• Pružný a spoľahlivý obchod

• tovar podľa mojich predstáv, rýchlosť dodania

• možnosť vytvoriť vlastný návrh
    • konzultácia s grafikom
    • veľkosti sa mi zdajú menšie v porovnaní s klasickou konfekciou

S prevedením grafiky a s tričkami som maximálne spokojná. len konfekčné veľkosti sa mi zdajú malé. objednala som veľkosť XL a zdalo sa mi to na M. uvidím, či sadne, mal to byť darček

• Maximálna spokojnosť,ochota a úžasná komunikácia.dakujem a teším sa na ďalší nákup

Vysoká spokojnosť.

Vždy jsem spokojená a i co se týče komunikace

Nedostatočne popísané produkty
    Nekvalitný material

Reakcia obchodu Belabel.sk

velice nás mrzí, že Vám materiál produktu nevyhovuje.
    U produktů vždy v popisku materiál uvádíme.
    Případně, pokud Vám informace uvedené na webu nestačí, je možné kontaktovat naše zákaznické oddělení, které Vám rádo poradí a pomůže.

Hezký den,
    tým Belabel.

• krásne vyrobené produkty, určite na Vianoce potešia :)
    • rýchle dodanie

žiadna

Skúsenosť VÝBORNÁ

• Veľmi rýchle vybavenie ,, veľká spokojnosť

Rýchle dodanie, hrnček pekný, prišiel v poriadku . Teším sa a ďakujem

• Kvalita potlače veľmi nízka
    • Neviem, či im došla farba, ale potlač vyzerala ako keď tlačíte s nízkym množstvo atramentu. Na niektorých miestach v úplne inej farbe, než na pôvodnej fotke.

Reakcia obchodu Belabel.sk

velice nás mrzí, že výsledek neodpovídá Vašemu zadání.
    Pokud je potisk opravdu barevně velmi odlišný a máte pocit, že potisk kvalita není dobrá, určitě neváhejte a kontaktujte nás.
    Nejrychlejší řešení je zaslat nám fotografii s číslem objednávky na naši e-mailovou adresu [email protected], naše zákaznické oddělení s Vámi již vyřídí případnou reklamaci.
    Hezký den,
    tým Belabel.

• Zlepšiť kvalitu tlače

• Pekné
    • Kvalitné

-Gule sú zaujímavé prišli v poriadku, dobre zabalené čo beriem ako veľké plus.
    -Vankúš tiež super, výhodou je, že potlač nie je priamo na vankúši ale na obliečke (v prípade zničenia alebo nevyhovovania vankúša je teda možnosť si ho vymeniť a vzor na obliečke mať na ľubovoľnom vankúšiku).

• Dobrá komunikácia, vyhoveli mi v požiadavkách, ktoré som mala aby bola foto na peňaženke, čo najkvalitnejšia.

• Rýchle doručenie
    • Kvalita
    • Komunikácia

Nemôžem povedať krivého slova. Objednávku som robila na poslednú chvíľu - v nedeľu. Potrebovala som ju do ďalšieho víkendu (darček k narodeninám). Hoci som požiadala o expresné doručenie, bola som zmierená s tým, že tak rýchlo mi to nepríde, keďže výroba tiež zaberie nejaký čas. No o dva dni mi prišiel mail, že balíček je na ceste a v piatok som si ho už mohla vyzdvihnúť. Kvalita hrnčeka je super a presne tak ako som si ho navrhla.
    Určite tento obchod odporúčam.

spokojnost s kvalitou aj rychlostou dodania

• Vsetko super

• Skvelá komunikácia
    • Dostupné ceny
    • Spoľahlivosť - kvalita
    • Žiadna

Belabel.sk je obchod, v ktorom si vždy prídem na svoje s originálnymi výrobkami. Moje skúsenosti s nimi sú vždy vysoko kladné, a teda potešenie je na mojej strane! Navyše i komunikácia s nimi je bezproblémová a vždy promptná. Odporúčam, vrelo!

• Rýchle dodanie
    • Veľký výber farieb a veľkosti
    • Cenovo priaznivé