Obchod bol blokovaný z dôvodu zvýšenej nespokojnosti zákazníkov

Prihlásiť sa a pridať recenziu

• poslali dobropis
    • obchod ponuka, co nevie dodat
    • sklamanie a skoda casu

Objednany tovar neprisiel, velke sklamanie, mala som skor precitat recenzie

• 100 %

• Má knihy, ktoré už inde nejdú kúpiť a za výhodné ceny. Žiaden problém s komunikáciou ani cez telefón, ani cez mail. Asi ide o malé kníhkupectvo, oneskorenie o pár dní zvlášť teraz pred vianocami úplne v norme. Knihy prišli v perfektnom stave a perfektne zabalené.

• super

Už mesiac a objednávka nikde,na email nereagujú a telefón neberú

• 10 %

• VEĽMI ZLÁ SKÚSENOSŤ 12.11.2024 objednaná kniha a ihneď zaplatená. Do dnešného dňa 16.12.2024 knihu nemám ani žiadnu správu o stave objednávky. Nikto nedvíha uvedené číslo, žiadna odpoveď na maily.
    • Žiadna komunikácia.

Skúste volať na číslo +421907955686

• Beletry už nikdy viac Sú to podvodnici,ktorí obrali ľudí o kopec peňazí.

Nikdy viac cez nich neobjednam knihy.Vsetci podvedení nech sa prihlásia na polícii a nahláste to aj Slovenskej obchodnej inšpekcii.

rýchla dodacia lehota

• Nekomunikujú
    • Peniaze dostali a zásielka nikde

Objednala som 1.12 a zásielka nikde, žiadne info o stave objednávky. Písala som maile aj som volala ale oni neodpisujú a nezdvíhajú telefón. Myslela som si, že majú toho veľa pred Vianocami, lenže teraz čítam tu recenzie, že niesom jediná.

• -
    • Nulová komunikácia zo strany obchodu

Tovar bol skladom. Zatiaľ nedorazil a ani neviem v akom stave je objednávka. Nulová komunikácia zo strany obchodu. Neodpovedá ani na email.

• Čo som potreboval, to v obchode mali

Rýchlosť dodania, kvalita zabalenia.

Všetko od objednávky až po doručenie bolo v poriadku

Pred 2 tyzdnami som objednala tovar. Doteraz neprišiel. Žiadna komunikačná z ich strany, neodpisuju a telefón nedvihnu. Neodporúčam.

• Neodpovedájú na email, telefón nedvíhajú, som sklamaná, že platba je uhradená a tovar nikde!!!

Bola by som rada, keby chybu napravili a zakúpený tovar aj doručili.

• žiadna
    • neposielajú zakúpený tovar
    • nekomunikujú so zákazníkom

Tovar objednaný aj zaplatený 11.11.2024. Dnes je 02.12. a tovar nemám. Obchod nekomunikuje - na maily neodpisuje, telefón neberie.
    Podala som podnet na SOI. Prosím aj ostatných, ktorým objednaný a zaplatený tovar neprišiel, aby to tiež nahlásili [email protected] aby sa tento obchod riešili kompetentné orgány.

Objednávka zaplatená, tovar nedorazil.

Tovar vôbec neposlali a ako čítam ostatné hodnotenia, tak ho môžem objednať inde. Som rada, že som neplatila vopred.

• 10 %

• Poslali poškodené knihy jedna bola v poriadku . Už dva týždne im volám tvrdili že pošlú kuriéra doteraz nikto neprišiel . Tovar zaplatený a poškodený . Neodporúčam
    • Nezdvíhaju mobil
    • Neodlišujú na email
    • Nevrátili peniaze a neposlali kuriéra pre poškodený tovar ako bolo povedané po telefonáte s nejakým pánom .
    • +421903695538 volajte tu ja toto číslo to je ich kníhkupectvo treba ich bombardovať

Neodporúčam absolútne. Na vlastné náklady im posielam späť a čakám že peniaze vrátia

Telefonický nik nedvíha na mail neodpisuje....a moje knihy nikde....

• Žiadna komunikácia
    • Peniaze odišli ale objednávka nedorazila
    • Určite už nikdy nebudem kupovať v tomto obchode. Podvodníkov nemám rád