- Je to online nákup. Rýchly a cenovo v poriadku.
- Online nakupujem často. Len tu sa mi stalo, že som nemohla zaplatiť kartou a ani žiadna iná možnosť ako na dobierku sa pri mojej banke nedala vybrať.
S tovarom som spokojná, chvíľku som si naň počkala ale žiadna katastrofa. Platba v mojom prípade sa dalo len cez dobierku, čo ma trošku naštvalo. Inak OK asi by som to doporučila.
Reakcia obchodu Bella kabelky
Ďakujeme veľmi pekne za vaše odporúčanie a spätnú väzbu. Nakoľko je platba kartou vysoko zabezpečený proces, môže sa stať, že banka danú transakciu zamietne. V takomto prípade je možné skúsiť inú kartu, alebo kontaktujte priamo našu zákaznícku podporu, ktorá Vám rada poradí, poprípade pomôže s úhradou klasickým bankovým prevodom. Veríme, že nabudúce budete spokojná. Želáme všetko dobré.
OK
Reakcia obchodu Bella kabelky
Ďakujeme za vaše odporúčanie. Veľmi si ho vážime.
Tím bellakabelky.sk -
Nevyberajte si tu kabelky. Pokojne sa moze stat, ze o par dni vam napisu, ze uz nie je na sklade. Naco ich potom maju v ponuke?
Reakcia obchodu Bella kabelky
Pani Táňa, ďakujeme za váš postreh. Je nám ľúto, že sme Vám kabelku nevedeli dodať, no po objednaní nám ju dodávateľ nevedel zaslať, nakoľko mali v systéme nastavený nesprávny počet kusov, o čom sme nevedeli. Žiaľ chybu dodávateľa nevieme ovplyvniť. Takáto situácia nastáva len výnimočne a ak by ste mali stále záujem využiť benefity, ktoré sme Vám ponúkli, sme tu pre Vás.
- Rychle vybavenie , rychle dorucenie dobra komunikacia
Ak ste pre nejaky tovar rohodnuty pride rychlo a v poriadku
Dobrý deň prajem,
ďakujeme za vynikajúce hodnotenie, ktoré si veľmi vážime a ceníme si ho. Sme radi, že ste boli spokojná s našimi službami. Želáme Vám všetko dobré.
S pozdravom Miroslav Horváth
- Online pomoc s objednávkami
Reakcia obchodu Bella kabelky
Ďakujeme pekne za 100% hodnotenie, celý tím bellakabeliek sa teší vašej spokojnosti s nákupom. Želáme Vám všetko dobré.
S pozdravom Miriama.
Tím bellakabelky.sk -
- skvele zabalená kabelka, prišla docela rýchlo, veľký výber
Odporúčam
Reakcia obchodu Bella kabelky
Pani Michaela, spravili ste nám nesmiernu radosť s vašim 100% hodnotením nákupu v našom eshope. Sme radi, že ste boli spokojná a tovar splnil vaše očakávania. Ďakujeme za pozitívnu recenziu.
S pozdravom Miriama.
- Široký sortiment
- Nemám žiadne výhrady
S tovarom som spokojná,dodanie aj komunikácia s predajcom je dobrej úrovni.
Reakcia obchodu Bella kabelky
Ďakujeme veľmi pekne za vaše pozitívne hodnotenie. Ceníme si vašu spokojnosť s tovarom a našimi službami.
Prajem pekný deň. S pozdravom Miroslav.
- - veľký výber
- - rýchle dodanie
- - celková spokojnosť s komunikáciou a vybavením objednávky
- žiadne
Určite odporúčam tento obchod, nakoľko som spokojná s komunikáciou a rýchlym dodaním objednávky. Každý si vyberie to čo potrebuje:)
Reakcia obchodu Bella kabelky
Vaše vynikajúce hdnotenie potešilo celý tím bellakabeliek. Vaša spokojnosť s eshopom je pre nás prvoradá. Veľmi pekne ďakujeme za recenziu, o ktorú ste sa podelili s ostatnými.
Pekný deň. S pozdravom Miriama.
Tím bellakabelky.sk -
- -siroky vyber produktov, ktore tazko zohnat v kamennych obchodoch
- -rychlost dodania a aj prostrednictvom posty
- -zatial ziadne
Urcite objednavajte z belakabelky.sk ponukaju najmodernejsie kusky kabeliek a ruksakov a za prijatelne ceny.
Reakcia obchodu Bella kabelky
Ďakujeme za pozitívne hodnotenie vášho nákupu na eshope bellakabelky.sk. Prajem Vám pekný deň.
S pozdravom Miroslav.
- Vľetko je OK
- Nemá slabimy.
Len a len odporučam
Reakcia obchodu Bella kabelky
Vaše 100% hodnotenie nás veľmi potešilo a sme radi, že nákup aj tovar sa Vám páčil. Želáme Vám všetko dobré.
S prianím pekného dňa s pozdravom Miriama. -
- pohodlné nakupovanie z domu
- úspora času na iné činnosti
som spokojná
Reakcia obchodu Bella kabelky
Sme radi, že tovar, ktorý ste si objednali naplnil vaše očakávania a dúfame, že budete spokojná aj v budúcnosti. Ďakujeme veľmi pekne za pozitívne hodnotenie nášho eshopu.
Želám Vám pekný deň.
S pozdravom Miriama Koišová
Tím bellakabelky.sk -
- Nakup z pohodlia domova. Vsetko sedi. Dokonca aj farba je identicka ako na webe.
- Nie su mi zname ziadne
Dobre, rýchlo, kvalitne
Reakcia obchodu Bella kabelky
Ďakujeme p. Iveta za vynikajúce hodnotenie nákupu na bellakabelkách. Sme radi, že tovar spĺňa všetko, čo ste očakávali a taktiež sme radi, že ste boli spokojná. Prajem pekný deň.
S pozdravom Miroslav Horváth -
prehladne,rychle presne podľa predstavy
Reakcia obchodu Bella kabelky
Ďakujeme veľmi pekne za recenziu. Sme radi, že sa Vám nákup na našom eshope páčil.
Tím bellakabelky.sk -
- Pekny sortiment, rychle dodanie, dobra komunikacia.
- Nenasla som nic negativne.
Urcite odporucam nakupovat v tomto obchode.
Reakcia obchodu Bella kabelky
Veľmi pekne ďakujeme za výborné hodnotenie, ktoré nás potešilo. Sme radi, že ste boli s nákupom spokojná.
- Kvalita produktu.
Nesplnal poziadavky kvality,vystuz ruksaku bola na viacerych miestach zlomena co je na prvy pohlad viditelne a pre moje potreby nedostacujuce. Pre potreby mojej teenage dcery bol vyhovujuci-dolezitu rolu hrala farba a doplnky.
Reakcia obchodu Bella kabelky
Ďakujeme za Váš postreh ku kvalite tovaru. Ak bol tovar pre Vás v nevyhovujúcej kvalite, môžete požiadať o výmenu vrámci reklamácie. Reklamáciu Vám prijmeme a hneď vybavíme. Ak však vaša dcéra bola spokojná s ruksakom, sme radi. Prajem Vám pekný deň.
Tím bellakabelky.sk -
- Väčší výber produktov, dobré ceny a kvalita
- Zatiaľ som nenašla
Jednoduchá a prehľadná stránka, komunikácia a ochota online pracovníkov veľmi dobrá, rýchle doručenie. S tovarom som veľmi spokojná.
Reakcia obchodu Bella kabelky
Vaša 100 % spokojnosť s našim obchodom, komunikáciou a službami teší celý náš tím. Sme radi, že sme naplnili všetky vaše očakávania. Prajem Vám všetko len to najlepšie.
- kvalita tovaru, rýchlosť
odporúčam, je to solídna firma s výborným prístupom k zákazníkovi
Reakcia obchodu Bella kabelky
Ďakujeme za pochvalu a ohodnotenie vášho nákupu na našom eshope. Vaše odporúčanie nás nesmierne potešilo. Nech Vám zakúpený tovar dlho slúži.Prajem Vám pekný deň.
krasne kabelky dobra cena
Reakcia obchodu Bella kabelky
Vaša spokojnosť teší celý náš tím. Ďakujeme za vašu recenziu a odporúčanie, o ktoré ste sa podelili s ostatnými. Prajeme Vám veľa spokojnosti s produktom a všetko dobré.
- Vyborna kvalita
- Nema
Spokojnost
Reakcia obchodu Bella kabelky
Vaše kladné 100 % ohodnotenie nášho eshopu nás veľmi potešilo. Vážime si vašu spokojnosť so službami a tovarom. Prajem Vám pekný deň.
Tím bellakabelky.sk -
- Tovar, inde už nedostupný, dokonca aj za nižšiu cenu.
- žiadne
Spoľahlivý obchod, som maximálne spokojná a určite ho odporúčam.
Reakcia obchodu Bella kabelky
Vaša 100 % spokojnosť nesmierne poteší celý náš tím. Sme radi, že ste práve u nás dostali,to čo ste hľadali. Ďakujeme za Váš nákup, nech Vám tovar dlho slúži.
Tím bellakabelky.sk