o.k
tovar mi stale neprisiel,preto obchod nehodnotim niako...
Dobrý den Kristina,
zvolila jste platbu předem, ale platba nám nedorazila. Pokud si přejete objednávku odbavit, uhraďte jí prosím nebo nám napište o změnu způsobu úhrady na dobírku (pozor, dobírka je zpoplatněna). Děkujeme. -
- Doručenie do domácnosti, možnosť dohody na čase doručenia s kuriérom
Doručenie = spokojnosť
Tovar = už druhá hadica sa uvoľnila, resp. vytrhla v úchyte na striekaciu násadku. Pri nižšom tlaku sa nerozvinie na požadovanú dĺžku.Reakcia obchodu Bestbonus
mrzí nás, že se Vám hadice rozbila. Aktuálně nejsou skladem. V případě potřeby se na nás neváhejte obrátit. Děkujeme. -
- Žiadna výhoda
- Nespolahlivosť.
- Neaktuálna ponuka
- Obchod stále ukazuje, že je tovar skladom a nieje.
- Neodpovedali na mail
omlouváme se za komplikace. Vyřešeno po telefonu. Děkujeme. -
Dobrý bolo to veľmi rýchlo ďakujem
- spolahlivo,pomerne rýchlo
spokojnosť
- rýchlosť dodania
celkovo som spokojný, cena, dodanie, balenie, všetko v poriadku
- Rýchle doručenie bez problemov.
- pozri názor
Čierne opasky sú malé, hnedé sú akurát. Kuchynský časovač nufungoval hneď po doručení. Išiel rovno do koša. Neoplatilo sa mi ho reklamovať, lebo náklady a čas na reklamácie by ma vyšli drahšie. Sadu na opravu karosérie som ešte neotvoril.
- Perfektne zorganizované
Tova mi bol deoručený ale bez faktúry
faktura Vám byla odeslána na e-mail. Omlouváme se za komplikace. -
- kvalita a rýchlosť dodania
- Vôbec mi neposlali to čo som objednal!!!Ja som doobjednal k,takzvané šperky a mi poslali,slúchatka a nejakú pi..vinu!!!
Reakcia obchodu Bestbonus
omlouváme se za komplikace. Na základě vaší recenze jsem předal stíznost kolegyním k vyřešení. Děkujeme za pochopení. -
Vsetko super az na poskodeny tovar ale k reklamacii pristupuju okamzite.
- rychle a spolahlive dodanie
Vsetko OK .
- Super ceny
Doporučujem
Je to môj prvý nákup a som spokojná. Ďakujem
Prišiel iný tovar ako som si objednal.
Následná komunikácia katastrofa.
Od nich nič.Reakcia obchodu Bestbonus
Dobrý den Juraji,
napsal jste nám, že Vám máme zaslat kurýra pro vyzvednutí balíků. Reklamaci lze vyřídit pouze tímto způsobem: https://www.bestbonus.sk.
Pokud neakceptujete obchodní podmínky, nemůže být vaše reklamace vyřízena.
Omlouváme se, pokud jsme Vám doručili jiné zboží. Rádi situaci napravíme dle našich obchodních podmínek. Děkujeme. -
Tovar nespĺňa moje požiadavky, prišiel chybnom stave, preto som musela odoslať späť.