objednala a následně zrušila.
Dlhé doručenie, obrázok na stránke nesedí s realitou, návod iba v nemeckom jazyku.
Dobrý deň, klietka prišla rýchlo, nemáme problém zo službami. Len náš pes sa dostal z klietky už na druhý pokus. Klietka nie je pevná a nezabráni úniku 7 mesačnej fenky amerického staforda. Prepchala sa cez dvierka tak že si ich silou ohla. Bola som preč asi 1hod a 45 min. Ale vonku bola už dlhšie, lebo bolo vidno že labzovala všade po dome a bola ochrapana, takze si stihla dať slofika. A čo sa týka prvého pokusu, tak tu vaničku co je z plastu celu rozhrýzla, boli sme preč asi 25 min a z vaničky bola polovičná. Vznikli tam ostré úlomky na ktorých sa ešte aj porezala. Úplne nevhodne - vanicka z plastu! Takze klietku mozme vyhodiť. Nevýhodná kúpa. Už po dvoch použitiach nepoužitelná, poohýbana a bez vaničky... Kletka je vhodná možno pre Čivavu.
Reakcia obchodu Bestpet
Každého psa je nutné na klec nejdříve naučit, než jej do klece zavřete a odejdete. Zvláště pak silná plemena typu staford a ve věku, kdy štěně vstupuje do puberty a chce všechno rozkousat. Minimální doba na zvyknutí psa na pobyt v kleci bývá kolem 1 měsíce.
Velmi neskore dodanie tovaru.
Reakcia obchodu Bestpet
Bohužel v předvánočním období se lhůty pro dodání zboží mohou prodloužit. Za situaci se omlouváme.