- žiadna
- neposielajú zakúpený tovar
- nekomunikujú so zákazníkom
Tovar objednaný aj zaplatený 11.11.2024. Dnes je 02.12. a tovar nemám. Obchod nekomunikuje - na maily neodpisuje, telefón neberie.
Podala som podnet na SOI. Prosím aj ostatných, ktorým objednaný a zaplatený tovar neprišiel, aby to tiež nahlásili [email protected] aby sa tento obchod riešili kompetentné orgány. -
Objednávka zaplatená, tovar nedorazil.
Tovar vôbec neposlali a ako čítam ostatné hodnotenia, tak ho môžem objednať inde. Som rada, že som neplatila vopred.
- Poslali poškodené knihy jedna bola v poriadku . Už dva týždne im volám tvrdili že pošlú kuriéra doteraz nikto neprišiel . Tovar zaplatený a poškodený . Neodporúčam
- Nezdvíhaju mobil
- Neodlišujú na email
- Nevrátili peniaze a neposlali kuriéra pre poškodený tovar ako bolo povedané po telefonáte s nejakým pánom .
Neodporúčam absolútne. Na vlastné náklady im posielam späť a čakám že peniaze vrátia
Telefonický nik nedvíha na mail neodpisuje....a moje knihy nikde....
- Žiadna komunikácia
- Peniaze odišli ale objednávka nedorazila
- Určite už nikdy nebudem kupovať v tomto obchode. Podvodníkov nemám rád
- nulová komunikácia
Nedá sa im dovolať a nereagujú ani na maily, objednávka je pomaly 3 týždne vyplatená, ale stále ju neposlali.
- Telefón môže zvoniť aj týždeň nikto ho neberie.
- E-mail adresa písať môžete odpovede sa nedočkáte.
- Objednal som tovar ako darček no musel som kupovať nový .
Nikdy viac!!!
Žiadna komunikácia, tovar, ktorý som si objednal, bol skladom avšak niektoré tituly mi neboli dodané , zľava 5% nebola uplatnená. Neodporúčam platiť vopred!!!
Objednavku zrusili a knihu ukazuje stale,ze maju na sklade. Neodporucam. Nekomunikuju.
obchod nereaguje na mailové správy, objednávka 2 týždne vyplatená ale stále nedoručená.
E shop vôbec nekomunikuje, knihy som nedostala….celé zle
Reakcia obchodu Beletry.sk
Zásielka doručená.
Beletry.sk -
Tovar mi nebol ani po týždni doručený, neviem sa dovolať, na maily nereagujú
Našiel som tu nekomerčný titul vydaný r. 2015. Super a to som už ani nedúfal že túto knihu ešte niekde kúpim.
Za mňa palec horeReakcia obchodu Beletry.sk
Ďakujeme.
Beletry.sk -
rýchle doručenie, perfektne zabalené
Reakcia obchodu Beletry.sk
Ďakujeme
- Objednaná kniha o hadoch je skvelá
- Nie je
Rychle dodanie, max. spokojnosť
- Dobra ponuka knih za dobre primerane ceny.
- Rýchlo a lacno
Rychle dodanie maximálna spokojnosť
- Vobec ziadna komunukacia,pisala som.niekolko emailov,tovar som zaplatila vopred 13.8.,objednavka bola potvrdena 19.8.
- Skusala som aj telefonicky,bez odozvy