rýchlosť dodania tovaru :-)

Reakcia obchodu Bella kabelky

Veľmi nás teší, že ste boli spokojná s rýchlosťou dodania tovaru. Vaša spokojnosť je u nás na prvom mieste.Ďakujeme za recenziu a skvelé hodnotenie.
    Tím bellakabelky.sk

Kabelku, kt.som si objednala museli naskladniť, tým pádom bola dlhšia doba dodania, s tým som samozrejme počítala.
    Ale keď som sa zaujímala o stave objednávky, v priebehu pár minút mi odpovedali. Nemám čo vytknúť zatiaľ :)

Reakcia obchodu Bella kabelky

Ďakujeme za vašu recenziu. Vaša spokojnosť je na prvom mieste, ak by ste čokoľvek potrebovali, kontaktujte nás kedykoľvek.

kvalitny tovar, max.spokojnost

Reakcia obchodu Bella kabelky

Teší nos vaša spokojnosť z nákupu a z tovaru. Taktiež veľmi pekne ďakujeme za vaše skvelé hodnotenie. Prajeme Vám všetko dobré.
    Tím bellakabelky.sk

odporucam som spokojna a aj vyrobok sa stotozny s cenou.skvele

Reakcia obchodu Bella kabelky

Vaša spokojnosť je pre nás veľkým potešením. Ďakujeme veľmi pekne za skvelé hodnotenie nákupu na našom eshope bellakabelky.sk

• Prehľadnosť webu
    • Výborná komunikácia
    • Tovar zodpovedá obrázkom na stránke

Reakcia obchodu Bella kabelky

Ďakujeme, že ste sa podelili o svoje skúsenosti s nákupom spolu s ostatnými. Vaše kladné hodnotenia nás veľmi potešili a sme radi za vašu spokojnosť. želáme Vám všetko dobré.

• Kvalitné výrobky

Reakcia obchodu Bella kabelky

Vaše 100% hodnotenie nás veľmi potešilo. ďakujeme za váš nákup a spokojnosť. Prajeme Vám len to najlepšie.

Tím bellakabelky.sk

• pekna prehladna stranka, ruksacik je krasny, krajsi ako na obrazku.pekne zabaleny prisiel. . . na jednotku.

SPOKOJNOST!

Reakcia obchodu Bella kabelky

Celý náš tím Vám ďakuje za povzdbudzujúcu a milú recenziu. Veríme, že ruksak Vám bude dlho slúžiť. Prajeme všetko dobré.
    Tím bellakabelky.sk

• Ruksaky boli zle poskladané, takže prišli dosť pokrčené. A je to z takého materiálu čo sa tak ľahko nedá vystrieť.

Dobrý deň prajem,
    ďakujeme za vaše hodnotenie a recenziu. Je nám ľúto, že produkty boli pokrčené za čo sa ospravedlňujeme. Produkt je však prepravovaný od dodávateľa v poskladanom tvare, aby zaberal čo najmenej miesta a preto sa môže stať že produkt si vyžaduje dlhší čas až sa úplne vyrovná.

Tím bellakabelky.sk

• Rýchle dodanie, tovar zodpovedá obrázkom na webovej stránke.
    • Trochu zatuchnutý tovar, ale dalo sa to vyvetrať.

Reakcia obchodu Bella kabelky

Vaše postrehy nám umožňujú zlepšiť kvalitu nákupu. Preto Vám ďakujeme za hodnotenie a recenziu spokojnosti z nákupu.

• Velky vyber
    • Vyhodne ceny
    • Zatial som ziadnu nenasla

Reakcia obchodu Bella kabelky

Ďakujeme za vašu recenziu a postrehy. Sme radi, že ste boli s nákupom spokojná a veríme, že budete s produktom spokojná.

Tím bellakabelky.sk

• Rýchle doručenie,dobrá cena,tovar zodpovedá obrázku.

Celková spokojnosť.

Reakcia obchodu Bella kabelky

Sme radi, že ste boli s našimi službami a nákupom spokojná. Ďakujeme za super hodnotenie, ktoré si váži celý náš tím. Želáme Vám všetko dobré.

výhoda

Reakcia obchodu Bella kabelky

Ďakujeme za vaše hodnotenie, ktoré nás veľmi potešilo. Želáme Vám všetko dobré.

• Ihned doruceny tovar

Reakcia obchodu Bella kabelky

Vaše 100% hodnotenie si veľmi vážime a sme radi, že sme Vás našimi službami potešili.

• Vela tovaru
    • Neviem

Odporucam

Reakcia obchodu Bella kabelky

Ďakujeme p. Janka za vaše odporúčanie. Odporúčanie spokojného zákazníka nás vždy poteší.

S pozdravom vaše Bellakabelky.sk

• rýchle dodanie.
    • žiadne

krásne veci rýchle dodanie

Reakcia obchodu Bella kabelky

Ďakujeme za vaše hodnotenie, ktoré nás veľmi potešilo.
    Tím bellakabelky.sk

• Usetrenie času, vysoký profesionálny prístup.
    • Neviem posúdiť. Som spokojná.

Vrele budem všetkým doprucovat. Ochota ma veľmi prekvapila. Teším sa na dovolenku a budem Vám robiť reklamu.

Reakcia obchodu Bella kabelky

Sme radi, že ste s našimi službami a tovarom spokojná. Veľmi pekne Vám ďakujeme za vynikajúce hodnotenie. Želáme Vám všetko dobré a veľa príjemných zážitkov z dovolenky.

• rýchlost
    • komunikacia
    • neviem

skúsit

Reakcia obchodu Bella kabelky

Celý náš tím Vám ďakuje za skvelé hodnotenie, ktoré si veľmi vážime. Sme radi, že ste boli s našimi službami spokojná. Želám Vám všetko dobré.

• Ochotu a profesionalny pristup
    • Pre mna zatial ziadne

Odporucam,treba vyskusat osobne

Reakcia obchodu Bella kabelky

Vaše 100% hodnotenie nás veľmi potešilo. Ďakujeme. Sme radi, že ste boli spokoná s nákupom a službami. Želáme Vám všetko dobré.
    Tím bellakabelky.sk

• Dobrý výber kabeliek,také ktoré inde nemajú.

Obchod odporúčam svojím známym.Hľadala som malé kabelky a našla som u Vás.Veľmi som spokojná.Ďakujem

Reakcia obchodu Bella kabelky

Ďakujeme veľmi pekne za vaše hodnotenie. Veľmi ste potešili celý náš tím svojou spokojnosťou. Nech Vám kabelka dlho slúži.
    S pozdravom Miriama

• Na obrazkoch si iné farby tovaru ako v skutočnosti.

Reakcia obchodu Bella kabelky

Ďakujeme za hodnotenie. Je nám ľúto, že objednaný produkt nespĺnil vaše očakávania. Produkt môžete ešte stále vrátiť a požiadať si o vrátenie peňazí alebo výmenu za iný produkt. V prípade, že produkt pošlete späť, Vám reklamáciu vybavímek vašej spokojnosti.